Şimdi Ara

oKuL aNıLaRıM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: continental

quote:

Orjinalden alıntı: ***demon***

quote:

7. sınıfa gidiyordum.başka bir okuldan oraya gittim.herkes birbirini tanıyor,ben yabancıyım.birde kiyafetim,ayakkabım yeni.teneffüs arasında öğrenciler geldiler,beni ayağa kaldırdılar.yepyeni ayakkabıma toz oluncaya kadar bastılar.benim nasıl canım acıyor ama.

meğersem kendi aralarında bir gelenek yapmışlar.yeni ayakkabı giyen çocuğun ayağına basılırmış.kötü bir başlangıç yapmamıza rağmen çok iyi arkadaşlarım oldu.

biz o dedigini rehberlik hocasına yaptık tenefüste koridor kalabalık adam cix ayakabı almıs deri herkes caktırmadan ayagına basıo adamın pardon dio xD

yuh ya.koskoca hocalara bile bunu yapıyordunuz ha.çocukluk işte abicim herkes bi yaramazlık yapar mutlaka yalnız bizim okulda böyle birşey yapmaya kimse cesaret edemezdi.çok katı kuralları ve iri yarı pehlivan gibi hocaları vardı.sonuç ya ceza ya dayak...

mazoşist adama dayak hediye gibidir
    cezaya gelirsen her türlüsünü denediler artık sarmıo ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

bizim de sınıfımızın kapısının kolu bozuktu çıkıyodu yani her iki tarafı.biz de fırsat bu fırsat deyip dışardaki kolu alıp(delil bırakmamak lazım kolu pencereden fırlattık tabi) kapıyı kapattık.sonra ders zili çaldı hoca geldi sınıfa ama kol yok dolayısıyla kapıyı açamadı. neyse okuldaki hademeyi çağırdılar ama o da dışardaymış.yanlış hatırlamıyosam 3.dersten sonra fln gelmişti de yapmıştı kapının kolunu.tabi bi kereliğine de olsa 3 dersimiz boş geçmişti ve biz 3 ders boyunca gülmekten karnımıza ağrılar girmişti.

aynısını bizde yapmıştık ama bizim hademe supermen çıktı dersten ancak 10 dakika yırtmıştık

• izmir in güzel liselerinden birinde yaz yaklaşmaktadır.iki zıpır öğrenci tenefüste alt sınıftan pencereden bakanların kafasına tebeşir atmaktadır.bir süre sonra ses gelmemeye başlar.herkes içeri girer.bu sırada iki salak iyice azar ve tebeşirleri alt sınıfın içine atmaya başlarlar.aradan 2 daka geçmeden sınfın kapısı açılr ve içeri alt sınıfın hocası girer.tebeşir onun kafasına dda isabet etmiştir.iki öğrenciyi müdür yardımcısının odasına götürür fakat o anda şanslarına müdür yardımcısı yoktur.isimleri alınır.özür dilerler.sınıflarına geri gönderilirler.

o ders boştur.aradan 10 dakka geçer.müdür yardımcısı olayı duyup kızmaya gelmiştir.ismini okur öğrencilerin.onlara olayı anlattırır.hocanın kafasına tebeşir geldi diyince bütün sınıf güler.hoca"böyle bi terbiyesizliğe nasıl gülersinz???" diye sınıfı azarlar.sınıf şokta,iki afacan ise ceza almadığı için mutludur

aynen yaşanmıştır

• desr mat. en sinirli hocamız derste ama biz yinede adamı takmıyoruz neyse okulun dıs cephesi boyanıo aynı zamanda bizde okulu boyuyon amelerle ark. olduk işte dersteyiz bizim amelede tam bizim camın önünde iskele kuruo arkads ameleden sigara istedi aynı anda desten atıldıgı için bahcede top oynuan baska bi ark topa biz hızlı vurunca top amele geldi adam iskeleden düştü sonra duyduguma göre adamın bacakları kırılmıs :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***demon***

bi kerede bahcede dondurma yalıyan bi kızla bi konusmam olmustu
    ben : dondurmamı soguk benmi sogum
    kız : tabiki sen aptal şey
    ben : o zaman beni yala

aklıma geldikce ekliyecem

bu olay bizim komsumuzun arkadasının basından gecti
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

nasıl kaldıracazz ki??

8.sınıfta futbol turnuvalarında almiştık vay be ne gunlerdı hala mekap var mı?

bende war ama bir kaç kez giydim ve köydeki evimizde duruyor halen
  • okudum hepsini,güzelldi
  • bloguma bakınız :D

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=11033440&cat=12&mem=91112

bide alttaki var.

bugün matematik hocasının bana söylediği söz bu.

hoca açık önernmeye örnek verecek.

