Şimdi Ara

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
305
Favori
141.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öbür konuda bi tane altına mıçan arkadaş vardı o aklıma geldi şimdi
  • bende utanmam gerekn bir olaya utanmadan devam etmiştim onu anlatayım

arkada öyle güzel osuruyorum ki sınıf resmen b.k götürüyor artık arka sıradaki arkadaşlar isyan etmektedirler. Sonra yanımdaki arkadaşıma bak ne yapcam şimdi dedim zartt diye bir ses çıktı. İlk önce arkadaşım mal mal suratıma baktı şok olmuşcasına, sonra ben ohhh deyince bir gülmeye başladı ki ardından tüm sınıf yerlere yattı. Bizim salak hoca anlamadan ne oldu ne oldu diyordu. Ardından utanmaz ben tekrardan son atom bombasını attım ki hoca bile artık ya kimse gitsin tuvalette halletsin işini demişti

• osuruktan sınıf duman altı olmuştur herhalde ..
  • Ben de anlatayım ama burda rezil olan müdür.

Bir gün öğleden sonra dersimiz boştu müdür geldi oturdu ve yoklama alacam dedi.Bizim sınıfın başkanı o gün olmadığı için başkan yardımcısı kalktı.Müdür birden listedeki isimleri okumaya başladı,
    M-xx(isim)
    B.yrd-Yok
    M-xx
    B.yrd-Yok
    M-xx
    B.yrd-Yok
    M-Oğlum sen neden 'yok' diyorsun burda olmayan söyler zaten.
    B.yrd-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 24 Haziran 2010; 0:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Ben de anlatayım ama burda rezil olan müdür.

Bir gün öğleden sonra dersimiz boştu müdür geldi oturdu ve yoklama alacam dedi.Bizim sınıfın başkanı o gün olmadığı için başkan yardımcısı kalktı.Müdür birden listedeki isimleri okumaya başladı,
    M-xx(isim)
    B.yrd-Yok
    M-xx
    B.yrd-Yok
    M-xx
    B.yrd-Yok
    B.yrd-

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Ben de anlatayım ama burda rezil olan müdür.

M-xx(isim)
    B.yrd-Yok
    M-xx
    B.yrd-Yok
    M-xx
    B.yrd-Yok
    B.yrd-

• uzun eşek oynarken pantolon g.t bölgesinden komple yırtılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

kantinden yemek almıştım tost. o sıralar bi kız seviyodum veletken onu kızdırmak için yanına gittim sırasına oturdum. işte senin buran niye böyle şuran niye şöyle diyodum sonra ağzımda yemek var tabi ben hararetli bi şekilde gülerken ağzımdaki yemekten ıslak bi parça sarı bişey. lapa olmuş. kızın suratına uçtu yapıştı yanağına sonra kız o lapa olan şeyi aldı baktı ağlamaya başladı zarıl zarıl sonra suratıma tükürdü onun da dişinin arasında kırmızı domates parçası kalmış tükürünce o da benim yüzüme fırladı ben tükrüğü sildim derken farketmemişim o domates sabahtan akşama kadar alnımda kalmış

• e hadi devam edin gülelim biraz
  • ben değilde bi arkadaşım tam söz alıp kalkcakken osurmuştu
  • Arkadaşlar lütfen küfürlü kelimeler kullanmayalım kapanıyor konu
  • sınıfta en arkada oturoyurdum (cam kenarı) benim ayakkabımda o sıralar biraz kokuyordu bi sıra önümdede 2 kız oturoyurdu aralarında sürekli benm sıradan koku geldiği hakkında konuşuyolarmış sonra desrste kız artık söyle dedi sesli bende hafiften durumu çaktım .

