Şimdi Ara

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
305
Favori
141.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basketbol oynuyoruz..tam da arka taraftan platonik sevdiğim kız geçiyor.ben tabi bir an kastım böyle ne yapıcam falan derken tam 3lüğe kalktım ayağım bir takıldı şap yere yapıştım..kız da garip bir şekilde bana baktı berbat bir gündü
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

Benim kadar rezil rüsva olan yoktur , 3 olay aynı anda başıma geldi çünkü

Lise 1 Edebiyat dersi , okulun başı daha ilk ders tanışıyoruz işte. Kız meslek lisesi olduğu için 2 erkeğiz , hoca dedi çıkın tahtaya bakalım tanıtın kendinizi dedi , çıktık tahtaya hocadedi ilk önce ikiniz tanışın diye. Çıktık tahtaya ve ...

Çocuk: Merhaba ben Tufan
    Ben : Merhaba bende xxx memnun oldum ,
    Çocuk : Bende.
    Ben : Nasılsın ( burada hoca dedi hal hatır sormucanız tanışçanız dedi burada kıpkırmızı ben , sonra hoca neyse dedi diğer çocuga dedi sende sor madem nasılsın diye )

Çocuk : İyim sen nasılsın xxx arkadaşım.
    Ben : Nasılsın. ( burada fişler koptu artık bütün kızlar yerlerde nasılsın diyip duruyorum çocuga )

Sonra yeteri kadar rezil oldum tam oturacaz , hoca bana dedi bi dakka sen bekle dedi , diğer çocuk oturdu , hoca bana dedi sonra bir daha giyinirken acele etme dedi pantolonun fermuarını göstererk , baktım kapatmamışım fermuarı komple açılmış bide orası beyaz külot görünüyo içimdeki

Bütün millet artık sıralara vuruyor mal ya gerizekalı falan diyorlar arkadan kızlar

o günden sonra tam 13 gün okula gitmemiştim rapor mapor devamsızlık falan o sene bitincede ayrıldım zaten okulda mal çocuk olarak adım çıktıgı için

Birisi Devamsızlıkmı Dedi?

in in benim devamsızlığı görücen in

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2-

Ama sınıfı geçtim

Nerdeyse Hergün Adrenalin

•  Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2-

al bu da benden olsun :P aslında 45 günü geçtim ama Aidatı yatırınca sildiler yarısını :P
  • Bir gün sınıfta oturuyoruz ders boş kimse yok başımızda.Arkadaşlarla eğleniyoruz işte.Kağıt,kalem,silgi ne varsa atıyoruz bir birimize.
    Neyse bi süre geçti sıkıldım artık ben.Başka bir şey ile uğraşmaya başladım.Kızın biri hala silgi atıyor.
    1 uyardım 2 uyardım olmadı durmuyor.Acayip sinirlendim.Bi de atacakmış gibi yapıp atmıyor bende mal mal tırsıyorum hala gözüme felan gelecek diye.
    Delirme sınırını aşınca artık:
    -Tuğçe yeter artık seni s**erim,dedim bağırarak.

Tuğçe'nin rengi attı tabi.Sınıfta mükemmel bir sessizlik.Yanımdaki de güldü gülecek ama gülemiyor

Ama ben sinirden artık ne dediğimi tam bilmiyorum.

Yüz verdik astarını istiyorsun.Ne kadar gerizekalısın yapma diyince anlamıyor musun felan..

Tuğçe'nin atan renginden sonra yüzünde bir kırmızılık toplandı.O bakışını hala unutamıyorum

Sonra kimseden ses çıkmadı.Herkes geri önüne döndü.Benim yakın arkadaşlar başladı gülüşmeye.Peze*enklere de baya sinirlenmiştim o gün...

