Şimdi Ara

Okulda çocuk döversen ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar soru gayet açık çocuğun tekine kafa falan atarsan ne olur direk okuldan atarlarmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okulda Çocuk Dövmenin Cezası

Bir okul ortamında birini dövmek ciddi sonuçları olan yasa dışı bir eylemdir. Öğrencilerin güvenli ve destekleyici bir ortamda öğrenme hakkı vardır ve şiddet bu hakkı ihlal eder.

Okulda birine vurduğunda [öğrenci dövmenin cezası] ile karşı karşıya kalırsın. Bu, okuldan uzaklaştırma, okul idaresi tarafından disiplin ve hatta ceza davası gibi cezaları içerebilir.

[Okulda çocuk dövmenin cezası] da şiddetin ciddiyetine ve öğrencinin geçmişine bağlı olarak değişir. Örneğin, [öğrenci dövmenin cezası 657] Türk Ceza Kanunu'na göre "kasten yaralama" suçunu kapsar ve hapis cezasıyla cezalandırılabilir.

Okulda birini dövmenin sonuçları sadece yasal cezalarla sınırlı değildir. Şiddet ayrıca şiddet uygulayan kişi ve kurban için ciddi duygusal ve psikolojik sonuçlara yol açabilir.

Bu nedenle, okulda veya başka herhangi bir ortamda şiddete başvurmaktan kaçınmak çok önemlidir. Anlaşmazlıklar sözlü iletişimle veya öğretmenler veya okul yöneticileri gibi yetkililerin yardımıyla çözülmelidir.

Şiddete maruz kalıyorsan veya birinin şiddete başvurduğuna şahit olduysan, yetkililere derhal haber vermelisin. Okul ortamını öğrenciler için güvenli ve destekleyici tutmak herkesin sorumluluğudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çıkışta döv
  • hiç bişey olmaz
  • Anadolu Lisesiyse bizim gibi çekecen o ..ne yi birşey yapmassın bizim gibiysen.
  • okul dışında dövme seçeneğini neden değerlendirmiyosun
  • hiç bişe olmaz döv stresini atarsın kafa at azı burnu yer deiştirsin müdürün yanına gidiceksin bdaa olmasın dicek salıcak bukadar
  • okulda ilk vukaatınsa kınama cezası verirler,bir daha yapmayacagına dair kağıt imzalatırlar..bir daha yaparsan verirler disipline siciline işlerler.ya okuldan atılırsın,yada uzaklaştırma verirler.ilk seferse göm kafayı gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.u.i

Arkadaşlar soru gayet açık çocuğun tekine kafa falan atarsan ne olur direk okuldan atarlarmı ?

La Berkan hayırdır kimi dövüyosun , olum soylesene bana ben gelip döveyim ciddiyim.Alırım mertide boksör zaten biliyosun
  • sen sen ol kavgayi ilk başlatan olma çünkü çocugun dişarda tanıdıkları olabilir bu riskide göze al
  • Şu ana kadar hiç mukahatım yok. Sorun yok o zaman ekşın
  • kınama alırsın takdir teşekkür belgesi alamazsın o dönem
  • muhakat deil kardeşim vukaat bişey olmaz sen dinle beni hemde ilk defa wur kafayı ama tam burnuna geçir 3 dk da zor kendine gelir kafadan sonra bi yumruk salla tamamdır hatta sana güzel bi tatktik weriyim ilk okulda yapmıştım oklda cok makara olmştu

aynen soyle de senin dogum gunun ne zaman dicek mayıs felan sonra deki al buda benden sana doğum günü hediyesi göm kafayı otursun yerine Wuu Cok sewrim böle şeleri
  • 5 gün uzaklaştırma alırsın dayak yiyende kışkırtmadan 3 alır en azından bizde öle oldu
  • yarın okuldan atıldım diye de konu açmak zorunda kalacaksın... saçma sapan işlere girme çıkışta bile dövsen karışıyor okul sonuçta okul sahası yakınında ve okul formanlasın... sivilken git yap ne yapacaksan... vukuatsız çok adam gördüm ben tek kavgada atılan. liseysen zaten merhamet olmaz. boşa yakma kendini derim.
  • gaza getirmeyin çocuğu be

sen bulaşma öyle şeylere lie hayatına yazık olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.u.i

Şu ana kadar hiç mukahatım yok. Sorun yok o zaman ekşın

o zaman rahatlıkla dövebilirsin
  • ben bugün otobüste birini dövdüm şöför arkasını bile dönmedi

ama 4 kişilerdi biz iki kişiydik herkes az çok tanıyo birbirini bu küfür etti bana şalterler attı kafasına salladım bi tane yumruk sonra kolumun altına aldım sıkmaya falan başladım sonra herkes kalktı ayırmaya çalışıyo (koltuktan koltuğa oluyo bu) ama bunun 1 arkadaşı şerefsiz aklısıra bana vurmaya çalışıyo ağzıma çarptı eli vurmaya çalışıyo vuramıyo ama kimvurduda herifin eli çarptı içim gitti yarın onuda dövücem
  • Everybody loves raymond.
  • okuluna bağlı.üniversiteyse biraz ağır kaçıyor cezalar
  • Ben Çok Dövmüştüm Hala Döverim Genelde Çok Ciddi Kaçmaz Ama Ciddi Oldumu Hocalar Çağırır Nasihat Verir Genelde Böyle Geçiririm Ben Tabi Senin Okulunu bilemem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.