Şimdi Ara

Okulda çok sessiziz.Tanınmıyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nyderrath

Dostum bir düşün, en kötü ne olabilir ? Dünyaya sadece 1 kez geliyorsun, bırak hayatını yaşa ve cesaretini toplayıp sosyalleş. İşin ucunda ölüm yok, ayrıca emin ol "bunlar kim,nereden çıktı" demezler. İleride çok pişman olursun bu asosyalliklerini hatırlarsan.

Evet düşünce üretemiyorum.Çok soğuk gözüküyoruz okulda.Diş tellerimden dolayı gülemiyorum gülüş çok önemli.Biraz cana yakın gözüksek gelicekler bundan eminim ama böyle kazık gibi duruyoruz.Birde söylenenlere göre çok sert bakıyormuşum.Herkes bizi sessiz olarak biliyor.Bu saatten sonra ne olur ne biter bilmiyorum ama derslerden daha önemli bu konu.Derslerim full olsa çok zengin olsam hayattan zevk alamıcam.Birde bende şu var inşallah kötü bir durum değildir.Hata yaparsam kızın gözünde biterim diye düşünüyorum insanlık halidir konuşurken ağzından tükürük kaçar bişey olur biterim diye düşünürüm.Ama çenesi olan arkadaşlar bu durumu bile lehine çeviriyor gülüyor geçiştiriyor unutuluyor.Bu yok bende işte sohbet yok.

• 10.sınıfta kutuplaşma olur sanki aramızda berlin duvarı ve geçiş yoktur var 11.sınıfta geçişler başlar ama kutuplaşma havası görünür ama 10.sınıf gibi baskın degildir bu durum 11.sınıfın sonuna kadar gider.12.sınıfta arkadaşlarla akraba olursunuz neredeyse sevmiyeceginiz insanı sever seveceginiz insanı sevmiyebilirsiniz
  • TechR T kullanıcısına yanıt
    Kitap okumazsan olacağı bu işte. Kitap oku, elbet muhabbet bulursun. Ayrıca diksiyonun kötüyse yani hızlı konuşma,geçici kekemelik falan varsa aynada alıştırma yap. Ayrıca yanlış bir şey söylememek içinde her zaman acele ile konuşma. Tane tane konuş. Hızlı konuşanlar ve bir kelimeyi iki kez tekrar edenler genelde sevilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

10.sınıfta kutuplaşma olur sanki aramızda berlin duvarı ve geçiş yoktur var 11.sınıfta geçişler başlar ama kutuplaşma havası görünür ama 10.sınıf gibi baskın degildir bu durum 11.sınıfın sonuna kadar gider.12.sınıfta arkadaşlarla akraba olursunuz neredeyse sevmiyeceginiz insanı sever seveceginiz insanı sevmiyebilirsiniz

Yapan nasıl yapıyor onu anlayamıyorum.Mesela 9 lardan bi kız hoşuma gitti.Bende facebook twitter kullanmam her yediğimi her gittiğim yeri çekip koymayı sevmem.Neyse kızın instagram ını gördüm.Okulda 3 kişilik bir grup var yaşıtımız.Birinin tipi cidden çok iyi ama diğer 2 si çok iyi değil.Ama çene var 3ünde de.Kızlar beni de gördü bu çocuklarıda.Çocukları takip etmiş kızlar hemen.Çocuklar konuşup sohbet kurmadı.Kızlar uzaktan görüyor takip ediyor.Direkt o tarafa yöneliyorlar yani tanımamalarına rağmen.Bizde o görüntü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyderrath

Kitap okumazsan olacağı bu işte. Kitap oku, elbet muhabbet bulursun. Ayrıca diksiyonun kötüyse yani hızlı konuşma,geçici kekemelik falan varsa aynada alıştırma yap. Ayrıca yanlış bir şey söylememek içinde her zaman acele ile konuşma. Tane tane konuş. Hızlı konuşanlar ve bir kelimeyi iki kez tekrar edenler genelde sevilmez.