Yaklaşık bir hafta kadar küs kaldık kızla.Sonra gittim durumu izah ettim,özür diledim barıştık

Şimdi utandım mı hayır.Yine olsa herhalde yine yapardım.Çünkü hakim olamıyorum sinirlerime

• ben de anlatayım bitane

üniversite 1. sınıftayız. programda sabah 10da görünüyo ders. ben de ders 10da diye rahat rahat gidiyorum derse kulağımda da kulaklık bangır bangır müzik çalıyo. amfinin kapısı kapalıymış. Sınıfta kimse yok diye pat diye sert açtım kapıyı meğer sabah 8e ek ders koymuşlar biyokimya hocasıyla yüz yüze kaldık .Artı amfideki 100kişi bana bakıp gülmeye başladı ben kulağımda kulaklık hocayla konuşmaya çalışıyorum falan sınıfta ilk kez beyaz kulaklıklı çocuk diye tanınmıştım

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufat -- 24 Haziran 2010; 15:19:06 >
  • 1. sınıfta sürekli bir kızla didişir dururdum. Kız 1. sınıfların en şirin kızıydı, tüm hocalar severdi bunu. Bir gün beslenme saatiydi, millet beslenme çantasındakileri çıkarıyor. Ben koca yumurtayı ağzıma atıp hart hurt yiyorum, diğerleri insan gibi besleniyor. O kızın yanına gittim. Annesi havuç rendelemiş, salatalık kesmiş işte onları yiyordu. Zeytin de vardı galiba. Her neyse tam hatırlamıyorum zaten 12 yıl geçti üstünden. Ben bununla o salak halimle konuşmaya çalıştım naber la falan diyorum, kız beni dışlıyor. Leş gibi yumurta kokuyoruz sonuçta. Bende yediremedim aldım bunun beslenme çantasındakileri kafasından aşağı boşalttım. Kız ağlamaya başladı hüngür hüngür. Bende yüzsüzüm işte özür dileme yok, o gün hoca beni fena azarlamıştı. Zaten Galatasaraylı olduğum için sürekli beni rencide ederdi sınıfta (Sınıfta 4-5 Galatasaraylı vardı, hatta annem hocanun gözüne gireyim diye bana Fenerbahçe eşorfmanı alıp zorla giydirmişti Maalesef öyle bir resmim var) bu da tuz biber olmuştu. Ayrıca o günlerde masa örtüsü toplama sırasını aksatmıştım. Hoca da yeter lan dedi beni sınıftan attı, kapının önünde otur dedi bana gizliden. Sonra içeri girdi, ben dinliyorum hocayı işte diyor onu sokağa attım bir daha gelmeyecek bu okula vs. Sonra dışarı çıkıyor hoca, benimle 2-3 dakika takılıyor ve kolumdan tutup içeri sokuyor. Diyor işte tam araba ezecekti tuttum kolundan getirdim, yolda yürümesini bile bilmiyor demişti. O günü unutamıyorum çünkü çok fena rezil olmuştum.

Lise anılarını yazmıyorum, elim varmıyor. Böyle aklıma geldi bu anlatayım dedim.

