Şimdi Ara

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
305
Favori
142.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tenefüste indim kantine karışık tost alıcam kantinciye sordum karışık var mı diye yok ablacım kaşarlı domatesli var istersen attırıp geleyim dedi o sırada yanımda arkadaşım var bu kıkırdamaya başladı hemen.Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum yok abla zahmet olmasın dedim demez olaydım yok çocuum 2 dakka attırıp geleyim ben ne zahmeti olacak dedi benim film koptu orda gülmeye başladım kadın çakmadı hala attırıp geleyim istiyorsan diyor ben kadının suratına bakarak gülüyorum tam o sırada zil çaldı ve diğer tenefüste alırım diyip sınıfa çıktım zilin çalmasına bu kadar sevinebileceğimi hiç düşünmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Soğuk bir kış günü okulda müdürü arıyorduk(neden hatırlamıyorum)okulda bir oraya bir buraya koşturuyoruz.Tabi kışın herkes grip olmuş falan koşturdukça burnumuz akıyor bir elimize peçete hönkürüp duruyoruz.Neyse müdürü en alt katta elinde kupa bardağı gezerken gördük.Hocam hocam diye seslendik arkasından sonunda bize döndü.Keşke hiç dönmeseydi...Burnunun iki deliğini de peçeteyle tıkamıştı beyaz peçete burnundan aşağı doğru uzanıyordu.Arkadaşım onu o halde görünce gülme krizine girdi.

Ho ho hahahahahha hoca hahahahaha hoc hahahaha (hocam demeye çalışıyor,elinide ayol yapar gibi yapıp duruyor ileri geri)
    Hoca tabi şaşkın.Ben ise korku ile komedi arasında kalmışım.Ama korku baskın çıktı tabi "şeyy"diyorum hocaya bakıyorum patlatıyorum kahkahayı.Arkadaş halen kopuyor tabi..

Hoca halen şaşkın "söyle oğlum"diyor.Arkadaş hocam biz diyor sonra pııııhhhf hıhahah diye gülüyor(kendini tutuyrdu gülmeyim diye yine saldı).Ben hemen atılıyorum tabi "şeey hocam biz" dedim o sırada hoca bardağındaki çayı yudumladı bardağı geri çekti ve bıyığından damla damla çay akmaya başladı.Ben bunu gördümya artık geberiyorum.ölüyorum gülmekten yere çömelmişim(nden bu kadar komik geldi bilmiyorum)ama arkadaş zaten komada elinide şeyinin üzerine bastırıyor sapık.Sonra hoca bağırdı "iyice densizliği ele almışsınız" diye devamı geliyordu kii burnundaki tıkaç hoop çayının içinde düştüü ben zaten ağlıyorum yerde gülmekten.Hoca "defolunnnnn" diye bağırıyor..Arkadaş zaten kopuyor koş koşş dedi bana herhalde hocadan korktu kaçalım dedi diye düşündüm ama merdivenlerden çıkarken olayın ciddiyetini anladım.Arkadaşım altına işiyordu.Koşup erkekler tuvaletine girdik ama tamamını yapmış.Başlıyor gülmeyle karışık ağlamaya.Benim güle gitti tabi ne oldu niye ağlıyorsun diyorum bir yandanda gülüyor.3-5 dk sonra toparladık kendimizi o ağlıyor gülmesi kesildi.Gitti musluğa arkasını dayadı ıslatıyor.Ne yapıyorsun be dedim halen ağlıyor.Sonra 5-6 dk sonra tüm pantolonu ıslanmıştı gitti arkasını tuvaletteki kaloriferlere dayadı kuruması için..

Neyse sonra müdürün yanına izin kağıdı almaya gittik falan bağırdı çağırdı izin kağıdıda vermedi arkadaş gün boyu sırasından kafasını kaldırmadı.Ben hariç kimse onun altına işediğini bilmiyordu...

• Saglik dersinde hoca hamileyken ne yapmamliyiz dedi bende sigra icmemeliyiz dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya biz iki arkadaş hocaya bakıyoruz gülerek ama ne gülmek kahkaha atıyoruz resmen. sonra salyam aktı yanlışlıkla bnuda görn oldu ve baya bi utandım. otoritem sarsıldı.
  • Bizim okulun tuvaletlerinde elleri silmek için kağıt havlu yerine tuvalet kağıdı kullanılır. Millet neredeyse 4 metre kağıt koparır öyle ellerini kurular. Ben ise yeteri kadar alır, kurular atarım.Bir gün değişiklik olsun diye tuvalet kağıdının büyük bir bölümünü koparayım dedim.WC kağıdının neredeyse yarısıyla kurulamıştım ellerimi.WC den çıktım sınıfa ilerliyorum.25 metre filan yürüdüm neyse,herkes gülmeye başladı. Ben de kime gülüyorlar diye etrafa bakınmaya başladım. Sonradan öğrendim meğerse WC de o kopardığım WC kağıdının üstüne basmışım, ayakkabımın tabanına yapışmış o belkide 10 metre uzunluğunda olan WC kağıdını sürüklemişim sınıfa kadar.

