Şimdi Ara

# Okul İçin Ukrayna Kiev'e Yerleşiyorum. ( SON GÜN ) - Sürekli Konu # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
20
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

Yok hocam iyi olsa Avrupa ülkelerine giderim. nereden vardınız bu kanıya ?

neyse hocam yeni hayatınız da başarılar.mont pahallıymış fakat güzel

edit:gezdiğiniz gördüğünüz yerleri anlatın.çernobil falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 3 Eylül 2015; 3:15:21 >

• hahaha yok hocam o parayı ölsem vermem.Mont Alman malı orada bu fiyata satılıyor bizim ülkede bu fiyata satılsa kaç kişi alır ki ? bir nevi arz talep ilişkisi. ben 250 civarına aldım yanlış olmasın yarın yine editlerim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 3 Eylül 2015; 3:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

hahaha yok hocam o parayı ölsem vermem.Mont Alman malı orada bu fiyata satılıyor bizim ülkede bu fiyata satılsa kaç kişi alır ki ? bir nevi arz talep ilişkisi. ben 250 civarına aldım yanlış olmasın yarın yine editlerim .

tamam hocamgezdiğiniz gördüğünüz yerleri anlatın.çernobil falan foto koyun.kızları nasıldır acep

• hepsini teker teker yapacağım ama Çernobil biraz sıkıntılı 100 dolar istiyorlarmış geziye Ukrayna vatandaşına 25 dolar belki ben de vatandaşlıktan yararlanırım
    Kızlar konusunda ise 13 yıl Türkiye 5 yılda Kıbrıs'ta yaşadım, bu gün konsoloslukta gördüğüm 3 kız gibi 10 15 tane anca görmüşümdür ( Türk mankenler hariç.) Burası böyleyse orayı hayal edemiyorum
  • güney afrika biraz uzak ama orası daha iyi değil midir

cape town falan
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    eğitim bakımından çok ama çok iyiler fakat dediğiniz gibi uzak baya 10 saat civarı ucak sürüyor benim için sorun olmasa bile annem için büyük sorun birde birkaç neden daha vardı o yüzden vazgeçtim hocam oradan.
  • iyi yolculuklar,
  • Hayırlı olsun lisans eğitimine gidiyorsun denklik yasasından haberiniz vardır umarım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Hayırlı olsun lisans eğitimine gidiyorsun denklik yasasından haberiniz vardır umarım?

5 sene orda okuyup Türkiye'ye dönmesin zaten napacak denkliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Hayırlı olsun lisans eğitimine gidiyorsun denklik yasasından haberiniz vardır umarım?

5 sene orda okuyup Türkiye'ye dönmesin zaten napacak denkliği

Benim 4.yılım Ukrayna'da herşey göründüğü gibi toz pembe değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam amacım Türkiye'ye dönmek değil Avusturya veya Almanya da üstlisans yapacağım, hangi ülkede master yaparsan orada calışma izni alıp kalmayı planlıyorum.Almanya'da ustlisans yapınca sana 1 yıl oturma izni veriyorlar o süre içinde işe girersen çalışma izni alıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yolculuklar. bende şubat gibi Yakutistan Yakutsk'a akrabalara gideceğim kuzenimde NEFU'da okuyor onu görmekde bahanesi olacak hazırlık yapıyorum bizim yer dahada soğuk.
  • Kiev bu Günlerde Karışık baya. Dün Kiev'in etrafındaki Ormanları yaktılar. Kimse nefes alamıyor. Şehrin üzerine duman çöktü. Anayasaya Değişikliği sebebiyle terör olayları var Kiev'de. Geçen el Bombası patlattılar meclisin önünde Ölenler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidiş biletini kaça aldın ?
  • Milli formayı uluslararası arena yerlwyecegin için kendinle gurur duy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne okuyacaksınız? Okulun yıllık ücreti nedir?

• Dili nasil ogreneceksiniz , sifirdan mi baslayacaksiniz ?

• Beline kuvvet.
  • Bunu ilk gerçekleştiren sensin tebrik ederim.
  • 4 gün kalmıştım kievde hayatımın en güzel anlarıydı sonra iç savaş çıktı ülkede dili öğrenmeye bak bir an önce para dayanmıyor çünkü
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.