Şimdi Ara

Okulda çok sessiziz.Tanınmıyoruz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert ettiğin şeye bak Bırakın böyle şeyleri.Rahat ol.İçinden geldiği gibi konuş dik dur sesin çıksın.Şöyle dersem şunu yaparsım dışlanırım diye falan düşünme.Hayatta bunlardan önce düşünülmesi gereken çok fazla şey var.İlerde sende bunu farkedeceksin.Benim gibi.
  • Nasıl bi nesil geliyo arkamızdan anlamadım ki ? Adamların oturup dert ettiği şeye bak. Tanınsan ne olacak tanınmasan ne olacak ? Senin özgüven eksikliğinden daha çok zeka eksikliğin var bence.
  • Sen geçen yine aynı konuyu açmamışmıydın. Başka ilçeden gelen çocukları falan kıskanıyordun. Sana git voleybol oyna vs. demiştim hala diyorum. İnsanların içine karış. İnan bu nerden çıkmış demezler aksine onlarla iletişim kurmayı denediğin için mutlu bile olabilirler
  • Up

• Up

• TechR T kullanıcısına yanıt
    Hocam tipimde iyi diyosun.Direk gidin kızların yanına sohbet edin.Erkeklerle fazla takılmayın tavsiye etmem.Ama 3-5 erkek kanka olsun.Ama genelde kızlarla takılın.İnsanlar tipsiz olduğundan kızlara yanaşamaz.Sizin tipiniz var harcanıyorsunuz.Direk git muhabbet aç.Dİş telinden bişi olmaz tipin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Kids

Hocam tipimde iyi diyosun.Direk gidin kızların yanına sohbet edin.Erkeklerle fazla takılmayın tavsiye etmem.Ama 3-5 erkek kanka olsun.Ama genelde kızlarla takılın.İnsanlar tipsiz olduğundan kızlara yanaşamaz.Sizin tipiniz var harcanıyorsunuz.Direk git muhabbet aç.Dİş telinden bişi olmaz tipin var.

Övünmek gibi olmasın tipimi diğer kişilerden iyi buluyorum.Bu işler tiple olmuyor ama tip daha da kolaylaştırır gibi geliyor.Hergün ama hergün dişimi fırçalarım kulağımı temizlerim bir kere pis gören olmamıştır beni giyinirim ederim ama muhabbet 0 cidden bir özrümüz varmış gibi davranıyoruz ve herkesin hakkımızda fikri var sessiz olarak biliniyoruz.Sonradan açılmak garip olmaz mı sizcede ? İlk senem olsa olurdu da kızlar da biliyor suskun olduğumuzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Kids

Övünmek gibi olmasın tipimi diğer kişilerden iyi buluyorum.Bu işler tiple olmuyor ama tip daha da kolaylaştırır gibi geliyor.Hergün ama hergün dişimi fırçalarım kulağımı temizlerim bir kere pis gören olmamıştır beni giyinirim ederim ama muhabbet 0 cidden bir özrümüz varmış gibi davranıyoruz ve herkesin hakkımızda fikri var sessiz olarak biliniyoruz.Sonradan açılmak garip olmaz mı sizcede ? İlk senem olsa olurdu da kızlar da biliyor suskun olduğumuzu.

Sonradan açılmak garip olmaz kardeşim.Açılın siz.Gençliğiniz gitmesin.Tipiniz boşa harcanmasın.Tipi olmayıp asosyal olan çok insan var.Bir an önce kullan şu tipini.Kimseden çekinme.Çekinecek korkacak bişeyin yok.Yakışıklısın

• Up

• Up

• Tek derdin bu olsun dostum

• Up

• Up

• Up

• Haline sükret ulan, en azından 2 kişisiniz. Ben tek başıma tum gun boyunca tek başıma sıramda oturuyorum

• Bu filmi üç kere izliyorsunuz.. Project X

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yıl özguven 0 dı su 3 günde 19 yillik özgüven yaptim boy sağlam vücut fit tipin oturdu son 2 yildir özellikle ama 3 günde 30 kiza acildim 30 da 30 yaptim okadar yil neyi bekledim bilmiyorum ama simdi değdi buna

• ağlıcammm
  • Niye konuşmuyorsunuz, tam olarak problem ne?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.