Bildirim
Okul tecili olmadan askerlik erteleme ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya celp tercihinde ağustosu başa alırsınız. Ama bunun garantisi yok. Mayısa da çağırabilirler.
Ya da hizmet tercihini yapmazsınız, 1 mart sonrası sistem otomatik olarak ağustos celbine kaydırır. 1 mart 31 mayıs arası hizmet tercihini yaparsınız, ağustos celbine tabii olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocak ayında celp tercihini e devletten yapmıştım. Durum belgesinde 12.05.2022 tarihine kadar ilişiği yoktur yazısı var. Tekrar hizmet tercihini doldurup ağustosu başa alabilir miyim ?
28 şubata kadar hizmet tercihinde güncelleme yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi garantisi yok.
10 marta kadar askerlik durum belgenizi kontrol edersiniz, 12.05 tarihi değişmezse mayıs celbine yolcusunuz.
anladım durumu teşekkür ederim. iyi forumlar
-
Arkadaşlar merhaba lütfen Bi yardım edin ben 21 yaşındayım sevdiğim işi yapmak için üniversite kaydımı sildim(ön lisans) tekrar hazırlanıyorum şu anda. Kaydı sildikten sonra 2 yıl tecil hakkım varmış 2 ay içerisinde askerlik şubesine gidip tecil edilebiliyormuş bende buna dayanarak kaydımı sildirdim ancak tecilim bozulmadı bozulmadigi için de tecil ettiremiyorum 1 ay geçti hala sistemde tecilli gözüküyorum askerlik şubesine gittiğimde tecilli gözüktüğüm için tecil yapamıyorum. Kaydımı sildim 2 ay dolduktan sonra tecilim düşerse ben ne yapacağım? :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X