Bildirim
okul puanı saçmalığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sacma ama yapcak bisey yok adamlar ne derse o dogru meslekteki adm gs liselidwn daha yuksek alabiliyor sacma -
neden saçma olsunki adam kendi alanına puan alıyor 61 puanquote:
Orijinalden alıntı: MrX
Sacma ama yapcak bisey yok adamlar ne derse o dogru meslekteki adm gs liselidwn daha yuksek alabiliyor sacma
her bölüme alacak değilya -
sen galiba meslek lisesine gidiyorsun anlayamazsın sorun o ek puan değil adam girdiği saçma okul sınavından 100 alırken ben girdiğim kazık sınavdan 25 aldım ama sonra ben ygsde 30 net yaptım mattan o 5-6 yaptı sorun bu anladın mı haksızlık burada işte @emreozcan38 -
meslek lsiesine gideydin yavrum zoaman :) -
tamam 400 küsür puan alıp meslek lisesine gideydim şimdide 5-6 net yapaydım acayip mantıklı @emreozcan38 -
quote:
Orijinalden alıntı: Aykut Çevik
tamam 400 küsür puan alıp meslek lisesine gideydim şimdide 5-6 net yapaydım acayip mantıklı @emreozcan38
Arkadas beyninin alamayacagi seyler hesaplama , lisedeki dersleri bilmeden nasil notlar verildgini bilmeden konusma sen gittinde okudunmu meslektede orandan burandan uyduruyon bi kac dangalagin dediklerine bakarak merak etme oyle not sisirilmiyo en azindan benim lisemde 44 le adam birakiliyo sinifin en terbiyeli cocugu olsa dahi anladın -
size ileri derecede m g f k b dersleri öğretilirken biz günde 9-10 saat ders işliyoruz, ve çoğu meslek dersi oluyo. ayrıca kendi bölümümüz ve kendi işimiz olduğu için bölüm notlarımızı yüksek tutuyoruz. işte bu yüzden diploma puanımız daha yüksek oluyo. ve bize öğretilen kültür dersleri sizinkinin yanından bile geçemez.quote:
Orijinalden alıntı: emreozcan38quote:
tamam 400 küsür puan alıp meslek lisesine gideydim şimdide 5-6 net yapaydım acayip mantıklı @emreozcan38
Arkadas beyninin alamayacagi seyler hesaplama , lisedeki dersleri bilmeden nasil notlar verildgini bilmeden konusma sen gittinde okudunmu meslektede orandan burandan uyduruyon bi kac dangalagin dediklerine bakarak merak etme oyle not sisirilmiyo en azindan benim lisemde 44 le adam birakiliyo sinifin en terbiyeli cocugu olsa dahi anladın
Alıntıları Göster
ben bilişim okuyorum. bana sadece bilgisayar programcılığı ve bilgisayar öğretmenliğine ek puan geliyo. yalnızca bu ikisi. açın ösym kılavuzunu ordan inceleyin ne kadar puan alıyoruz diye.
bi anadolu ya da düz liseli evde sıkı bir çalışmayla dershanesiz kazanabilecek durumdayken, bizim dershaneye özel derse ihtiyacımız var. çünkü okulda anlatılanların hiçbiri yetmiyo. biz meslek liseliyiz, kendi bölümümüzden yüksek not almamız gerekli, kültür hocaları bu yüzden zorlamıyorlar bizi.
