Şimdi Ara

okul puanı saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kegend

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çevik

beyler ben istanbulda bir anadolu lisesinde okuyorum bana okuldan gelecek puan 40 bile değil ama ticaret lisesi meslek lisesindeki adama 50-55 arası geliyor bu adam ygsden zor 250 yi görüyor ben 62k dayım 40 puan ne desem küfür mü etsem ne yapsam meb'e bu kadar saçma bir sistem olamaz

meslek lisesi öğrencisiyim eğitimi kötü ama sana okul puanıyla hallediyorlar bana 60 puan gelecek mesela

Alçaktan uç, DiplomaPuanı*0,6
  • Aykut Çevik A kullanıcısına yanıt
    beni istesen de ezemezsin. diploma puanım senden 15 puan fazlaysa eğer-ki bence değildir şu an ortalamam 85-aynı netleri yapmamız gerekmiyor. anla şunu artık. nasıl iki anadolu liselinin netleri arasında uçurum varsa bizim aramızda da uçurum var. ayrıca madem iyi bir anadolu lisesindesin, daha fazlasını da yapabilirdin. forumda düz liseli olup 440ları gören var.

sen 4 yıl boyunca zaten mat ve fen derslerini oldukça iyi görüyorsun. bizde dünya kadar bölüm dersi var. aradaki açık nasıl kapancak? sadece okul puanıyla. e zaten bizim ygs-lys düşük olduktan sonra 100 puan verse ne olacak?
  • labelsoft34 L kullanıcısına yanıt
    diploma puanım 85. bilgisayar öğretmenliği seçersem, 85*5*0,18=76,5 puan geliyor. ama öğretmenlik ya da programcılık seçmezsem 85*5*0,12=51 puan geliyor kardeşim.
    Bende meslek lisesi öğrencisiyim sende elalemden duyduğun şeyleri gelip burda söylüyorsun biz orda sabah 7,30 dan akşam 18,20 ye kadar bölüm dersi görüyoruz + köpek gibi staja gidiyoruz. Ya siz ? sabah 8,30 da okula öğlen 15 ,30 da eve oh ne güzel meslekteki adam canını dişine takıyor şuna emin olki senden daha iyi mühendisler bile var orda sadece önleri açık değil ders görmüyorlar . Meslek lisesindeki adam 1 1,5 sene önceden çalışmaya başlarsa senin gibilere farkı koyup sustururlar ne yazıkki bilinçsizlik hakim orda arada bir kaç tane istisna çıkıyor mesela geçen yazdan beri dershaneye gidiyorum ygs lys şuan hala zorlanıyorum derslerde ama seneye bunun yararını çok görecem . uzun lafın kısası kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş düz anadolu vs . onlarda o mesele Hadi koçum yaylan sende mesleğe gidip 60 diploma puanı getireydin ... :)

Böyle boş boş konular açan adamdan bir halt olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarıHakan -- 31 Mart 2014; 14:27:37 >

• forumdaki düz liseliye selamımı söylede ya uzatmak iistemiyorum bir insanın anlatabileceği karşısındakinin anlayacağı kadardır sen bu söz üzerine bir yarım saat bir saat düşün gel sözü anlamaya çalış sonra seninle bu konu hakkında tartışalım olur mu? @geleceginmuhendisi
  • forumdaki düz liseliye selamımı söylede ya uzatmak iistemiyorum bir insanın anlatabileceği karşısındakinin anlayacağı kadardır sen bu söz üzerine bir yarım saat bir saat düşün gel sözü anlamaya çalış sonra seninle bu konu hakkında tartışalım olur mu? @geleceginmuhendisi
    Sen de hala göz kırparak ergenler gibi laf sokmaya çalış olur mu? Oturup ÖSYM ve MEB'in kaynaklarından savunduğu şeyi incelemezsin, gelip burada ahkam kesiyorsun.
  • quote:

forumdaki düz liseliye selamımı söylede ya uzatmak iistemiyorum bir insanın anlatabileceği karşısındakinin anlayacağı kadardır sen bu söz üzerine bir yarım saat bir saat düşün gel sözü anlamaya çalış sonra seninle bu konu hakkında tartışalım olur mu? @geleceginmuhendisi

la biri suna emzik wersin aglamasin daha fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

en mantıklısı gidicen özele devamsızlık konusunda başta anlaşıcan evde ygs-lys kasıcaksın okulda sadece alan derslerine giriceksin ve 100 ortalaman olucak ha söylemeyi unutmuşum paran olucak tabi önce

Keşke sandığınız kadar rahat olsa, emin olun ki birçok okuldan daha zor
  • emzik değilde başka bişiler hak ediyor :d mesela şeker :d
  • ee sen okulda görüpte yapamıyosan bizim suçumuz ne ?
    meslek çıkışlıların büyük avantajı bölüm dersleridir
    okulda görüpte yapamadığın dersler için meslek çıkışlılara çamur atcağına otur dersine çalış seninde okul puanın yüksek gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 31 Mart 2014; 14:38:23 >
  • quote:

tamam 400 küsür puan alıp meslek lisesine gideydim şimdide 5-6 net yapaydım acayip mantıklı @emreozcan38

