Şimdi Ara

Okulda çok sessiziz.Tanınmıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulda 2.senemiz ben ve arkadaşımla.Neyse okulda bize adımızı soran geçen sene burdamıydınız diyenler var ezik gibi gözüküyoruz.Övünmek gibi olmasın ama görünüşümüz falan gayet iyi ama çok sessiziz.Okulda ezmeye kalkanlar falanda oluyor yaşıtlarımızdan.Çoğu kişiyi tanırız ama merhaba merhaba.Okulda öne çıkmak için bişeyler yapmamız lazım.Mesela arkadaş alt sınıfta ki kızlarla voleybol oynuyor bizi de çağırıyor.Bizde gitmeye yanaşmıyoruz kızlar bunlar nerden çıktı diyecek diye düşünüyoruz.Sıfırız yani şuan ve yaşıtlarımızın hakkımızda fikirleri var sessiz olarak biliniyoruz.Birden açılsak şunlara bak g.tleri kalktı hemen falan diye söylentiler çıkacak biliyorum.Asosyal değiliz ne gerek var şimdi diye düşünüyoruz. dış görünüşümüz falan müsait.Yani giyiniyoruz ediyoruz bakımlı olmaya çalışıyoruz ama muhabbet sıfır.Çok ciddi duruyoruz özellikle ben eğlenceli durmuyorum.Diş teli takıyorum gülüşümü etkiliyor.Tel şeffaf ama dişlerim düzgün değil çok fazla.Dişler düzgün olup üstünde tel olsa tamam ama daha düzgün de değil dişlerim.Başka ilçeden gelenler bile bizden daha çok tanınıyor.Ben oturduğum ilçede ki okula gidiyorum.Bi kaç kız yanaşmaya başladı ama ben kazık gibi ne güldüm ne sohbet açmaya çalıştım yandan yandan kaçtım.Çok pişmanım şuan.Ne yapalım ne edelim şu durumdan kurtulalım.Özgüven eksikliği var bende tellerden dolayı.Sadece teller değil ama bi kaç sorun daha var.Halledilemeyecek sorunlar değil ben büyütüyorum.Dışardan bakılınca çok kötü gözüküyoruz aşmamız lazım bu durumu.

Özet:Özgüven eksikliği var , tanınmıyoruz suskunuz sessiziz biraz geç kaldık.Açılmamız için öneri gerek.

• Ozeti okudum gectim. Bi arkadas grubunuz varsa. Vur patlasin cal oynasın. Cikin teneffüste disari yardirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanınmak istiyosan sevgilisi olan kıza asilin okul çıkışında 50-60 kişi atlasin bizim okulda böyle

• Ulan öyle bir anlatmışsın ki sanırsın okulda mit teşkilatı var kimliğinizi saklamak için ezik gorunuyonuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olom bak seni kafama kazıdım bu konuyu açtın sen önceden
    Tayfun abinden kaçmaz ;)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Ozeti okudum gectim. Bi arkadas grubunuz varsa. Vur patlasin cal oynasın. Cikin teneffüste disari yardirin.

Çok sağlam bir arkadaş grubumuz vardı ama artık yok dağıldı herkes.2 kişi kaldık şuan.geçen seneden tek tük kişiler var yine ve onlarda özgüven problemi yok.Mesela dişleri falan kötü ama hiç takmıyor.Bense tel var o var bu var hep kaçıyorum.Psikolojik yardım alabilirim gerekirse ama aileme açamam bu durumu.Babam farkında galiba yanıma gelip oğlum çok sessiz duruyorsun.Şükür durumumuz var tipin iyi gençsin bırak akışına diyor.Ama ben yapamıyorum bu saatten sonra da olur mu bilmem.Herkesin hakkımızda az çok fikri var.Sonradan açılmak bilemiyorum garip olur gibi.
  • Öneri lazım çok üzülüyorum bu duruma.Bi eksikliğimiz varmış gibi davranıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul takımlarına katılın, bodye falan gidin, sınıfça etkinlikler düzenleyin sinema vsvs. Okul çıkışı sınıftan arkadaşlarını ps4 cafeye falan çağır... Gibi gider bu durum.
  • Kendinizi iyice dış dünya'ya kapatıp etrafınıza karşı şüpheli hareketler de bulunun bir süre sonra dikkat çekmeye başlarsınız. Veya hoca tahtaya kaldırınca pantolonu indirip kızlara doğru salla.

• BUNDAN DAHA BUYUK SORUNLARA SAHIP INSANLAR VAR OTUR ŞUKUR ET.

Konuya gelince dışarı çık ve nasıl görünüyorum diye düşünmeden sporsal faaliyetlere katıl. Bir olayda başarılı olamaz isen seni ezmeye çalışan arkadaşların olur onlara seni ezdikleri durum üzerinden cevap ver. Yani şöyle.

- ahahah mal bir basket atamıyor.
    + ne var la artiz sen bir tane attında pro mu oldun hesaabı.

Birde sana bir soru sorulduğu zaman sesin yüksek çıksın.

Sigara içme.

