Şimdi Ara

# Okul İçin Ukrayna Kiev'e Yerleşiyorum. ( SON GÜN ) - Sürekli Konu # (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
20
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 18 yaşıma kadar hep sıcak yerlerde yaşadım hatta sıcağın ortasında; Kıbrıs'ta 5 yıl kaldım sıcaktan denize girilmiyordu siz düşünün birazda soğukta yaşayalım hem sağlığa yararlı
  • Lawlord kullanıcısına yanıt
    Evet hocam duydum fakat arkadaşım aldığım bilgilere göre şuan okulun bulduğun tarafında hiç bir sıkıntı yokmuş herşey normal
  • @Regionella : 550 TL hocam.THY'nin sitesinde 750 lira aynı bilet skyscanner üzerinden çok uyguna bulunuyor tavsiye ederim

@zgbayraktar , @Regionella : Yok hocam amacım cidden okumak alkolle kızla parayı harcamayı düşünmüyorum pek ha arada kültürümüzü tanıtırız tabi

@Kediyeyolgösterenadam nasıl yani hocam anlayamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 3 Eylül 2015; 17:56:09 >

• @Kuroki : Uçak Mühendisliği hocam, ilk sene hazırlık $2.000 sonra ki 4 yıl bölüme göre değişiyor benim bölümüm $3.000 yıllık.

@Shredded : Evet hocam 0'dan başlayacağım arkadaşın dediğine göre ne kadar çok çalışırsan o kadar çabuk öğreniyor muşsun ilk 1 ayın sonunda hocaları ile dialog kurmaya başlamış kendisi,4-5 ayda da tamamen sökmüş dili.darısı bizim başımıza artık

@asiruhh1903 : Eevet hocam turistlere karşı özellikle taksicilerin ÇOK İLGİSİ varmış 10 liralık yere 100'e götürüyorlarmış mesela

• SSS eklendi.
    -Ülkenin eğitim seviyeleri gayet iyi benim gideceğim okul KPI ( kpi.ua buradan ulaşabilirsin).okul gayet iyi,bir çok icat bu okuldan çıkmış,dünyanın ilk bilgisayarı yine bu okulda bulunuyor, Sikorsky yine bu okuldan çıkmış icadın sahibi İgor Sikorsky bu okuldan mezun, bunun gibi daha bir çok başarıya imza atmış bir okul. 

-Okulda 45.000 öğrenci bulunuyor 10.000 i yabancı öğrenciler.

-Okul ücretleri ; ilk sene hazırlık $2.000 sonra ki 4 yıl bölüme göre değişiyor benim bölümüm $3.000 yıllık Bilgisaya Müh. $2.500 gibi.

-Ev fiyatları 200 dolardan başlıyormuş sanırım ama tavsiye etmem.

-Yurt ücreti ise aylık sadece $20 4 kişilik odalar ama siz isterseniz diğer 3 kişininde ücretini ödeyip tek kalabilirsin yani 80 dolara tek başına kalman mümkün veya 2 kişi kalırsın aylık 40 dolar.ama yurt odaları biraz bakımsız kendi temizliğine göre bu durumu düzeltebilirsin.

-Yemek konusu ise yurdun her katında mutfak var orada kendin yapıp yiyebilirsin veya dışarıdan karşılarsın ben 3 gün kendim yapıp 4 gün dışarıda yiyeceğim günlük 20 lirayı aşmaz dedi gerçi ben az yerim derseniz 15 lira civarı tutar, kendin ayarlayabilirsin bu ücreti.

-Yaşam masrafı gayet ucuzmuş tek kıyafet pahalı bu yüzden hepsini buradan aldım ve yanımda götüreceğim.

-Kayıt işlemleri orada bulunan bir öğrenci davetiye gönderiyor öyle başlıyor işlemler daha sonra ayrıntılı anlatırım.

-YGS den barajı geçmen ve LYS'ye girmen gerek LYS'de bir puan sınırı yok YGS'den barajı geçip LYSden 100 bile alsan kabul ediliyor.

-Denklik için YGS ve LYS ye giriyorsun mesela atıyorum bilgisayar mühendisliği okumak istiyorsun Türkiye'de bilgisayar mühendisliğine en son giren öğrencinin puanını alırsan denklik sınavına giriyorsun bu puanlamaya KKTC'de dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

@Kuroki : Uçak Mühendisliği hocam, ilk sene hazırlık $2.000 sonra ki 4 yıl bölüme göre değişiyor benim bölümüm $3.000 yıllık.

Burdaki uyduruk özeller bile 13-14 bin TL alıyor. O yüzden yurtdışına gidip okuman mantıklı ve fiyatı da iyi aslında. Hatta 3-4 bin TL cebe kalıyor. Başarılar dilerim.
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam teşekkür ederim.
  • Benim undergraduate için Amerika hayalim olmazsa (gerekli bursları alamazsam yani. yoksa kabul alcağım üni çok) Ukrayna veya Rusya'ya gitcem. Takibe aldım. Başarılar

Dil okuluna gidecek misin?
  • karı var mı
  • Senceroo kullanıcısına yanıt
    Umarım sizin için en iyisi neyse o olur hocam.
    İlk sene okulun kendisi verdiği hazırlığa gideceğim, iyi bir çalışma ile 1 ayda ufak çaplı sohbete başlayıp, 4 veya 5 ayda dili sökersin dediler.
  • Heyecanlı konu. Ama kim uğraşacak buraya girip onca mesaj arasından yazdıklarını bulmaya. Bir blog aç da RSS abonen olalım.
  • güzel konu takip
    başarılar
    o arkadaşın aylık harcaması ne kadar oluyormuş okul ücreti hariç herşeyde
  • PcCopat kullanıcısına yanıt
    hocam her güncellemeyi ilk mesaja da ekleyeceğim olmadı blogta açarız güzel fikir aslında
  • mhcd kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam.800 civarı sanırsam ama tam bilmiyorum 1 ay sonra editlerim isterseniz
  • quote:

sağ olun hocam.800 civarı sanırsam ama tam bilmiyorum 1 ay sonra editlerim isterseniz

800 dolar mı?
  • Gece klubune gittinmi. Kibristaki gece kluplerine kiyasla nasil... Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mhcd TL hocam ama şöyle bir şey dedi her gece gece klübüne gidip harçarsan 1000 dolar bile yetmez dedi yani kendine bağlı birazda.

@cemturk yok hocam daha gitmedim gidince bol bol SS atacağım
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiç problem yapmayın sizde yüksek lisansı yaparsınız o da 2.500 3.000 dolar.
  • Öncelikle merhaba, neden 80 punto yazıyorsunuz sayfanın sonuna 10 dk da indim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@mhcd TL hocam ama şöyle bir şey dedi her gece gece klübüne gidip harçarsan 1000 dolar bile yetmez dedi yani kendine bağlı birazda.

@cemturk yok hocam daha gitmedim gidince bol bol SS atacağım

e tabi doğru yani
    neyse siz gittikten sonraki ssleri bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.