Hee 3. sınıf anım geldi aklıma liseyi yazmıyorum derken, onu yazayım. Deli gibi digimon tasolarıyla haşır neşirdim o zaman. Bu tasolar ilk çıktığında ben o zamanın eskiyen tasolarından pokemon tasolarıyla idare ediyordum. Okulda bir çocuktan digimon tasosu borç aldım ve o çocuğu sıfırladım. O gün poşet dolusu tasom oldu nerdeyse. Okul ertesi mahalledeki çocukları da kektikten sonra öteki gün havalı havalı okula gittim işte. Defter kalem yok tasoyla gidiyorum okula. Milletle bahçede sırayla oynuyorum. O aralar şansımda baya açıktı, baya bir taso yaptım. Bizim sınıftan bir çocuk benim bu başarımı hazmedemedi ve hocaya şikayet etti. Hoca geldi Burak gel buraya dedi. Evet hocam dedim tasoları ver dedi yok falan dedim, açtı çantayı aldı hepsini.
    Ben sinir krizleri geçirdim ama hoca vermedi tasoları. Sonra ben okul bitiminde çıkana kadar hocayı bekledim, hoca geldi dedim hocam ne olur verin bir daha asla okula taso getirmeyeceğim dedim. Tamam ama asla getirme dedi, tamam dedim. Aldım koşa koşa eve gittim. 2-3 gün taso getirmedim işte okula. Koleksiyonda yapıyordum aynı zamanda bir çocukta çok nadir çıkan bir taso vardı. Ne yapıp edip o çocuktan onu almalıydım. Sadece 1 tane taso getirdim çocukta o tasoyu gördüğüm günün ertesi. Çocuk o tasoyu ısrarla yere koymamakta diretti, bende yutuyordum bunu. Yuttuklarımdan bende deste deste vardı. Sonra dedim veriyim sana hepsini geri sadece onu ver dedim, kabul etti. Aldım hemen o tasoyu ve ayakkabının içine attım. İlk şikayet eden arkadaş müsveddesi yine beni hocaya şikayet etti. Hoca tahtaya çıkardı beni ve işte bu arkadaşınız sözünde durmayan bir insan ve kötü bir çocuk dedi. Dedim hocam ne yaptım yine işte çıkar ayakkabını dedi (arkadaş tasoyu saklarken bile görmüş beni) hoca aldı gördüğü gibi kırdı parçaladı. Bir tonda azar işittim işte.

• Okulun son günleri İngilizce hocamız koyu Fenerli.Bende öyleyimdir maçları kaçırmam.Trabzon maçından sonraki gün moral bozuk.Ben biraz geç kaldım girdim sınıfa.
    Hoca=Görkem oğlum sen kupa finaline gitmiştin dimi?
    Ben=Evet Hocam
    Hoca=Dünkü maça gittinmi?
    Ben=Evet Hocam
    Hoca=Ozaman bidaha maça falan gitmiyorsun yeter cünup ettin takımı.Bir daha maça gidersen bırakıcam seni sınıfta
    Bundan sonra sınıf yerlerde herkes benle dalga geçiyor falan acayip kızarmıştım.Direk oturdum sıraya çıt bile çıkarmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 24 Haziran 2010; 15:23:13 >
  • lisedeyken mevlana yı kadın sanmam yine lisedeyken bilgi yarışmasında ismail dümbüllü kavuğunu kime devretmiştir sorusuna yunus emre diye cevap vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Bir gün sınıfta oturuyoruz ders boş kimse yok başımızda.Arkadaşlarla eğleniyoruz işte.Kağıt,kalem,silgi ne varsa atıyoruz bir birimize.
    Neyse bi süre geçti sıkıldım artık ben.Başka bir şey ile uğraşmaya başladım.Kızın biri hala silgi atıyor.
    1 uyardım 2 uyardım olmadı durmuyor.Acayip sinirlendim.Bi de atacakmış gibi yapıp atmıyor bende mal mal tırsıyorum hala gözüme felan gelecek diye.
    Delirme sınırını aşınca artık:
    -Tuğçe yeter artık seni s**erim,dedim bağırarak.

Tuğçe'nin rengi attı tabi.Sınıfta mükemmel bir sessizlik.Yanımdaki de güldü gülecek ama gülemiyor

Ama ben sinirden artık ne dediğimi tam bilmiyorum.

Yüz verdik astarını istiyorsun.Ne kadar gerizekalısın yapma diyince anlamıyor musun felan..

Tuğçe'nin atan renginden sonra yüzünde bir kırmızılık toplandı.O bakışını hala unutamıyorum

Sonra kimseden ses çıkmadı.Herkes geri önüne döndü.Benim yakın arkadaşlar başladı gülüşmeye.Peze*enklere de baya sinirlenmiştim o gün...

Yaklaşık bir hafta kadar küs kaldık kızla.Sonra gittim durumu izah ettim,özür diledim barıştık

Şimdi utandım mı hayır.Yine olsa herhalde yine yapardım.Çünkü hakim olamıyorum sinirlerime

Bu güzeldi.