En önemlisi espirili ve havalı olmaya çalışma olduğundan daha kötü duruma geçersin

Bunları yap herşey kendiliğinden olur.

• cins misiniz olm neyden korkuyosunuz kimden çekiniyosunuz. ne kimse senin ne tipini takıyor ne de başka bi şeyini. emin ol kimsenin umrunda değilsin. bunlar yüzünden seni kafaya takacak biri olacağını zannetmiyorum. insanların sana herhangi bir şekilde gülmesinden korkma. rezil olmaktan korkma. şimdi açılmazsan üniversitede de böyle gidecek emin ol.

kaldı ki böyle devam edersen okuldan da soğursun. silik bir tip olarak kalmaktansa aranılan insan olmaya çalış. her şey kararında ve zamanında güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyderrath

Okul takımlarına katılın, bodye falan gidin, sınıfça etkinlikler düzenleyin sinema vsvs. Okul çıkışı sınıftan arkadaşlarını ps4 cafeye falan çağır... Gibi gider bu durum.

Düzenlesek gelmezler bu tüm durumu anlatıyor.Davetlere gidiyoruz.ilk senem olsa uğraşıcam ama artık milletin kafasında bizim hakkımızda bir fikirleri var.mesela voleybol oynasak kızlar bunlar kim nerden çıktı diye düşünücek sanıyoruz.Belki kız beğencek belki o kızla çıkıp bu durumu aşıcaz ama cesaret yok

• Patron benim diyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

BUNDAN DAHA BUYUK SORUNLARA SAHIP INSANLAR VAR OTUR ŞUKUR ET.

Konuya gelince dışarı çık ve nasıl görünüyorum diye düşünmeden sporsal faaliyetlere katıl. Bir olayda başarılı olamaz isen seni ezmeye çalışan arkadaşların olur onlara seni ezdikleri durum üzerinden cevap ver. Yani şöyle.

Sigara içme.

En önemlisi espirili ve havalı olmaya çalışma olduğundan daha kötü duruma geçersin

Kilolu değilim iyi de futbol oynarım yüzerim atletik de duruyorum.Boy 175 kilom 63-64.giyimime çok öZen gösteririm.Hergün dişlerimi fırçalarım ayakkabım temizdir hiç pis gezmem.Ama muhabbet 0.

• Tanınsan ne olacak? Üniversiteye direk geçiş mi kazanacan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Orijinalden alıntı: Redese

BUNDAN DAHA BUYUK SORUNLARA SAHIP INSANLAR VAR OTUR ŞUKUR ET.

Sigara içme.

Kilolu değilim iyi de futbol oynarım yüzerim atletik de duruyorum.Boy 175 kilom 63-64.giyimime çok öZen gösteririm.Hergün dişlerimi fırçalarım ayakkabım temizdir hiç pis gezmem.Ama muhabbet 0.

Çünkü pratik cevap değilsin. Kendi kendine düşünce üretemiyor olmalısın ki öyle gözükğyor en basit olayı bile internette arıyorsun. Biraz kendin düşünce üret.

• TechR T kullanıcısına yanıt
    Dostum bir düşün, en kötü ne olabilir ? Dünyaya sadece 1 kez geliyorsun, bırak hayatını yaşa ve cesaretini toplayıp sosyalleş. İşin ucunda ölüm yok, ayrıca emin ol "bunlar kim,nereden çıktı" demezler. İleride çok pişman olursun bu asosyalliklerini hatırlarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

cins misiniz olm neyden korkuyosunuz kimden çekiniyosunuz. ne kimse senin ne tipini takıyor ne de başka bi şeyini. emin ol kimsenin umrunda değilsin. bunlar yüzünden seni kafaya takacak biri olacağını zannetmiyorum. insanların sana herhangi bir şekilde gülmesinden korkma. rezil olmaktan korkma. şimdi açılmazsan üniversitede de böyle gidecek emin ol.

kaldı ki böyle devam edersen okuldan da soğursun. silik bir tip olarak kalmaktansa aranılan insan olmaya çalış. her şey kararında ve zamanında güzel.

Asosyalde değilim hergün uğraş bulmaya çalışırım.Herkes bana mı bakıyır düşüncesi yok kafamda.Mesela arkadaş çok çenelidir kıza çarptı ordan muhabbet kurdu ilerledi.Ben çarpsam pardon der geçerdim.Tanınmamız lazım kızlar için değil geleceğim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyderrath

Dostum bir düşün, en kötü ne olabilir ? Dünyaya sadece 1 kez geliyorsun, bırak hayatını yaşa ve cesaretini toplayıp sosyalleş. İşin ucunda ölüm yok, ayrıca emin ol "bunlar kim,nereden çıktı" demezler. İleride çok pişman olursun bu asosyalliklerini hatırlarsan.

Ben normalde tipimi çok beğenen biri değilim.Ama cidden okulda popüler sayılanlardan daha iyi olduğumu düşünüyorum adam söylüyor bana bunu tipin iyi olum açıl diyor.İlla biyerden muhabbet kurucam uğraşıcam bu iş için.
  • gidin alt siniftan bebelerr dalin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.