Bu iş için ne gerekiyorsa yapabilirim yeter ki o rahatlığı yakalayayım.Amacım kızlarla çıkmak değil ama kızlarla çıkarsam gelişme olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Olom bak seni kafama kazıdım bu konuyu açtın sen önceden
    Tayfun abinden kaçmaz ;)))

Tayfun ha ?
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Tayfun ha ?

Takma adım
  • quote:

quote:

quote:

Tayfun ha ?

Takma adım

• onlara patronun kim olduğunu göster
  • quote:

quote:

quote:

Tayfun ha ?

Takma adım

Cemaatçiler gibi, yakın zamanda öğrendim ki nerdeyse hepsi kullanıyormuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tayfun ha ?

Takma adım

Hahah yok ben taktım kendime , mazisi var
    (Açıklama yanlış anlaşılmaya müsait ama..)

• Senle yasitiz. Hic birseyi takmam ben dalagama bakarim bi kiz bana siktirgit dese daha da azar dahada bulasirim okulun %90 ini tanir ben ve 4 arkadasimi. Birde onceden 5 kisiydik bu cocuk bizden ayrildi arkamizdan sallamis vs. Dedik bizde buna salliycaz. Okulun son gunu salladik cocuga aartta mahkeme var. Zaten okulda kotu bir unumuz vardi gecen senenin artis 11 leri bile bize knk diyir tek sorun hocalar pek sevmiyor

• Seninle aynı problemi yaşayan bir çok insan var yaşadığın durumun kısaca adı

Sosyal fobi
    Sosyal anksiyete
    Özgüven eksikliği

İnsanların düşüncelerini önemseyerek yaşamaya devam edersen mutlu olamazsın öte yandan insanların düşüncelerini önemsemedende yaşayamazsın nasıl hissettiğini biliyorum çare arıyorsan psikiyatriste danış seni cesaretlendirecek ve sosyal hayata atılmanı sağlayacak ilaç yazacaktır gerisi sana kalmış ne kadar ekmek o kadar köfte
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Seninle aynı problemi yaşayan bir çok insan var yaşadığın durumun kısaca adı

Sosyal fobi
    Sosyal anksiyete
    Özgüven eksikliği

İnsanların düşüncelerini önemseyerek yaşamaya devam edersen mutlu olamazsın öte yandan insanların düşüncelerini önemsemedende yaşayamazsın nasıl hissettiğini biliyorum çare arıyorsan psikiyatriste danış seni cesaretlendirecek ve sosyal hayata atılmanı sağlayacak ilaç yazacaktır gerisi sana kalmış ne kadar ekmek o kadar köfte

Ailemle bu konuyu konuşmak istemiyorum.Gizli gidilebilir mi acaba ? Milletin fikrini önemsemek değilde fırsat yokmuş gibi sanki.Elimden geleni yapıcam olmazsa gidicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Seninle aynı problemi yaşayan bir çok insan var yaşadığın durumun kısaca adı

Sosyal fobi
    Sosyal anksiyete
    Özgüven eksikliği

Ailemle bu konuyu konuşmak istemiyorum.Gizli gidilebilir mi acaba ? Milletin fikrini önemsemek değilde fırsat yokmuş gibi sanki.Elimden geleni yapıcam olmazsa gidicem.

Hocam durumunuzda utanılacak bir şey yok ailenizle konuşun. Sizde rahatlarsınız eğer göz yummaya devam ederseniz bu takıntı sizi hayatınızın her alanında etkileyecektir bende bu durumdan mağdur olduğum için söylüyorum

•  Okulda çok sessiziz.Tanınmıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tayfun ha ?

Takma adım

Hahah yok ben taktım kendime , mazisi var
    (Açıklama yanlış anlaşılmaya müsait ama..)

• biz bilirizzz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.