Şimdi Ara

# Okul İçin Ukrayna Kiev'e Yerleşiyorum. ( SON GÜN ) - Sürekli Konu # (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
20
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi şehire gidiyorsun onuda yazsaydın ona göre bir yorum atardık ? 4 yıldır rusyadayim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A ®h Pozitif kullanıcısına yanıt
    Kiev hocam,konuyu da editledim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

Kiev hocam,konuyu da editledim bu arada.

iyi bari kieve gidiyorsun boktan yerlere gitme rezil olursun zaten komple türk kürt kaynıyor gidince görürsün. kieve nasipse bu sene
    geçeceğim oradan belarus-moldova şimdilik odessa-kharkiv gezdim yaşadığım yer belgorod rusya

bot olarak cat marka al çok ağır büyük bir şey alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 30 Ağustos 2015; 15:03:33 >
  • A ®h Pozitif kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende duydum onu sırf türk-kürt-arap kaynıyormuş ülke olarak bıkmışlar bizden
    bot olarak bunu aldım ağırda değilhttp://urun.n11.com/erkek-bot/scooter-deri-su-gecirmez-lacivert-nubuk-bot-P73351811
  • Pripyat'a uğramadan gelme, S.T.A.L.K.E.R
  • vizeyi aldım Ankara'dan dönüyorum eve gelince editlerim konuyu.

• 03.09.15
    Nihayet vizeyi aldım teknik bir hatadan dolayı uğraştırdı ne demişler zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
    Neyse pazar günü akşam 7 gibi çıktık Manisadan yolda falanda durduk P.tesi sabah Ankara'daydık.Direk konsolusluğa gittik dosyaları verdik yetkili bayan ismimin sistemde görünmediğini söyledi.Kiev'de bulunan arkadaşımı aradım okula sorup araştırdı ve 50 lira gibi bir ücretin yatmadığını bu yüzden gözükmediğini söyledi,ücreti yatırmış kendisi sağ olsun.salı günü de gözükmüyordu listede bi yandan da Manisa'da da işlerimiz var dönüp beklemek arasında kaldık sonuçta kaç günde çıkacağı belli olmaz hatta bileti ertelemeyi bile düşündüm bi ara neyse kararlaştırdık kalmayı uygun gördük bu sabah erkenden gittim ve mutlu haberi adlım.İsmim sisteme düşmüş hemen işlemleri başlattık ve 4 gibi çıkacağını söyledi saat 4:30 da pasaportumu geri aldım ve Ukrayna için önümde hiçbir engel kalmadı.

Vize şimdilik 45 günlük oraya gidince uzatılacakmış.

• termal içlik al rahat edersin
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 2 tane takım aldım idare ederler sanırım
  • Granadaaa diye bağırınca kızlar teklif ediyormuş
  • Oldum olası sevmem ukraynayı.Millet oraya ne için gidiyor çözebilmiş değilim.Eğlence anlayışlarını sevmem, kendilerini de sevmem.Bildiğim kadarıyla mükemmel bir eğitimleri de yok.O kadar ülke varken bizim milletimizim Ukrayna hastalığı nerden geliyor acaba.
  • bu ne la 1 aylık vize vermişler csb
  • Eski nick diyorum susuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • black milk kullanıcısına yanıt
    gerekli açıklamayı yapmıştım fakat senin için tekrar yapayım.
    ülke sana 45 gün izin veriyor bu süre zarfında okula tamamen kaydını yaptırıp Ukrayna pasaportu çıkartıyorsun.ilk sene 1 yıl 2. sene 4 yıl uzatıyorlar.
  • Hocam bizimkilerin tercih etmelerinin en önemli nedeni KIZLAR VE ALKOL sırf bu yüzden gidiyorlar ülkenin tarihi falan kimsenin umurunda değil kız olsun yeter bu yüzden de ülkede ki bayanlar iyice soğumuş türkler ve araplardan hatta bizim milleti çok saf görüp direk atlıyorlarmış ekşide gördüğüm bi yazıyı paylaşayım;

quote:

klaisk turk tipin varsa ( esmer biyikli agir agir yuruyen etrafa mal gibi bakan v.s. ) hatunlar icin hedef kitlesin hemen yanina yaklaasirlar sonra gozunu acarsin tum dunyan degismis :)))) dikkatli ol her ukraynali hatuna guvenme..abi sözü..

Ve hatta;

quote:

klasik turk fizyonomisine sahipseniz ( göbek siyah ten bıyık siyah sac kara kaş v.s.) sokaklarda dolaşan hatunlarin hedef kitlesi olabilirsiniz..dikakt edin sizden hoslandıklari icin degil cebinizdeki dolarlari almak icin..aman dikkat cogunda uyku ilaci var her an uyandiginizda bana ne oldu v.s. demeyin sonra pasaportunuza kadar herseyiniz yok olmus olabilir :)))) turkiyedeki gibi selamün aleykum diyerek ortama girmeye benzemez orasi...

ama benim gidiş nedenim çok cazip olması yoksa hiç bir Avrupa ülkesi etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

gerekli açıklamayı yapmıştım fakat senin için tekrar yapayım.
    ülke sana 45 gün izin veriyor bu süre zarfında okula tamamen kaydını yaptırıp Ukrayna pasaportu çıkartıyorsun.ilk sene 1 yıl 2. sene 4 yıl uzatıyorlar.

üniversite okumaya mı gidiyorsun sen şimdi oraya ne bölüm peki ?
  • black milk kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ilk sene hazırlık seneye lisans başlıyor bölüm ise uçak mühendisliği.
  • hocam maddiyat durumu iyi sizde galiba
  • Fosikler uçağına molotof atmasın ha dikkat et hewal

• Yok hocam iyi olsa Avrupa ülkelerine giderim. nereden vardınız bu kanıya ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.