Şimdi Ara

Okudum ama boşa okudum - Ticarete atılmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malesef yeni yeni aklım başıma geliyor. Okudugum bölüm geçmesi kolay bir bölüm. Fakat bölümle ilgili kendime hiçbirşey katamadım geçen sürede artık son seneye geldik zaten. İletişim fakültesinde kendine kattıklarınla iş bulursun durum böyle. Diploma iş bulmuyor tıp gibi mühendislik gibi eğitim fak. gibi.

Ne erasmus ne w&t yaptım , ne ingilizce öğrendim , ne de bir işte çalıştım. Sınıfta herkes projeden projeye koştururken ben hep son gün hazırlayıp geçtim hiçbir faaliyete katılmadım hiçbir şeyi uygulamaya geçirmedim.

Okul bitince büyük ihtimal bölümümle iligili iş bulamayacağım. Okul bittikten sonra ingilizce öğrenmek falan filan zor işler ve zaman kaybı. Keşke okula harcadıgım yaklaşık 30-40 bin tl parayla 1 sene yurt dışına gidip hazır para yeseydim o ara dili öğrenip iş bulup çalışssaydım 2-3 yıl. Türkiyeye gelince de anadil gibi ingilizce olunca zaten iş bulurdum. Üni. diplomasına binlerce lira ödeyerek aptallık ettim.

Okulu bitirince ticaretle uğraşmak istiyorum. Ama hayatımda birşey satmamış hatta hiç bir işte çalışmamış biriyim bu yaşa kadar.

Ve annemle de aynı evde düşmanız zaten , açık açık söylüyoruz karşılıklı birbirimizden nefret ettiğimizi. Eve de dönüp yaşayamam okul bittiğinde. lütfen bana bir fikir verin bitirip geldim diyelim , ne yapayım sizce hemen bitirince ne gibi bir işin peşinden koşayım ?

• Turboyla ise gir.

Ciddilesmemis gerekirse yasam sartlari kolay olan fokda popi olmayan bi ulkeye git kanada olabilir mesela tam bilmiyorum.Orda hem dil ogren hem ise gir kendine yeticek kadar para kazanirsin.Turkiyede is girsatlari cok yok.

Ama dersenki ben bigdaddy olmak istiyorum milyarlar milyonlar kaldirmak istiyorum naparsin bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhl

Turboyla ise gir.

Ciddilesmemis gerekirse yasam sartlari kolay olan fokda popi olmayan bi ulkeye git kanada olabilir mesela tam bilmiyorum.Orda hem dil ogren hem ise gir kendine yeticek kadar para kazanirsin.Turkiyede is girsatlari cok yok.

Ama dersenki ben bigdaddy olmak istiyorum milyarlar milyonlar kaldirmak istiyorum naparsin bilmiyorum.

• Karlo kullanıcısına yanıt
    Bu ne simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar artık tavuk dönerden bile altlarına en lüks arabaları çekiyor.

Ticarete atılacaksan GIDA VE GİYİM ilk tercihin olsun, çünkü artık ikiside TÜRK insanı bakımından ilk 2 sırada ve fazlasıyla rağbet görüyor.

Bayan giyim mağazası aç, iyi kötü her türlü aylık 3 bin kazanırsın.
    Dönerci aç iyi kötü 2 bin kazanırsın.
    Çiğköfteci aç, yine iyi kötü 1.500 kalır.
    Mesela çakma marka ayakkabı sat, %150 kâr var.

Ancak bunlar içinde bir yerde pişmen ve para biriktirmen gerekli.

Kısaca TİCARETİN döndüğü yerlerde bir iş bulup önce 2-3 sene deneyim kazan sonra kendi dükkanını aç.

KAPALIÇARŞI,EMİNÖNÜ,MERTER,KADIKÖY...
  • ticaret riskli iştir kardeş. algısı vergisi o su bu su. yapacağın işin tam eri olmadan barınamassın. bana kalırsa bi usta bul ve sermayen varsa kokorec işine gir. deli para var
  • Bolum ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

quote:

Orijinalden alıntı: Merhl

Turboyla ise gir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.