Şimdi Ara

OKUL BİRİNCİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okul birincisine önceden olduğu gibi tam puan mı gelecek yani 60 puan yoksa okul birincisinin diploma notuda 0.6 ile mi carpılacak herkes farklı bişey söylüyor kesin bişey bilen var mı

• okul birincisinin diploma notu da 0,6 ile çarpılacak evet.
    yalnızca 4 senenin ortalaması 100,00 olan biri 60 alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho07 -- 18 Haziran 2012; 17:14:40 >
  • kesin olarak diploma notu * 0,6
    okul birincisine 60 diye bişey kalmadı
  • Yav bu iş bana boru gibi ...Arkadaşlar bu 2014 te de geçerli olacak mı?Son sorum ise mesela atıyorum 480 ile alan hukuk fakültesi 470 a düşüyordu okul birincisine bu kalktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

Yav bu iş bana boru gibi ...Arkadaşlar bu 2014 te de geçerli olacak mı?Son sorum ise mesela atıyorum 480 ile alan hukuk fakültesi 470 a düşüyordu okul birincisine bu kalktı mı?

Bu sene girenlere geçerli :) 2014 te de devam. 60 puan almak imkansıza yakın çünkü tüm sınavların 100 olması gerek.. Son soruna cevap olarak sanırım o devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

Yav bu iş bana boru gibi ...Arkadaşlar bu 2014 te de geçerli olacak mı?Son sorum ise mesela atıyorum 480 ile alan hukuk fakültesi 470 a düşüyordu okul birincisine bu kalktı mı?

Bu sene girenlere geçerli :) 2014 te de devam. 60 puan almak imkansıza yakın çünkü tüm sınavların 100 olması gerek.. Son soruna cevap olarak sanırım o devam ediyor.

amk çokta şeyimde onuda kaldırsınlar.Böyle işler daha da gaza getiriyor beni.
  • bu bilgiyi nereden öğrendiniz inanmadığım için değil merak ettiğimden.. ne zamana kadar devam edicem geçici mi kalıcı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Fakülte/bölüm birincisi olmak
    5 yıl önce açıldı
    Hukukta üniversite önemli mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizmatgeo

bu bilgiyi nereden öğrendiniz inanmadığım için değil merak ettiğimden.. ne zamana kadar devam edicem geçici mi kalıcı mı ?

Bilmiyorum ama forumda gördüm.
  • teşekkürler aydınlattığınız için o zaman bi anlamı kalmadı okul birinciliğinin ilk 10 bin de alan üniversiteler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizmatgeo

bu bilgiyi nereden öğrendiniz inanmadığım için değil merak ettiğimden.. ne zamana kadar devam edicem geçici mi kalıcı mı ?

ösym 2-3 hafta önce yeni kılavuz yayınladı bununla ilgili.
  • biliyorum kılavuz yayınlandığını haberim var tabi ki de bize hocalar kılavuzda okul birinciliği ile ilgili kısmın değişmediğini tam puan geleceğini diğerlerinin 9.6 geleceğini söylediler de kafam karışmıştı o nedenle sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALİADNAN

biliyorum kılavuz yayınlandığını haberim var tabi ki de bize hocalar kılavuzda okul birinciliği ile ilgili kısmın değişmediğini tam puan geleceğini diğerlerinin 9.6 geleceğini söylediler de kafam karışmıştı o nedenle sordum

ben zaten sizin için yazmamıştım kılavuz yayınladığını.fizmatgeo nerden öğrendiniz diye sormuş onu cevapladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.