Şimdi Ara

Okula ulaşım maksimum kaç dakika olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatihteki okul icin nerden ev tutabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 30 dk sürdüğü zamanlar hızlı oluyor her an ulaşabilirim diyorsun 1 saat biraz daha fazla sürüyor 1.5-2 de öyle ama gidiliyor. Asıl bana zor gelen eskiden yürümekti. Veya otobüs duraklarının olduğu yerin yakınındaysa birinden atla yürü ötekine bin sonra in yürü biraz sonra geldim. Ama otobüs hatları uzaksa o biraz çekindiriyordu beni. Ama artık yürümeyi de seviyorum eskisi gibi dert değil genel olarak

• Suzume diye bir anime film var izlemeyenlere öneririm en sevdiğim şey kızın her yere genelde yürüyerek ve koşarak gitmesi oldu hiç usanmıyor hiç yorulmuyor la şimdi oraya kim koşacak demiyor çünkü ben bunun lafını ediyorum ve bana zor gelebiliyor o yüzden herkesin suzume gibi yürümeyi koşmayı sevmesini isterim. Kilit taşının da durumu biraz üzücü. Sevgisizlik yalnızlıktan daha zormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 26 Ağustos 2023; 15:7:19 >
  • Haftaya kesin kayit icin gidecegim hocam bir aksilik cikmazsa, 1-2 üniversite daha var açıklanmasını beklediğim ona göre haftaya kesin belli olacak

• yks83571 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam aklına takılan bir şey olursa resmiyet,okul vs burada tanıdıklardan öğrenmeye çalışırım Meram Tıp hakkında. Kolay gelsin.

• 45 dk uzun, günde 1.5-2 saat kaybediyorum

30 dk ve altı ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 27 Ağustos 2023; 15:4:28 >
  • deprem riski yüzünden nereye gidiyorsun bilmiyorum ama 99 depreminde fatih eski binalarla dolu olmasına rağmen bir tane bina yıkılmadı, 0 ölü 0 yaralı.. fatih olası deprem senaryolarının hiçbirinde felaket senaryosuna dahil edilmiyor.

şundan diyorum, millet abi fatih sıkıntı diyip beylikdüzüne gidiyor da  

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Fatihte tek deprem degil mahalle ortami da sikintili hocam

• polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

Kaldığınız yere bağlı hocam ben fatihte oturuyorum, uzaktan Fatihe gelip gitmek bana çok zor geliyor hele ki hafta içi 5 gün klinikteyseniz

Bitisik nizam olmayan bina var mi fatihte hocam

Hocam ben cerrahpasada okicam kiralık yerlere bakıyorum ama en mantıklı nerden ev tutmak lazım Fatih cok korkutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 27 Ağustos 2023; 16:30:37 >
  • metroyla 45 dk

arabayla 45 dk (çok trafik oluyor)

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

Cerrahpaşada yeni binalar var 4-5 yıllık ama kiralar ortalama 15-20 bin tl bandında şu an.

• polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

Müstakil hariç yok sanırım

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

Gopa bakabilirsin brom ben de İstanbul Üniye yerleştim ibb yurtlarını tercih ettim gelir diye düşünmekteyim. Gelmezse de kyk o da olmazsa goptan ev tutucam. Tabi İÜC ile İÜ aynı yerde mi bilmiyorum

Hocam Nef rezidansları falan depreme dayanıklı olur mu

4-5 yıllık nasıl var hocam ben bulamadım ya da mesela evin kendisi yeni bile olsa evin dibindekiler cok eski oluyor birleşik öyle de sıkıntı

• Benim 1 saat 15 dakika gidis trafiğine göre 2 saat geliş nasıl bir hayat usta

• Ponzh P kullanıcısına yanıt

Çok zorlanıyor musunuz hocam yoksa zamanla alışılır mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.