• Küfür mevzusundan açılmışken. 7. sınıfta bir çocuk vardı iyi biri aslında ama hiperaktifti biraz. Kalemkutumu alırlardı arada bir oynamak için , o gün bilmem kaçıncıya almaya çalıştı elimden. Vermeyecem dedim. Elimden kaptı aldı . ''Versene O....... Çocuğu ' diye bir laf çıktı ağzımdan ama öyle yüksek sesli çıktı ki eminim koridordakiler bile duymuştur. Çocuk içerledi ben de epey utanmıştım. Öyle küfür eden adam değilimdir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Birgün dersten sıkıldığım için hocam tebeşir alıp geleyim dedim, hoca da halden anlayan birisiydi heralde tebeşir olduğu halde izin verdi. Ben de nöbetçinin yanına gittim, nöbetçi bi arkadaşımdı(kız) neyse işte muhabbet etmeye başladık derken muhabbetin aldığı son durumu yani yerin dibine girmek istediğim son anları yazayım...
    K- ya işte öyle annem çok sinirli babamsa çok vurdumduymaz ama ben ikisinin ortasıyım.
    E- hadi yaaa olsun en azından aileye farklı bi renk katmışsın ortayı bularak
    K- öyle yaa zaten hiç anlaşamıyoruz, birisi beni hiç umursamıyo diğeri aşırı umursuyo...
    E- arada herkese olur yaaa
    K- benim arada değil işte her zaman, başka dünyaların insanlarıyız
    ehe ehe kem küm derken kız anlatmaya devam ediyo işte öyle farklıyız böyle farklıyız falan.
    E- kızım sen evlatlık olmayasın
    K- :S Nerden biliyosun?
    E- :S anlamadım neyi nerden biliyorum
    K- evlatlık olduğumu..
    dedii ve ben orda bittim resmen kız üzüldü falan aşırı derecede üzülmüş bi şekilde özür dileyerek muhabbeti kapattığım ve tebeşir almak için nöbetçiye kadar indiğim fakat almayı unuttuğum gün budur işte. Gerçekten çok üzülmüştüm 2 gün etkisinde kalmıştım

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2-

• dil anlatım dersindeyiz hoca soru sordu bizde bilemedik (soruyu tam hatırlayamayacağım) bize bilemeyince mosmor oldunuz dedi sonra ben de bu sene moruz gelene geçene koruz dedim sınıf kopmaya başladı herkes gülüyor hoca mosmor oldu rezil oldum mu galiba ama güzeldi o gün
  • Ben okulda nöbetçiydim bi ara cuma günü işte nöbetçileride istiklal marşında bayrağı çekmesi için görevlendiriyolar tabi bütün okulun önünde hocalar falan sonra istiklal marşı başladı bende bayrağı çekmeye çalışıyom çekilmiyo hocam dedim gitmiyo takıldı heralde dedim sonra hoca kendi aldı çekti bayrağı nasıl gitmiyon lan gerizekalı dedi sonra hocam bilmiom takılmış galiba yırtıcam diye korktum dedim sonra o ön sıradan birileri gülmeye başladı sonra bende hocanın karşısında güldüm hoca sövdü işte sonra bütün herkezin önünde iki tokat çaktı sonra bi uçan tekmeyle ben direk gittim bizim sıranın arkasına o an çok utandım milletin önünde dayak yedik sonra ağzıma sakız attım sinirim geçsin diye çiğniyordum kızlarda vardı önümde bakıp bakıp gülüyorlardı sakızı çiğnerken başka bi hoca görmüş oda arkadan bi çaktı sakızı yuttum boğazımda kaldı geberiyodum hoca dedi noldu olm konuşamıyom mal mal aaauu yapıom sonra götürdüler öğretmenler odasına su verdiler falan o gün valla rezilmi oldum yoksa milletimi güldürdüm belli değil tabi cnbettim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