ama sizin de zaten kültür derslerinden başka gördüğünüz dersiniz yok. alanınız neyse o dersi görüyorsunuz. adamlar sizi tabi zorlıcaklar. bi anlayamadınız şunu. ayrıca anadolu ve düz liselere gidip ortalaması mis gibi de 85-90 olan arkadaşlarım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmuhendisi -- 31 Mart 2014; 13:10:13 >
-
konu kilit uye ban
arkadasim sacma sacma konusma ben senin yaptigin netleri yapmak icin bi tarafimi yirtiom okulda gormedim etmedim mat kimya fizik bio.. ve emin ol okulda senin derslerinden daha zorlariyla ugrastim anatomi gordum ben heyyttt ne dion sen burda gece gunduz kopek gibi meslek dersi calsip bilegimin hakkiyla aldim sende calsip alaydin
he bu arada sen okuldan 3 te 4 te cikarken ben 5te cikiodum. staja gidip 6 ya kadar kopek gibi calsip o okul puanini aldim yan gelip yatip sonra da buralara aglamadan calisipp kazandim o puani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAPVET -- 31 Mart 2014; 13:15:31 > -
Kardeş sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dediğin gibi meslek lisesinde doğru dürüst eğitim mi var? Aç meb'e bak bakayım senin lise 2 3 4 de gördüğün konuların yarısını o da görmüş mü? Adamlar sana dersini anlatmış tabi ki 30 60K olacaksın. Hatta ilk 10K da olman lazım. Bu arada bende anadolu lisesi mezunuyum. Ve şu da var ki onlar alan dışında o puanı alamayacaklar. Ayrıca bana okuldan 45 geliyor. Demek ki sen okulda yeterli çalışmamışsın. Mızmızlanma da lys çalış. -
quote:
Orijinalden alıntı: curiosity19
Kardeş sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dediğin gibi meslek lisesinde doğru dürüst eğitim mi var? Aç meb'e bak bakayım senin lise 2 3 4 de gördüğün konuların yarısını o da görmüş mü? Adamlar sana dersini anlatmış tabi ki 30 60K olacaksın. Hatta ilk 10K da olman lazım. Bu arada bende anadolu lisesi mezunuyum. Ve şu da var ki onlar alan dışında o puanı alamayacaklar. Ayrıca bana okuldan 45 geliyor. Demek ki sen okulda yeterli çalışmamışsın. Mızmızlanma da lys çalış.
Alan dışı / Alan içi her halükarda alacak o puanı meslek lisesi öğrencisi, katsayı engeli falan yok.
Endüstri Meslek olsun Ticaret olsun İmam Hatip olsun, çalışan öğrenci bileğinin hakkıyla nasıl sıyrılıyorsa YGS/LYS de diğerlerinden artık okulda engel olamayacak meb de ösym de; 1999dan 2010 yılına kadar insanların hayallerine engel olan bir katliamdı katsayı meselesi!
Çalışan öğrenci tıpta yazar, mühendislikte, hukukta; O DEVİR ESKİNDENDİ!
Çamur atmayı bırakın da çalışmanıza bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labelsoft34 -- 31 Mart 2014; 13:43:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: labelsoft34
quote:
Kardeş sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dediğin gibi meslek lisesinde doğru dürüst eğitim mi var? Aç meb'e bak bakayım senin lise 2 3 4 de gördüğün konuların yarısını o da görmüş mü? Adamlar sana dersini anlatmış tabi ki 30 60K olacaksın. Hatta ilk 10K da olman lazım. Bu arada bende anadolu lisesi mezunuyum. Ve şu da var ki onlar alan dışında o puanı alamayacaklar. Ayrıca bana okuldan 45 geliyor. Demek ki sen okulda yeterli çalışmamışsın. Mızmızlanma da lys çalış.
Alan dışı / Alan içi her halükarda alacak o puanı meslek lisesi öğrencisi, katsayı engeli falan yok.
Endüstri Meslek olsun Ticaret olsun İmam Hatip olsun, çalışan öğrenci bileğinin hakkıyla nasıl sıyrılıyorsa YGS/LYS de diğerlerinden artık okulda engel olamayacak meb de ösym de; 1999dan 2010 yılına kadar insanların hayallerine engel olan bir katliamdı katsayı meselesi!
alan içine bize 0,06 ek puan geliyor, ama alan dışı tercih yaparsak sıkıntı yok dediğin gibi. bunu da belirteyim dedim.