kız hocaya benm sıramdan koku geldiğini söylemişti bende suçu yanımda oturan arkadaşa atmıştım "ondan geliyor diye" yanımdaki dumura uğradı sonra cam kenarında poşete sarılı bitki gibi bişey vardı garip bişeydi bende belki bundan geliyordur diye olayı kapatmaya çalıştım sonra o poşeti çöpe attık konu kapandı

sonra ertesi gün yeni ayakkabı alınca konuda bidaha açılmadı.ama baya utanmıştım orda

tabi bunlar seneler önceydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 24 Haziran 2010; 1:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warlock23

ben değilde bi arkadaşım tam söz alıp kalkcakken osurmuştu

demek arkadaşın hmm
  • Soğuk bir kış günü okulda müdürü arıyorduk(neden hatırlamıyorum)okulda bir oraya bir buraya koşturuyoruz.Tabi kışın herkes grip olmuş falan koşturdukça burnumuz akıyor bir elimize peçete hönkürüp duruyoruz.Neyse müdürü en alt katta elinde kupa bardağı gezerken gördük.Hocam hocam diye seslendik arkasından sonunda bize döndü.Keşke hiç dönmeseydi...Burnunun iki deliğini de peçeteyle tıkamıştı beyaz peçete burnundan aşağı doğru uzanıyordu.Arkadaşım onu o halde görünce gülme krizine girdi.

Ho ho hahahahahha hoca hahahahaha hoc hahahaha (hocam demeye çalışıyor,elinide ayol yapar gibi yapıp duruyor ileri geri)
    Hoca tabi şaşkın.Ben ise korku ile komedi arasında kalmışım.Ama korku baskın çıktı tabi "şeyy"diyorum hocaya bakıyorum patlatıyorum kahkahayı.Arkadaş halen kopuyor tabi..

Hoca halen şaşkın "söyle oğlum"diyor.Arkadaş hocam biz diyor sonra pııııhhhf hıhahah diye gülüyor(kendini tutuyrdu gülmeyim diye yine saldı).Ben hemen atılıyorum tabi "şeey hocam biz" dedim o sırada hoca bardağındaki çayı yudumladı bardağı geri çekti ve bıyığından damla damla çay akmaya başladı.Ben bunu gördümya artık geberiyorum.ölüyorum gülmekten yere çömelmişim(nden bu kadar komik geldi bilmiyorum)ama arkadaş zaten komada elinide şeyinin üzerine bastırıyor sapık.Sonra hoca bağırdı "iyice densizliği ele almışsınız" diye devamı geliyordu kii burnundaki tıkaç hoop çayının içinde düştüü ben zaten ağlıyorum yerde gülmekten.Hoca "defolunnnnn" diye bağırıyor..Arkadaş zaten kopuyor koş koşş dedi bana herhalde hocadan korktu kaçalım dedi diye düşündüm ama merdivenlerden çıkarken olayın ciddiyetini anladım.Arkadaşım altına işiyordu.Koşup erkekler tuvaletine girdik ama tamamını yapmış.Başlıyor gülmeyle karışık ağlamaya.Benim güle gitti tabi ne oldu niye ağlıyorsun diyorum bir yandanda gülüyor.3-5 dk sonra toparladık kendimizi o ağlıyor gülmesi kesildi.Gitti musluğa arkasını dayadı ıslatıyor.Ne yapıyorsun be dedim halen ağlıyor.Sonra 5-6 dk sonra tüm pantolonu ıslanmıştı gitti arkasını tuvaletteki kaloriferlere dayadı kuruması için..

Neyse sonra müdürün yanına izin kağıdı almaya gittik falan bağırdı çağırdı izin kağıdıda vermedi arkadaş gün boyu sırasından kafasını kaldırmadı.Ben hariç kimse onun altına işediğini bilmiyordu...

• lisedeyken türkçe dersinde uyumuştum birden horlamaya başlamıştım hoca geldi dürttü kalktım hemen bana "hayvan oğlu hayvan oğlum" 18 saniye şuursuz kaldım. bişey demedim yanımdan gidince mal diye bağırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Soğuk bir kış günü okulda müdürü arıyorduk(neden hatırlamıyorum)okulda bir oraya bir buraya koşturuyoruz.Tabi kışın herkes grip olmuş falan koşturdukça burnumuz akıyor bir elimize peçete hönkürüp duruyoruz.Neyse müdürü en alt katta elinde kupa bardağı gezerken gördük.Hocam hocam diye seslendik arkasından sonunda bize döndü.Keşke hiç dönmeseydi...Burnunun iki deliğini de peçeteyle tıkamıştı beyaz peçete burnundan aşağı doğru uzanıyordu.Arkadaşım onu o halde görünce gülme krizine girdi.

