Şimdi Ara

Okula doblo ile gitme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben doblo ile gidiyorum. Devlet universitesi ucuncu sinif ogrencisiyim. Sinifimda audi ile gelen var fordla gelen var. Kimse daha bi sey demedi. Abartilmamak sartiyla saka yapiyolar arada ama genelde samimiyetten gelen sakalar. Kimse bi sey diyemez, demeye calisana da agzina lafi tikarim zaten. Utanilacak bi durum yok ailenin arabasi sonucta. Takmamani tavsiye ederim. Ayrica sanilanin aksine doblo, caddy, connect tarzi arabalari park etmesi cogu arabadan daha kolaydir. Yandaki boy aynasi gibi buyuk aynalar, kocaman camlar sagolsun. Bagaj kapaginin hizasi da durman gereken noktadir yani. Cok kolay. Bi sey derlerse de umursama hatta arkadasin falansa arkadasligini bitirebilirsin bence. Boyle bi sebepten oturu dalga gecicek insan arkadasin olmasa da olur :) tek sikintisi biraz fazla yakiyor :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • combi nemoyla gidiyordum ben
  • Doblo ile 2 yıl üni gittim tıkabasa bagaj dahil doldururdum kız erkek karışık pikniklere giderdik
    Gırgıra vur herşeyi arabayı hava atmak için değilde başka amaçlarda kullan piknik gibi başla leyler içinde idealdir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Derlerse de desinler. Önemli olan sizin ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.