-
anadolu meslek, ticaret meslek ve teknik de okuyanların gördükleri genel kültür dersleri ile düz lise ve anadolu lisesinde okuyan bir öğrencinin gördüğü genel kültür derslerini karşılaştırdığın takdirde 4/1'ine eşit olduğunu göreceksin buda yetmezmiş gibi son sınıfta haftada 3 gün zorunlu staj var ki, senin dershaneye gittiğin zamanda bu arkadaşların okudukları alanda (bilişim, muhasebe v.b.) çalışıp kendilerini geliştiriyorlar, kısacası ygs ve lys'ye faydası olmadığı gibi kendi zamanlarından ödüm veriyorlar. kısacası şikayet etmek yerine olaya birazda onların penceresinden bak olur mu, kaldı ki 4 sene boyunca gördüğün eğitimin sonucudur o not, demek ki vaktinde yeteri kadar derslerine çalışıp, yüksek notlar almamışsın ki notun bu denli düşük, o sebepten ötürü şikayet etmek yerine önünde ki lys sınavına çalışıp hazırlanırsan istediğin yeri kazanma şansını o derece elde edebilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi
quote:
quote:
alan içine bize 0,06 ek puan geliyor, ama alan dışı tercih yaparsak sıkıntı yok dediğin gibi. bunu da belirteyim dedim.
O alan içinde de MÜHENDİSLİK yok mesela.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
he işte ya saçmalığa bak ben 4 sene deli gibi kod kasıyım, donanımdan beynim yansın bana mühendislikte ek puan vermesinler vay arkadaş.
-
ya hepinize acıyorum kendinizi savunmak için giriştiğiniz şeylere bakın ağır konuşacam abi ben sizden daha yüksek bir eğitim görmek için bir puan kazandım değil mi ya siz ortaokuldakı yıne benım altımdakı dıploma puanı ıle gırdınız değil mi tamam onuda geçtim abi peki sen benim gördüğüm derslerden 5 net yapıyorsan benim eğitimimi sorgulama hakkın var mı ayrıca senin neyine 45-50 puan veriyorlar meb şu ygs gibi her yazılıyı kendi yapsaydıda hepiniz 30 puan alıp konuşsaydınız keşke saçmalığa bak adama 45 puan gelsin 5 net yapsın siz onları haketmiyorunuz bu kadarda ağır konuşuyorum lafı nasıl yorumlarsınız nasıl anlarsanız anlayın hade eyvallahquote:
Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisiquote:
quote:
quote:
quote:
he işte ya saçmalığa bak ben 4 sene deli gibi kod kasıyım, donanımdan beynim yansın bana mühendislikte ek puan vermesinler vay arkadaş.
Alıntıları Göster
-
Arkadaslar bu kamera kayitlari inceleniyormu 1 sefer soluma dondum acaba kopyadanmi sayarlar kopya cekmedim ama sonucumda geldi ama bi korku var bisey olurmu lutfen yardim -
kendini kurtarmak adına nasıl saçmalayabilirim daha fazla diye konuşuyorsun sadece şu an. sen kendin diyorsun işte. siz 5 net yapıyorsunuz 45 puan geliyor diye. demek ki ihtiyacımız var. ayrıca her meslek liseli de çalıkan olmuyo bölüm derslerinden kaldın mı diploması 55 olan bile zor. bi halt bilmeden savurduğunuz yargılarınız yüzünden ülke bu halde. -
-
quote:
beyler ben istanbulda bir anadolu lisesinde okuyorum bana okuldan gelecek puan 40 bile değil ama ticaret lisesi meslek lisesindeki adama 50-55 arası geliyor bu adam ygsden zor 250 yi görüyor ben 62k dayım 40 puan ne desem küfür mü etsem ne yapsam meb'e bu kadar saçma bir sistem olamaz
meslek lisesi öğrencisiyim eğitimi kötü ama sana okul puanıyla hallediyorlar bana 60 puan gelecek mesela
Benzer içerikler
- 12. sınıf tyt netleri kaç olmalı
- sağlık kurulu heyetinde ne soruyorlar
- aruz kalıpları
- yeni mezun diş hekimi maaşı
- konya dershaneler
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X