Şimdi Ara

okul cok canımı sıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben itüde okuyorum bu sene ilk yılım ve vize notlarım berbat dönem sonu heralde 1.80 falan gelicek ortalama. Aglayacam nerdeyse daha simdiden okul hic bitmicekmis gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzer hisler benzer duygular

• ColonelLanda kullanıcısına yanıt

sende mi itüdesin hocam

• bilkent 2.5 civarı gelecek ilk dönem için benim de 3.3 diyodum ilk vizelerden sonra ahahaha

seninki iyiymis yine nasıl toparlıcaz yaa finallerde halledebilir miyiz acaba

• Ders çalışacaksın.

Takip ettiğim bir öğrenci yaz okulunda fizik tekrar aldı. Gerçekten çalıştı, o sıcakta kütüphanede tekrar aldığın derse çalışmak kolay iş değil.
    Sonuç AA. Yazın phys dersi alıp AA vermek de kek değil...

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

yani hocam bu dönem ff verdigim dersi yazın o seviyelere çekebilir miyim çalışarak gercekten? CB falan da olur AA olmasına sart yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okul psikolojimi çok bozdu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bambayo B kullanıcısına yanıt

Neden olmasın.

Bilkentte düşük gelmesi normal la

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam hangi bölüm? Benim de 2. Vizeler çok kötü geldi fizik haricinde şu ana kadar. Sanırım mat ve kimyadan ya dd alacağım ya da kalacağım finallere bakıyor. Düzgün çalışmadım hafife aldım kötü oldu baya bu durum. Ama yaz okulunda mat açıyorlar. Mat1den kalırsak 2. Dönem mat1 verir ardından yazın mat2 için çabalarız. Öbür türlü okul uzayacak tamamen. Ayrıca benim de mental kötü ya koydu biraz. Kimyayı da sonra alırız yaw 4. Seneye kadar yaramıyor zaten 2. Sene tamamlarız

• 2.60 geldi mk ne abartmışım finallerde toparladım

• Anlayamadığınız nokta vizelere finallere 2 hafta kalana kadar gezip tozan hatta kulüplerde duvardan duvara vurulan öğrencilerin bir anda kütüphaneden çıkmayıp nasıl derslerden yüksek notlarla geçebildiği. Size ütopik geldiği için oturup çalışamıyorsunuz ancak onlar 2 hafta kala başlayıp hiçbir sosyal etkinliğe girmeyip ya da sabahtan akşama kadar çalışıp geceleyin çift kişilik yatakta hoppidi hop hap yapıp yine BA ile derslerini veriyorlar.

Arkadaşım kural 1:

Aileden gelen maddi imkanın ya da şeker annen yoksa hiçbir sosyal aktiviteyle uğraşmayıp tamamiyle çalışıp vize haftasından sonra keyfine bakacaksın. Bak bunu yapıp ortalamanın 3 üstü olmamasına imkan yok. Kıyas yapmayı bırak. Önünde bütlerin mi var ya da yaz okuluna mı kaldın. Evet arkadaşlarının bazıları kendi arabasında şap şap ya da başkasının arabasında ah ah yapıyor olabilir. Onlar şanslı kesim. Analarından doğduklarında ileri de zengin olacakları üstlerine mühürlenmiş. Sen? Sen CV kasmak zorundasın. CV kasabilmek için ORTALAMA kasmak zorundasın. ORTALAMA için ÇALIŞMAK zorundasın. 26 yaşında ASGARİ kazanmak mı istiyorsun. Zaten maksimum 2 katını alabileceksin. Otur çalış. Gelecekteki çocuğun için, kardeşlerin için çalış. Gelecekte kahve dünyasında büyük boy kahve alabilmek için çalış. Aksi halde 3'ü 1 arada içip 40 yaşında kalp krizi geçireceksin ve ölümün acılar içerisinde olacak.

Kalkıp çalışacaksın.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

koçluk veriyonnu?

Evet

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    ağabey bana da yks hakkında bişeyler söylesene

• Seni tanımam gerekiyor bunun için.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

3 altı ort nerde olursa olsun zayıftır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.