Şimdi Ara

OKUL YANINDA NE DÜKKANI AÇABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
20.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degerli forum üyesi arkadaşlar aranizda yeniyim benim kendime ait 50 m2 boş dükkanim var dükkanim hem okul (1250 ögrencili) kapisinin yaninda hemde islek cadde uzerinde ne is yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okul Yanında Ne Dükkanı Açabilirsin?

Okul çevresi, yoğun öğrenci trafiği nedeniyle işletmeler için kazançlı bir yer olabilir. Eğer okul yakınında bir dükkan açmayı düşünüyorsan, hedef kitlenin ihtiyaçlarını karşılayacak ve rakiplerden sıyrılacak bir iş fikrine ihtiyacın olacak.

Öğrencilerin İhtiyaçlarını Göz Önünde Bulundur

Okul yanına açabileceğin dükkan, öğrencilerin sıklıkla ihtiyaç duyduğu ürün veya hizmetleri sunmalıdır. Örneğin:

• Kırtasiye malzemeleri ve okul kitapları
    • Hazır yemek ve atıştırmalıklar
    • Kafe ve içecekler
    • Teknoloji ürünleri (laptop, kulaklık vb.)
    • Giyim ve aksesuarlar

Rekabeti Analiz Et

Okul çevresinde zaten faaliyet gösteren işletmeleri araştırarak rekabeti analiz etmek önemlidir. Rakiplerinin güçlü ve zayıf yönlerini belirle ve bunları iş planına dahil et. Bu, sana benzersiz bir değer önerisi sunarak öne çıkma fırsatı verecektir.

Konum Anahtardır

Okul yanına açacağın dükkanın konumu, başarın için hayati önem taşır. Yüksek görünürlük ve erişilebilirliği olan, öğrencilerin kolayca ulaşabileceği merkezi bir yer seç.

Küçük Ama Etkili

Okul yanındaki dükkanlar genellikle küçük boyutludur. Ancak, sınırlı alandan en iyi şekilde yararlanarak, iyi organize edilmiş ve davetkar bir ortam yaratabilirsin. Rafları optimize et, sergilemeleri akıllıca kullan ve müşteriler için rahat bir alan sağla.

Yaratıcı Ol

Okul yanına açılacak dükkan fikirlerinde yaratıcı olmaktan çekinme. Öğrencilerin ilgisini çekecek ve okul ortamına uyacak benzersiz konseptler düşün. Örneğin:

• Ödev yardım merkezi
    • Sanat malzemeleri dükkanı
    • Oyun odası
    • Öğrenci topluluğu merkezi

Ne Dükkanı Açabilirsin?

Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak okul yanına açabileceğin bazı dükkan fikirleri şunlardır:

• Kırtasiye dükkanı
    • Kitapçı
    • Kafe
    • Teknoloji mağazası
    • Giyim mağazası
    • Hediyelik eşya dükkanı
    • Çiçekçi

Okul yanına açacağın dükkanın başarısı, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama, rekabeti analiz etme ve benzersiz bir konsept sunma yeteneğine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kırtasiye, büfe vs.
  • 2 tane kirtasiye var komsu dukkan bufe dusunuyorum aslinda ama tekel ruhsatinda sikinti yasarmiyim acaba?
  • Dönerci
  • Basit bi dönerci üstteki hocamın dediği gibi.
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Donerci mantikli ama donerden hic anlamiyorum ogrenciler ucuz ve doyurucu yemekten yana her zaman hatay usulu doner her zaman ogrencilerin favorisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinkayamustafa

2 tane kirtasiye var komsu dukkan bufe dusunuyorum aslinda ama tekel ruhsatinda sikinti yasarmiyim acaba?
    Okul yakınına tekel açtırmazlar izin alamazsın normal bakkal açabilirsin.Kafe-kafeterya tarzı bir yer açarsan çocuğunu bekleyen veliler de okul çıkışı öğrenciler de takılabilir.Hatta aynı sınıfta öğrencileri olan kadınlar gün tarzında kahvaltı vs düzenleyebilir.Fakat 50 m^2 ne kadar yeterli olur bilemiyorum sokağa masa sandalye atmanla ve iç dizaynla alakalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çiğköfteci aç para basarsın
  • İddia bayii eğer endüstri meslekse paranın adına koyarsın
  • İşe basladiktan sonra editler misin burayi
  • modifiye.jones M kullanıcısına yanıt
    Ok
  • Tavuk pilavcı açabilirsin.
  • Okul liseyse döner, lahmacun veya tantuni dükkanı açabilirsiniz. İlkokulsa zaten yanınızda bakkal ve kırtasiye dükkanı varmış iyi düşünmek lazim
  • En fazla 5 gün dayanır polisler kovaliyor öyle yerleri
  • Üniversite falan varsa fotokopi işine yoğunlaş hocam. parayı kırarsın.
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Polis niye kovalasin uyusturucumu satacaz sanki doner tantuni vs turu yeme icme acmayi dusunuyoruz
  • reborn06 kullanıcısına yanıt
    Lise hocam 2 tane var sagim solum kirtasiye
  • Av bayii aç. Ne de olsa öğretmenleri avlamak hiç yasak olmadı olmıcak da
  • Cafe, çay tost vs hocam, okulun ne olduğu da önemli, ilkokulsa sıkıntı
  • Nalbur da açabilirsin, baliden, tinerden dönersin köşeyi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.