Ben okulda nöbetçiydim bi ara cuma günü işte nöbetçileride istiklal marşında bayrağı çekmesi için görevlendiriyolar tabi bütün okulun önünde hocalar falan sonra istiklal marşı başladı bende bayrağı çekmeye çalışıyom çekilmiyo hocam dedim gitmiyo takıldı heralde dedim sonra hoca kendi aldı çekti bayrağı nasıl gitmiyon lan gerizekalı dedi sonra hocam bilmiom takılmış galiba yırtıcam diye korktum dedim sonra o ön sıradan birileri gülmeye başladı sonra bende hocanın karşısında güldüm hoca sövdü işte sonra bütün herkezin önünde iki tokat çaktı sonra bi uçan tekmeyle ben direk gittim bizim sıranın arkasına o an çok utandım milletin önünde dayak yedik sonra ağzıma sakız attım sinirim geçsin diye çiğniyordum kızlarda vardı önümde bakıp bakıp gülüyorlardı sakızı çiğnerken başka bi hoca görmüş oda arkadan bi çaktı sakızı yuttum boğazımda kaldı geberiyodum hoca dedi noldu olm konuşamıyom mal mal aaauu yapıom sonra götürdüler öğretmenler odasına su verdiler falan o gün valla rezilmi oldum yoksa milletimi güldürdüm belli değil tabi cnbettim o zaman

sallamıosan,ogunde kimseye saldirmadiysan senden adam olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürç-ü Lisan

Ön sırada çok afedersiniz osurmuştum.2 sıra arkası duydu, onların arkasındaki kızlar da duydu;ama allahtan benim yaptığımı kimse anlamadı.Çok utanmıştım gerçekten.

• Konu düşmesin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dob3rman

quote:

Orijinalden alıntı: Sürç-ü Lisan

Ön sırada çok afedersiniz osurmuştum.2 sıra arkası duydu, onların arkasındaki kızlar da duydu;ama allahtan benim yaptığımı kimse anlamadı.Çok utanmıştım gerçekten.

• Son senemiz.
    Almancacı: Çocuklar herkesin sözlüsüne yüksek verdim.Ortalamalarınızı yükselttim herkesin.
    Arkadaşım: Hocam benimki yükselmemiş.
    Almancacı: Senin ilk sınavın düşük ondan.
    Arkadaşım: Nabalım.
  • Lise 2 deyiz 3-4 arkadaş beraber takılıyoruz hava acayip yagmurlu bi ara yağmur kesildi. Ben ve en iyi arkadaşlarımdan 1 tanesi ile beraber takılmaya dvm ediyoruz 2 kisi derse girdi biz puştluk peşindeyiz arkadaş bahçede geziyoruz tam okul kapısının girişinde 1 tane cukur var 1.5 metre falan ama agzı dar arkadas dedi bak simdi ne yapcam ben oturdum izliyorum gazete kağıtlarını aldı cukurun üstüne serdi güzelcene biz cıktık 1 üst kata kapıyı kesiyoruz 1 tane cocuk geldi. gazetelerin altında cukur oldugunu bilmiyo ama biliyomus gibi yapıyo sanki üstünden atlıyo cevresinde dönüyo cocuga en son bi haller geldi gazete üstüne basıcak ama basmadı. zıpladı ve atladı cocuk koltuk altlarına kadar cukura gömüldü biz yukarda gülme krizlerine girdik cocugu 3-4 kişi anca cıkardı zar zor o gün bugündür ne zaman aklıma gelse gülmekten ölüyorum bu konuyu gördüm paylasıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorolum -- 24 Haziran 2010; 18:55:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

dil anlatım dersindeyiz hoca soru sordu bizde bilemedik (soruyu tam hatırlayamayacağım) bize bilemeyince mosmor oldunuz dedi sonra ben de bu sene moruz gelene geçene koruz dedim sınıf kopmaya başladı herkes gülüyor hoca mosmor oldu rezil oldum mu galiba ama güzeldi o gün

iyiymiş

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.