Şimdi Ara

Okul tecili olmadan askerlik erteleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-devletten yoklama başvurusu yaptıktan sonra erteleme işlemi yada öteleme olabiliyor mu ?

Yani okul ile tecil değil de mayıs celbine kayıtlıyım diyelim, onu ağustos celbi ile değiştirebiliyor muyum ?

• Ya celp tercihinde ağustosu başa alırsınız. Ama bunun garantisi yok. Mayısa da çağırabilirler.

Ya da hizmet tercihini yapmazsınız, 1 mart sonrası sistem otomatik olarak ağustos celbine kaydırır. 1 mart 31 mayıs arası hizmet tercihini yaparsınız, ağustos celbine tabii olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayında celp tercihini e devletten yapmıştım. Durum belgesinde 12.05.2022 tarihine kadar ilişiği yoktur yazısı var. Tekrar hizmet tercihini doldurup ağustosu başa alabilir miyim ?

• LoRdGangSter kullanıcısına yanıt

28 şubata kadar hizmet tercihinde güncelleme yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi garantisi yok.

10 marta kadar askerlik durum belgenizi kontrol edersiniz, 12.05 tarihi değişmezse mayıs celbine yolcusunuz.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

anladım durumu teşekkür ederim. iyi forumlar

• Arkadaşlar merhaba lütfen Bi yardım edin ben 21 yaşındayım sevdiğim işi yapmak için üniversite kaydımı sildim(ön lisans) tekrar hazırlanıyorum şu anda. Kaydı sildikten sonra 2 yıl tecil hakkım varmış 2 ay içerisinde askerlik şubesine gidip tecil edilebiliyormuş bende buna dayanarak kaydımı sildirdim ancak tecilim bozulmadı bozulmadigi için de tecil ettiremiyorum 1 ay geçti hala sistemde tecilli gözüküyorum askerlik şubesine gittiğimde tecilli gözüktüğüm için tecil yapamıyorum. Kaydımı sildim 2 ay dolduktan sonra tecilim düşerse ben ne yapacağım? :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.