Şimdi Ara

Okul Puanı Faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul puanı zımbırtısı 55.000 geriye attı hayallerim suya düştü var mı böyle saçma bir şey? Çıldırmak üzereyim.
    Var mı benim gibi mağdur?

• 55,000 kişi mi? O nasıl oldu hocam ya? Çok mu düşük okul puanınız?
  • Harbiden kaç puan geldi ki okuldan ?
  • 35-38 arasında bir şey geldi, son derece berbat bir düz lisede okudum. Bütün sene çalıştım istediğim bir sıralama elde ettim ama okul puanı sayesinde bütün hayallerim suya düştü. Ne yapacağımı bilmiyorum. 5 sene üst üste sınava girsem bu okul yüzünden yine bir o kadar kişiye geçilirim.
  • hocam hiç gitmesymişsin liseye fln gerk yokmuş 55 bin nedir yaw
  • seneye obp gelirse yine o kadar geri atmaz
  • ilk 60bin içinde aobpsi 50den düşük adam yok. bana bu çok saçma geliyor nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

ilk 60bin içinde aobpsi 50den düşük adam yok. bana bu çok saçma geliyor nedense...

ben varım 48 okul puanıyla 26k.3bin geri attı beni
  • benimde 40bin attı okul yüzünden. iyi bir yere gidebilecekken normal bir yere gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2özürlü

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

ilk 60bin içinde aobpsi 50den düşük adam yok. bana bu çok saçma geliyor nedense...

ben varım 48 okul puanıyla 26k.3bin geri attı beni

istisnasın o zaman sen. aobp ortalaması çok yüksek geldi bana.
  • 40.000 benimkisi 28 puan vermiş
  • seneye felan düşünmek istemiyorum. Çıldırmak üzereyim desem yeridir, saçma sapan bir şey yüzünden geriye düştüm offf.
  • adalet adalet diyorlardı.

benim meslek lisesi çıkışlı halimle ts-1 sıralamam 1206 y-ts-1 sıralamam 2503

1300 kişi geriye attı.

adaletleri batsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 20 Temmuz 2012; 17:42:24 >
  • abi yerim böyle adaleti ya 1 sene çalış çabala okul puanı gelsin tüm hayallerini suya düşürsün bu sistemdende bu ülkedeki düzendende nefret ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.