Saçma sapan konuşma adam meslek dersi gördüğü için o puanı haketmesi normal sende normal dersleri görüyorsun sen yazılına çalışıyorsun aynı zamanda üniversite sınavına çalışmış oluyorsun ama adam meslek dersi görüyor üniversite sınavıyla uzaktan yakından alakası yok bende meslek liseliyim girdiğim liseye 406 puanla girdim çok yüksek bi puan değil o puan 400 küsür aldın diye bi tarafların kalkmasın fazladan gelen 10-15 puanı bile çok görüyorsan demekki ezik psikolojisi varki sende o puanla seni geçeceklerini düşünüyorsun ? Zorunluluğum olmasa anadolu lisesini seçerdim okuduğun okulun değerini bilip yeterince çalışsaydın zaten o adamın aldığı fazladan 5-10 puan sana o kadar koymayacaktı .. Ben şimdi üniversiteyi kazanamazsam gider kpssden 70 puan alır adliyede katip olurum sen ne olacaksın kazanamazsan ? bakma öyle, mal gibi kalıcaksın ortada işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burak1alkan B kullanıcısına yanıt
    sen 70 puan alıcan mal ben 70 alamayacakmıyım peki o kpss'den hahahahahhahahhahahah :D komikti bu ama sizin beyniniz nu kadar ki bu kpsssnin sadece size açık olduğunu düşünüyorsunuz @burak1alkan

• quote:

Orijinalden alıntı: burak1alkan

quote:

tamam 400 küsür puan alıp meslek lisesine gideydim şimdide 5-6 net yapaydım acayip mantıklı @emreozcan38

Saçma sapan konuşma adam meslek dersi gördüğü için o puanı haketmesi normal sende normal dersleri görüyorsun sen yazılına çalışıyorsun aynı zamanda üniversite sınavına çalışmış oluyorsun ama adam meslek dersi görüyor üniversite sınavıyla uzaktan yakından alakası yok bende meslek liseliyim girdiğim liseye 406 puanla girdim çok yüksek bi puan değil o puan 400 küsür aldın diye bi tarafların kalkmasın fazladan gelen 10-15 puanı bile çok görüyorsan demekki ezik psikolojisi varki sende o puanla seni geçeceklerini düşünüyorsun ? Zorunluluğum olmasa anadolu lisesini seçerdim okuduğun okulun değerini bilip yeterince çalışsaydın zaten o adamın aldığı fazladan 5-10 puan sana o kadar koymayacaktı .. Ben şimdi üniversiteyi kazanamazsam gider kpssden 70 puan alır adliyede katip olurum sen ne olacaksın kazanamazsan ? bakma öyle, mal gibi kalıcaksın ortada işte

+1

• Konuyu açan kardeşim keşke sen bir Fen lisesine gidebilseydin de hem seni daha çok sıkarladı üzerine meslek dersleriyle staj gördüğünü hayal edip anlayabilseydin şu anlatılanları ama boş ver, yormaya gerek yok bünyeyi.

400 küsürle girilen meslek liseleri de var, belki de senin önündeler bazılarını alaya almayı bırakta onlarla yarış; adam onca derdin içinde seni geçiyorsa senin gibi yatmadığındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labelsoft34

quote:

quote:

beyler ben istanbulda bir anadolu lisesinde okuyorum bana okuldan gelecek puan 40 bile değil ama ticaret lisesi meslek lisesindeki adama 50-55 arası geliyor bu adam ygsden zor 250 yi görüyor ben 62k dayım 40 puan ne desem küfür mü etsem ne yapsam meb'e bu kadar saçma bir sistem olamaz

meslek lisesi öğrencisiyim eğitimi kötü ama sana okul puanıyla hallediyorlar bana 60 puan gelecek mesela

ortalamam 70 gelecek 5 ile çarpılıyor sonra meslek liseli olduğum için 0.18 ile daha çarpılıyor o da 60 oluyor git internetten araştır

• burak1alkan B kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

sen 70 puan alıcan mal ben 70 alamayacakmıyım peki o kpss'den hahahahahhahahhahahah :D komikti bu ama sizin beyniniz nu kadar ki bu kpsssnin sadece size açık olduğunu düşünüyorsunuz @burak1alkan

Hadi 70 puan alıpta adliyeye girsene gerizekalı Biz adaleti canımız sıkıldığı için mi okuyoruz hödük ?

Ayrıca mıyım ayrı hadi 1 nette benden hediye olsun sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1alkan -- 31 Mart 2014; 14:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labelsoft34

quote:

quote:

ortalamam 70 gelecek 5 ile çarpılıyor sonra meslek liseli olduğum için 0.18 ile daha çarpılıyor o da 60 oluyor git internetten araştır

Tamam alan dışından bahsediyorsun zannettim, sorun yok :)

• ömerr konuyu kilitle yoksa burda çok kan dökülecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.