Hoca - şey şeyi şeyederken şeyi şeyde şeyettim.
    BEn - Hocam ayıp oluyo ama.
    Hoca - ne ayıp kim konuşuyo. sen misin.
    1. Kişilik - Yok hocam.
    Hoca - Ayıp falan dedi biri kim dedi?
    2. kişilik - Erdinç
    3. kişilik - Erdinç
    Ben - şey ben dedimdi.
    Hoca - Arkadaşınızın boyundan (sınıfın en uzunuyum) önce şeyi büyümüş dedi.
    ve ben ve sınıf şok olduk.
    Sınıfta kızlar falan da var. bikaç kişi sırıtmaya başladı.
    Hoca - Şeyin büyümeseydi dersle ilgilendin ama şimdi şeyinle ilgilenion. Kusura bakmayın terbiyem bu kadarına müsade ediyor.

M.E.B.'e falan şikayet edebilirmiyim?

Bizim okulun sitesinin tittle'ında eğitim çocuğa saygı ile başlat yazıyor. aynı zamanda okulumuzzda çocuk dostu okul projesi uygulanmakta.

bunu bana söyleyen aynı zamanda müdür muavini olan matematik hocamız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 31 Ağustos 2007; 1:58:49 >

• şikayet et kardeşim baksana seni bütün sınıfın önünde rezil etmiş o bütün okula yayılır şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

izmir in güzel liselerinden birinde yaz yaklaşmaktadır.iki zıpır öğrenci tenefüste alt sınıftan pencereden bakanların kafasına tebeşir atmaktadır.bir süre sonra ses gelmemeye başlar.herkes içeri girer.bu sırada iki salak iyice azar ve tebeşirleri alt sınıfın içine atmaya başlarlar.aradan 2 daka geçmeden sınfın kapısı açılr ve içeri alt sınıfın hocası girer.tebeşir onun kafasına dda isabet etmiştir.iki öğrenciyi müdür yardımcısının odasına götürür fakat o anda şanslarına müdür yardımcısı yoktur.isimleri alınır.özür dilerler.sınıflarına geri gönderilirler.

o ders boştur.aradan 10 dakka geçer.müdür yardımcısı olayı duyup kızmaya gelmiştir.ismini okur öğrencilerin.onlara olayı anlattırır.hocanın kafasına tebeşir geldi diyince bütün sınıf güler.hoca"böyle bi terbiyesizliğe nasıl gülersinz???" diye sınıfı azarlar.sınıf şokta,iki afacan ise ceza almadığı için mutludur

aynen yaşanmıştır

Bizim sınıfada aşağıdan birileri taş atıyodu sonra hocanın teki (oda daha yeni başlamıştı.) sınıfa oluyo burda diyerek girdi.Direk cama baktı alnının ortasına yedi taşı (neyseki küçüktü taş) (neyseki büyümedi olay)

Sonra bizim sınıfın önüne bi araba parketmişti.Bizde 2.kattayız..Bizimkiler direk çöp kutusunu arabaya boşalttılar

Aklıma geldikçe yazarım thanks for dadash

• quote:

Orjinalden alıntı: chackal

quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

izmir in güzel liselerinden birinde yaz yaklaşmaktadır.iki zıpır öğrenci tenefüste alt sınıftan pencereden bakanların kafasına tebeşir atmaktadır.bir süre sonra ses gelmemeye başlar.herkes içeri girer.bu sırada iki salak iyice azar ve tebeşirleri alt sınıfın içine atmaya başlarlar.aradan 2 daka geçmeden sınfın kapısı açılr ve içeri alt sınıfın hocası girer.tebeşir onun kafasına dda isabet etmiştir.iki öğrenciyi müdür yardımcısının odasına götürür fakat o anda şanslarına müdür yardımcısı yoktur.isimleri alınır.özür dilerler.sınıflarına geri gönderilirler.

aynen yaşanmıştır

Bizim sınıfada aşağıdan birileri taş atıyodu sonra hocanın teki (oda daha yeni başlamıştı.) sınıfa oluyo burda diyerek girdi.Direk cama baktı alnının ortasına yedi taşı (neyseki küçüktü taş) (neyseki büyümedi olay)

Sonra bizim sınıfın önüne bi araba parketmişti.Bizde 2.kattayız..Bizimkiler direk çöp kutusunu arabaya boşalttılar

Aklıma geldikçe yazarım thanks for dadash

O okulun bahçesi yok mu yav?

• Bende anlatıym 1 tane ;
    Bizim sınıfın kapısı tuvaletin tam karşısındaydı. Bir gün kapının onunde hoca ile konuşuyodum, Tam o an bir çığlık, bağrış derken bide ne göriym !
    tuvaletin kapısından kedi kadar fare çıktı.hayvan o kadar buyuk ki hızlı hareket te edemiyo. Bizim sınıftan bir arkadaş bir tekme attı koridorun sonuna gitti fare, ordan da bir öğrenci bir tekme, yine bizim önümüze geldi bizim arkadaş yine vurdu (Bu arada ben ve hoca uzaktan izliyoz şahsen hayatta tekme atamam da ) vurdu ve koridorun sonundaki koşeden sınıfına gidicek olan öğrencinin yandan yanağına yani suratına bir çarptı, çocuk olan durumlardan habersiz yuzune ne çarptığını bile fare yere dustukten sonra öğrendi herneyse. Bizim hoca bir gülmeye başladı, o başlayınca bende
    olmaz böyle bişey çocuk şoka girdi rahat 2 dk kıpırdamadan durdu. Yine bizim hoca gidip yardım etti. Çocuğu en son tuvaletten çıkarken gördüm resmen gözlerinden yaş geliyodu benim için iyi bir anı olarak kaldı ama çocuk için aynısını diyemicem...

