Şimdi Ara

Okulda başınıza gelin knight olayları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce ben söylemek istiorum bizim bir matematikçimiz var adı kerim kısaca kerimsi deriz

çok manyak bi heriftir genellikle ismi kerim wairor

alın buda resmi
    "resim edited arkadaşlar koymadım bilerek kızmayın"
    arka tarafta bizim konuşurlar bizim kerimwariror gene yazılı yaptı a.* ahiret sorusumu yazılımı belli değil falan derler

birde fenci vardır oda kazık sorar onada irfan mage diorlar

bizim irfanmayç gene meteoru salladı sınıf durdu falan derler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillCow -- 21 Mart 2007; 22:38:58 >

• abatmışsınız .
  • ee yokmu cvp
  • OkuLda VsLerini AnLatmamışsın.ßu Forumun HAli Hiç İyiye Gitmiyor.ÇoLuk Çocuk Kaynıyor ßaşLadı Forumda.OkuLda DerSLerine Önem VerceKLerine ßu Saçma Sapan Oyuna Önem Veriyorlar.ßu Gidişin Sonu Hayra ALamet DeğiL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

OkuLda VsLerini AnLatmamışsın.ßu Forumun HAli Hiç İyiye Gitmiyor.ÇoLuk Çocuk Kaynıyor ßaşLadı Forumda.OkuLda DerSLerine Önem VerceKLerine ßu Saçma Sapan Oyuna Önem Veriyorlar.ßu Gidişin Sonu Hayra ALamet DeğiL.

• quote:

Orjinalden alıntı: DReNisH

quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

OkuLda VsLerini AnLatmamışsın.ßu Forumun HAli Hiç İyiye Gitmiyor.ÇoLuk Çocuk Kaynıyor ßaşLadı Forumda.OkuLda DerSLerine Önem VerceKLerine ßu Saçma Sapan Oyuna Önem Veriyorlar.ßu Gidişin Sonu Hayra ALamet DeğiL.

Aynen sanal alemdeki bir oyun için hayat denilen oyunu sahnelemekten vazgeçmeyin

• baya oluyo arkadaş tahtaya tükürmüştü ben ona okuldan banlanırsın demiştim tabi knight oynamadıgı için anlamadıda ben içimden koptum
  • Bizde bir deney yapıyorduk her 30saniyede biri ölücekti işte öyle garip bişey.Ben öldüm arkadaş rezzer çağırıyımmı dedi koptum tabiii
  • Ben bi kere derste OFF A.Q YAA die bağırmıştım.Hoca bana dik dik baktı O ne demek dedi bende allah kahretsin demek demiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShangaiNooN

Ben bi kere derste OFF A.Q YAA die bağırmıştım.Hoca bana dik dik baktı O ne demek dedi bende allah kahretsin demek demiştim

• Bizm okulada her sınıfa bilgisayar koymuşlar
    Knightı yükledik her teneffüs birinin charına girioz pk yapıorz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaiNKillER_LORd

Bizm okulada her sınıfa bilgisayar koymuşlar
    Knightı yükledik her teneffüs birinin charına girioz pk yapıorz

Hangi okul bizde de war bilg. ama yukleyemedık henuz :D
  • okulun bahçesinde ark.ı yakalamaya çalışıorm ama çok sinirliyim
    Çocuğa dedim Lan ne light feet basıon lan dedim koptuk gülmekten
  • A5 boyutunda birer defter edindik 2 arkadas.. İcine de msn de kulanılan her seyi yazdık.. S.a/A.s/slm/nbr/iilik senden/patladı(sınav kotu gecince soylenen laf)/yardı (birisi almancada dehset cumle kurdumu soylenen laf)/oha/yok artık gibi bilimum ifadeleri yazdık.. Hoca cok konusuyosunuz die kızıo biz de pankart moduna geciyoruz.. Sınıfı koparmanın ve tum okulun bir anda bizden alıntı yapmasının ve ben bulmustum bunu onceden die ısrar etmesinin yanında insanları eglendirebilmek (Ozellikle bazı ozel insanların guldugunu bile gorebilmek) gercekten beni mutlu eden bisi.. Her ne kadar herkes bizim bulusumuzun ardından ozenti die konsumasına ragmen..
  • güzelmiş
  • ciddi koptum ya bizim sınıfta biri vardı adı aykut geçen sene dersleri ful 5 di hepsi abiside kimya pröfösörü bu sene en fazla notu 3 .D arka tarafta buluşuoz dior bizim irfan maliceyi bi geçirior dior deney tüpünü patlatıor dior

birde matematik dersinde koptuk bizim kerimsi cebinden kağıt çıkarıor renkli aykut dior aha 35 kağıdı koşun lan kerimsi 1 c0insden koydu diıor .D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.