Şimdi Ara

Okula doblo ile gitme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidilmez mı hocam arka koltukta iyi seks yapılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim sınıfta 3 tane kız her gün dobloyla gidip geliyorlar insan bir garipsiyor ama bana ne kime ne...

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Kültürde vardı

• Gidilir soran olursa arkada bir dünya mangal malzemesi var canım çektimi deliriyorum mangal yapmadan iyileşemiyorum dersin

• fio'yla gelen arkadaşım vardı, kapı bagaj açılıp bi hatunlar iniyordu bmw den daha çok bakıyorlardı noluyo diye yeri geliyo tonluk malzemede taşıyodu

yani gidilir, öyle düşünme doblo da olsa herşey senin elinde

bazen trafikte bakıyorum fio doblo içindeki kadın sürücü var. Vay diyorum helal olsun doblo kullanıyorlar
  • Amerikan filmlerinde esas çocuk döküntü, paslı kamyonet ile okula gidince cool oluyorda, benim türk gencim doblo ile okula gidince mi ayıp oluyor?
  • Broadway ile gelen arkadaş vardı hiç de çekinmiyordu. 6 kişi binip gidip geldiğimiz oldu bazı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSamsunlu -- 27 Eylül 2019; 11:46:24 >
  • keşke bi doblo olsada gitsek be :D
  • murat 131 ile gitmişliğim var kızlar beğeniyordu
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmiştim Altımızda dört tekeri olan bir vasıta olsa keşke diye hayıflanıyoruz biz de
  • Gidilir olmaz bir şey.

• Üniversitedeyken kapalı kasa mitsubishi fuso canterle bile okula gitmişliğim var... Ben işime gücüme bakarım.. Pantalonu yırtık, küpeli 3-5 zibidi istediğini desin farketmez...

• Gidilir niye gidilmesin. Sanki ordakiler McLaren,Ferrari ile mi geliyor ? Hayır. Hepsi otobüslerde üst üste tıklım tıklım geliyor. Torosla gelsen dahi dalga geçecekler kendine baksın

• Camda tuğra olursa sorun çıkmaz.
  • Babamın kangoosuyla çifte buluşma yapmıştık, arkaya da piknik malzemeleri :)

Her türlü avantajını gördüm son 3 yıl. Şimdi yeni üniye başladım, iş dolayısıyla almam mümkün değil; kendime binek bi araç arıyorum.

Sonuç olarak gidilir mi? Gidilir :)
  • bindiğin arabayı dahi dalga konusu yapacak insanla arkadaşlık yapılmaz zaten merak etme.

• Gittim okula bugün sınıfta arabayı bırak bisikleti olan bile yokmuş hatta bana zengin muamelesi yaptılar araban var diye, diyorum okula bmw ile geliyorlar onlar zengin değilmi? Dediğiniz gibi takmamam lazımmış sadece park yeri sıkıntı öldürecek beni nerdeyse.

• Fiorinoyla gittim sıkıntı yok devam 🤙🏻🤙🏻🤙🏻

• Bizim kimi zaman akbilimiz yoktu... Aksaray'dan beyazita yürürduk.
    Doblo bizim icin bir BMW idi o zamanlar.
    Bırak dobloyu, serçe bile bizim için lukstu.
    Ne gunlerdi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 27 Eylül 2019; 19:39:36 >
  • Samara var verem mi abime

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.