Dükkanı kiraya verip paranı al işte ne çalışacaksın.
İşi bilen biri alsın değerlendirir iyi para kazanır belki. Bildiğin iş yoksa usta tutup döner satmaktan başka bir şey yok yapabileceğin.
Hocam playstation cafe aynı zamanda çiğ köfte tantuni vs de yapabilirsiniz dışarı masa atma şansınız varsa
lise öğrencisinden para kazanamasın bosuna ugrasma ver kiraya al parayı en temizi ilkokul yada ortaokul olsaydı gıda satısıda olurdu baska seyde ama liselilere bel bağlayıp iş kurma tavsiyem işlek cadde ise kirası iyidir ver kurtul
Okulların tatil olacağı zamani da düşün. Üç ay sinek avlamak istemezsin.
çeşidi bol olan tostçu. sadece tost satılacak ama. patsoymuş, sosisliymiş falan olmayacak.
50 mt çok azmış.
Emniyette bi adamın olsa İnternet kafe aç derim, çok iyi kazanır.
Börekçi açın sabahları herkes gelir. ilkokullusuda liseliside çalışan insanlarda hiç farketmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Gvzgvz
Av bayii aç. Ne de olsa öğretmenleri avlamak hiç yasak olmadı olmıcak da
Cimere şikayet ettim
Bilardo salonu aç. Dönerci, çiğ köfteci, kırtasiye her yerde var.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
Cimere şikayet ettim
Alıntıları Göster
Suç olan kısmı neymiş söyle de savunmamı ona göre hazırlayayım
Çay tost evi Çiğköfteci Kafe
quote:
Orijinalden alıntı: Gvzgvz
Suç olan kısmı neymiş söyle de savunmamı ona göre hazırlayayım
Alıntıları Göster
olmıcak kelimesini yanlış yazmışsın.
şaka bir yana şaka kaldırmaz bazı konular hocam ona göre
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
olmıcak kelimesini yanlış yazmışsın.
şaka bir yana şaka kaldırmaz bazı konular hocam ona göre
Alıntıları Göster
:)) hocam bazı konular insanın ağrına gidiyor ama senin tarafından bakınca da haksız sayılmazsın dikkatli olmak lazım. Sonradan pişmanlık duymadım da diil açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: cetinkayamustafa
Donerci mantikli ama donerden hic anlamiyorum ogrenciler ucuz ve doyurucu yemekten yana her zaman hatay usulu doner her zaman ogrencilerin favorisi
Çiğ köfteci aç. Her zaman iş yapar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme