Şimdi Ara

Okul Wifisi AP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum çözemedim ,çok fazla bilgim yok network konusunda.Gelelim soruna şimdi benim üniversitem ile evim çok yakın internet bir dişten bile az çekiyor gel git çok oluyor bende okulun internetini rahat kullanmak içinhttp://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WA801ND bu AP yi aldım.Fakat sıkıntı şurdaki ben bu cihazın kurulumu internet sağlayıcı telefonum olarak gösterdiğimde çalışıyor ama okulunkini gösterince çalışmıyor.Ağ geçidinde mi sıkıntı var başka bişey mi anlayamadım.Okulun internetine girdiğimiz cihazı normalde kullanıcı girişi yaparak ve bilgi işleme giderek cihazımızı kullanıma açtırıyoruz buradaki sıkıntı bununla benzer bi sıkıntı olabilir mi ? Yada bununla uğraşmadan başka bi çözüm yolu olabilir mi eğer yardım ederseniz çok sevirinim

• Kullanıcı doğrulaması yapılan kablosuz ağa range extender kurup kullanamazsınız.
  • Kullanma imkanım var mı peki ? yoksa eğer AP yi iade edeyim zamanı dolmadan. teşekkür ederim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06lord58

Kullanma imkanım var mı peki ? yoksa eğer AP yi iade edeyim zamanı dolmadan. teşekkür ederim şimdiden

Ddwrt kur kullan doya doya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: teknologs

Ddwrt kur kullan doya doya

internetten çok bakacak fırsatım olmadı o söylediğiniz sistem nasıl bişey daha önce duymadım söylediğim gibi pek bi bilgim yok network konusunda .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.