Şimdi Ara

Okuduğunu anlama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,başlıkta da belirttiğim üzere Ingilizce altyazılı bir oyun oynarken veya bir film/dizi izlerken orada yazanları büyük ölçüde anlamak istiyorum ve bu yönde bir çalışma yapmak niyetindeyim.Şu an Ingilizce bir metin okuduğumda maalesef pek anlayamıyorum.Neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RequeimFatih

Merhaba,başlıkta da belirttiğim üzere Ingilizce altyazılı bir oyun oynarken veya bir film/dizi izlerken orada yazanları büyük ölçüde anlamak istiyorum ve bu yönde bir çalışma yapmak niyetindeyim.Şu an Ingilizce bir metin okuduğumda maalesef pek anlayamıyorum.Neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

1. ingilizce öğrenenler için hikaye kitapları var, 1-2-3-4-5 seviye. Yeni başlıyorsan 1 , orta derecede ingilizcen varsa 3. seviyeden başlayabilirsin. Satın alabilir veya googlede arama yaparak ulaşabilirsin. Çok çok çok oku, nasıl ilerlediğine inanamayacaksın.

2. http://www.newsinlevels.com/ buradan seviyene uygun hergün 2 haber, oku, dinle, izle

3. çizgi film kanallarının çoğu uyduda ücretsiz türkçe ve ingilizce yayın yapar. Film - dizi izleyip anlamak 2-3 yıl sürebilir ama çizgifilmleri çok daha kısa sürede anlayarak izlersin, ve çok zevkli olur anlamak.

daha çok seçenek olabilir, birazda diğer arkadaşlar yazsın, başarılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.