Şimdi Ara

Okul Puanının Kaldırılması İçin İmza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biliyorsunuz okul puanı insanları geriye atmaktan başka bir işe yaramıyor, sözlüleri bol veren okullardan çıkan adamlar önümüze geçiyor, işin doğrusu şöyle olmalıdır sen dersinki okul puanını dahil ediyorum ama bu sene liseye başlayacak öğrencilerden itibaren dahil ediyorum yani lisede ortalamayla geçmiş bir çocuk lise sona geldiğinde okul puanı zırvalığıyla karşılaşmasını önlemiş oluyorsun öğrencinin hakkını yememiş oluyorsun o öğrenci 9. sınıftan beri bilse ortalamalarına dikkat ederde gelir 12. sınıfa ama yok bunlar ne hikmetse koyup duruyorlar, herhalde kolayca bazı kişilerin puanlarını arttırmayı amaçladıklarından. Böyle bir şey yapsak imza toplasak tüm forum bir olsak başvurumuzu yapsak nasıl olur?

Edit: Böyle siteler var ne dersiniz "Delinin biri, bir kuyuya taş atmış." misali bu forumdan büyüye büyüye birçok imza toplayabiliriz. İmza atmayacak adam sayılıdır herhalde.
    http://imzakampanyam.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk94 -- 19 Mart 2014; 0:38:37 >

• Yahu her okulun yaptığı sınav aynı kalitedeymiş gibi tüm liseleri aynı kefeye koydular arkadaş. Kimi okulun hocası kazık sorar, kimisi sallamaz kolay yapar. Her okul kendi içerisinde değerlendirilmeliydi aslında
  • Kaldırılması imkansız.

Tam aksine dahada etkilemesi için çalışma yapıyorlar.Dersanelerin kapatılıp okullara önemin verilmesi için olsa gerek.

Ulan bu ülkede öğrencinin çektiği kadar kim çekmiş be...

Yalnız bu öğrencilerin hakkı , sorumluların ve siyasi emeller uğruna öğrencilerin gelecekleriyle oynayanların burnundan fitil fitil gelecektir , buna eminim.
  • okul puanı olmazsa öğrenciler iyice tiye alır okulları
    ''aman geçer not alıp geçim önemli olan ygs lys de ne yaptığım'' diye düşünür
  • Okul puani geriye atmaktan baska bir ise yaramiyor mu ? Fazla ders calistiniz heralde guldurmeyin insanlari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu, düz ya da özel liselerde durum ne bilmiyorum ama meslek lisesinde hem bütün kültür dersleri hem de bölüm derslerimiz var. sizin okulda kültür dersleri öğrendiğiniz kadar biz bölüm dersleri öğreniyoruz. ayrıca kültür derslerimiz sizinkinden çok çok alt seviyede. bu aradaki eğitim farkı nasıl kapancak? okul puanıyla. bi de böyle düşünün, sadece not şişiriyorlar diye değil.
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    komik olan neyse söyle bizde gülelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.