• quote:

7. sınıfa gidiyordum.başka bir okuldan oraya gittim.herkes birbirini tanıyor,ben yabancıyım.birde kiyafetim,ayakkabım yeni.teneffüs arasında öğrenciler geldiler,beni ayağa kaldırdılar.yepyeni ayakkabıma toz oluncaya kadar bastılar.benim nasıl canım acıyor ama.

meğersem kendi aralarında bir gelenek yapmışlar.yeni ayakkabı giyen çocuğun ayağına basılırmış.kötü bir başlangıç yapmamıza rağmen çok iyi arkadaşlarım oldu.

siftah derler ona bizim burda

• quote:

Orjinalden alıntı: STAJYER

Bende anlatıym 1 tane ;
    Bizim sınıfın kapısı tuvaletin tam karşısındaydı. Bir gün kapının onunde hoca ile konuşuyodum, Tam o an bir çığlık, bağrış derken bide ne göriym !
    tuvaletin kapısından kedi kadar fare çıktı.hayvan o kadar buyuk ki hızlı hareket te edemiyo. Bizim sınıftan bir arkadaş bir tekme attı koridorun sonuna gitti fare, ordan da bir öğrenci bir tekme, yine bizim önümüze geldi bizim arkadaş yine vurdu (Bu arada ben ve hoca uzaktan izliyoz şahsen hayatta tekme atamam da ) vurdu ve koridorun sonundaki koşeden sınıfına gidicek olan öğrencinin yandan yanağına yani suratına bir çarptı, çocuk olan durumlardan habersiz yuzune ne çarptığını bile fare yere dustukten sonra öğrendi herneyse. Bizim hoca bir gülmeye başladı, o başlayınca bende
    olmaz böyle bişey çocuk şoka girdi rahat 2 dk kıpırdamadan durdu. Yine bizim hoca gidip yardım etti. Çocuğu en son tuvaletten çıkarken gördüm resmen gözlerinden yaş geliyodu benim için iyi bir anı olarak kaldı ama çocuk için aynısını diyemicem...

Sallıyorsunama sallamıyosan

• hort
  • tüh be 1 gün daha beklesem 1 yıl olcakmış
  • Bikeresinde futbol turnuvasında bizim sınıf kazanmıştı(dikkatinizi çekerim bikeresinde).O sevinçle biz 4lü grup TV dolabına vuruyoduk ses çıksın diye.İşte birden TV dolabının vidaları söküldü ve içindeki televizyon kafamı sıyırıp geçti.nası rezil olmuştuk o anı unutamıyorum
    Not:benim elim ve arkadaşın parmağı kanamıştı.birisinin kolu incinmişti.diğer arkadaşta zaten hemen tüymüştü
  • bi kerede bahcede dondurma yalıyan bi kızla bi konusmam olmustu
    ben : dondurmamı soguk benmi sogum
    kız : tabiki sen aptal şey
    ben : o zaman beni yala

Cok eski bu
  • Bizde 8.sınıfta serseri bi çocuk vardı çocuk her tenefüs sınıfta bi muziplik yapardı çocukta salağın teki yarı yıl tatili yeni bitmişken çocuk tenefüste sınıfın kapısını çıkarttı bunu nası mı yaptı kapı aşağı oturtularak yapılmıştı tabi çocukta kapıyı yukarı kaldırınca kapı elinde sınıf gülme krizi geçiriyo sonra koridordaki nö.öğretmen geldi kapıya baktı bunu kim yaptı dedi sınıfta bi an bu sesi inledi sonra hocayla müdür yardımcısının yanına gittiler sonra müdür yard. buna sadece kızdı ama bidaha yaparsa dövüceğini söyledi sonra okuldan uzaklaştırıldı 2 hafta sonra tekrar geldi bu sefer kapıyla her zaman oynuyodu çıkartıyo takıyo okuldan atılmadan öncede kapının kolunu kırmıştı sonra kapının kolunu kimse bulmasın diye televizyonun içine saklamıştı (televizyonda eski püskü vidalar ellede çıkıyo)müdür kapıyı açmak için çilingir çağırdı kapı açıldı sonra müdür tokmak nerde dedi sınıfta dolap felen olmadığından hemen tv nin içinde olduğunu anladı sonra bi sandalyeyle tokmağı alırken televizyon pat yerde müdür öyle bi kızdı ki bunu kim yaptığını söylemezse sınıfı eşşek sudan gelinceye kadar dövüceğini söyledi tabi bizde hemen tahanın yaptığını söyledik müdür bu sefer tahayı iyice benzetti (gözü felen mor oldu)sonra babasını çağırdı babasıda agrasif olduğundan yolda bunu bi yere yatırdı tekmeler havada uçuşuyor sonrası okul bitti liseliyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.