Ho ho hahahahahha hoca hahahahaha hoc hahahaha (hocam demeye çalışıyor,elinide ayol yapar gibi yapıp duruyor ileri geri)
    Hoca tabi şaşkın.Ben ise korku ile komedi arasında kalmışım.Ama korku baskın çıktı tabi "şeyy"diyorum hocaya bakıyorum patlatıyorum kahkahayı.Arkadaş halen kopuyor tabi..

Hoca halen şaşkın "söyle oğlum"diyor.Arkadaş hocam biz diyor sonra pııııhhhf hıhahah diye gülüyor(kendini tutuyrdu gülmeyim diye yine saldı).Ben hemen atılıyorum tabi "şeey hocam biz" dedim o sırada hoca bardağındaki çayı yudumladı bardağı geri çekti ve bıyığından damla damla çay akmaya başladı.Ben bunu gördümya artık geberiyorum.ölüyorum gülmekten yere çömelmişim(nden bu kadar komik geldi bilmiyorum)ama arkadaş zaten komada elinide şeyinin üzerine bastırıyor sapık.Sonra hoca bağırdı "iyice densizliği ele almışsınız" diye devamı geliyordu kii burnundaki tıkaç hoop çayının içinde düştüü ben zaten ağlıyorum yerde gülmekten.Hoca "defolunnnnn" diye bağırıyor..Arkadaş zaten kopuyor koş koşş dedi bana herhalde hocadan korktu kaçalım dedi diye düşündüm ama merdivenlerden çıkarken olayın ciddiyetini anladım.Arkadaşım altına işiyordu.Koşup erkekler tuvaletine girdik ama tamamını yapmış.Başlıyor gülmeyle karışık ağlamaya.Benim güle gitti tabi ne oldu niye ağlıyorsun diyorum bir yandanda gülüyor.3-5 dk sonra toparladık kendimizi o ağlıyor gülmesi kesildi.Gitti musluğa arkasını dayadı ıslatıyor.Ne yapıyorsun be dedim halen ağlıyor.Sonra 5-6 dk sonra tüm pantolonu ıslanmıştı gitti arkasını tuvaletteki kaloriferlere dayadı kuruması için..

Neyse sonra müdürün yanına izin kağıdı almaya gittik falan bağırdı çağırdı izin kağıdıda vermedi arkadaş gün boyu sırasından kafasını kaldırmadı.Ben hariç kimse onun altına işediğini bilmiyordu...

sen beni güldürdün

• quote:

sen beni güldürdün

• Mesajım bulunsun
  • Bende lise sondaki anımı anlatıyım.
    ÖSS başvurusu yapmak için 6 arkadaşla(5 erkek-1kız) bizim müdür yardımcısının yanına gittik.Bizim müdür yardımcısıda din hocasıdır 35,40 yaşlarında.Neyse o derste hocanın odasına gittik.Bizden önce 2 eleman vardı.Onların başvurularını bilgisayardan teker teker yaptı.Sonra onlar gidince bizde geçtik sıraya.Bizden birisini yaparken heralde sitenin yoğunluğundan başvuru yarım kaldı yapamadık.Bi 5 -10 dakka bekledik yine açılmadı.Sonra bizim müdür yardımcısı bizim kız arkadaşa odadan çıkarmısın dedi.Bizde şaşardık,kızı neden çıkardığını merak ediyoruz.Ama kız çıktıktan sonra bombayı patlattı:
    -Lan aranızda cenabet mi var?
    Biz 5 arkadaş resmen koptuk o an.Hani yukarıda GUNAHSIZ LORD anlatmış ya arkadaşı gülmekten altına işemiş.Yemin ediyorum bende neredeyse o duruma gelecektim.İşin kötü tarafı bizim kız arkadaş sanırım bizim ona güldüğümüzü düşünmüştü.Bize neye güldünüz banada söyleyin demişti ama hiçbir zaman söyleyemedik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.