Lise 1'deyken;

Ders'de hoca geldi ayağa kalktık, otururken benim pantalon cırt diye yırtıldı tam bacak arası bir karış kadar. Neyse dersin sonuna kadar bacaklarım bitişik durdum, öğretmen karşıdan görmesin diye. Zil çaldığında koştum müdür yardımcısının yanına. O zaman müdür yardımcısı da sertti baya yaşlı bir kadın, bayağı bir disiplinli.Neyse; '' Hocam pantalonum yırtıldı '' dedim. İlk inanmadı göster dedi. Utanarak gösterdim. Tam göremedi sanırım arkanı dön dedi. Eliyle ittirerek birazda eğilmemi sağladı. Ben o anda utancımdan kıpkırmızıyım. Yanına bir arkadaşını al terziye git dedi. O anda rahatladım tabii.

_____

Ben de kıl dönmesi varmış. Bundan öncede kalçamda abse oluşmuştu sertlik vardı, rahat oturamıyordum.Öğle tenefü bitmek üzereyken, arkadaşla bahçede oturuyorduk.O anda o absenin patladığını hissettim. Arkadaşım gel zil çaldı sınıflara girelim filan dedi.Ben de, sen git ben geliyorum dedim. Neyse sonra hemen koştum WC ye bir baktım heryerim kan ve iltihap olmuş, iğrenç birşey gerçekten. Müdür yardımcısının odasına baktım boş, öğretmen yok. Devamsızlığımda fazlaydı yok yazılmayayım diye derse girdim. Ders esnasında hocaya sürekli soruyorum. Hocam müdür yardımcısı yoktu, birşey konuşacağım diye. İzin vermiyor. Neyse zar zor izin aldım, m.y odası boş.Artık dayanamıyorum, müdüre ineyim dedim. Müdürün kapısını çaldım, girdim.O anda üdür yardıcıları ve müdür toplantı yapıyormuş. Müdür kızdı bana, kapıyı çaldın mı diye, hocam çaldım filan dedim.Gir dedimmi sana dedi.E hocam acil ama fln dedim. Bayağı azarladı. Hocam afedersiniz donum kan içinde kaldı müdür yardımcılarına baktım odaları boş, size gelmek zorunda kaldım revire gidebilir miyim? dedim.Biraz daha azar işittikten sonra neyse ki izin verdi. Gittim revire, açtım oradaki sağlık görevlisine kalçamı fln filan birşey yapıştırdı neyse sınıfıma yolladı beni. Sonra müdür yardımcısı söylemiş kalçamla ilgili bir sorun olduğunu bizim sınıftakiler gülmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Haziran 2010; 3:12:45 >

• çok uzun zaman önce ilkokul 1 deyim kayısı suyu içtim ne zamanda kayısı suyu içsem ishal olurum en öndeyim dedim öyetmeni gidebilimiyim tuvayete izin vermedi kötü aile çocuğu sınıfta altıma bi yaptım off o nasıl bişeydir hemen dışarı çıkardı hoca bahçedeyim anneme tel açtılar bekliyorum çocuklar diyor senin g.tünde niye sinekler dolaşıyor g.tümü işaret edip sineklere bakıyo herkes neyse bunlar içeri girdi benim yine kakamolitam geldi dedim zaten mıçmışım koy d.tüne rahman gitsin bidaha yaptım sonra bide üstüne işedim yerimden bile kalkmıyorum tuvalete gitmeye zaten yaptım diye o kadar eringen adamım düşünün sonra eve gittim annem temizlemişti
  • 4 arkadaş okul takımındaykık , o gün izinliydik öylesine okula gelmiştik neyse okul kantinine giderken bi arkadaşı gaza getirdim. lan olm aşşagı inerken bi kapıyı teklemelede öle gidek dedim :D o da gitti gümbür gümbür vurdu :D neyse kantine indik o sırada hep beraber koşa koşa :D.. arkadasın kapısına vurdugu sınıfta okulun en delü hocasının dersi varmış bu psikopat geldi aşşagıya ' olm siz yaptınız degıl mi ? ' diye sordu kibarca . biz de yok valla hocam dedik. :D:D hoca sadece 1 dakka dedi ve elini ilk benim kalbime götürdü (hani korkudan adrenalinle kalbi carpar ya insanın hocada öyle kontrol edio çakall ) neyse sen yapmamıssın fln dıger arkadaslara da baktı öyle sonra dondu yapan arkadasa elını goturdugu cocugun kalbıne :D sonra döndü bize baktı :D ' vay pez.....gin evladı ' dedi bastı tokatı o gün gülmekten ölmüştük

• 3 arkadaş okul koridorunda boşboş geziyoruz.
    opera yapıruz kendimizce acazımız çıktığı kadar bağırıyoruz
    sonra merdivenlerde operaya dalmıştık resmen kulak tırmalıyordu ama zevk alıyorduk sonra bir adam bağırıyordu arkamızdan kim diye bakmaya kalmadı baktım beden hocası "ne bağırıyonuz lan p.zvenkler" diye arkamızdan koşturuyordu.Bizde reflex olarak kaçmaya başladık.
    Resmen okulda hocadan kaçıyoruz.(ilk defa hoca kovaladı beni)
    sonra birimizi yakaldı bu satmadık bizde durduk 2kişi.hocanın elinde sopa çocuğua vuruyordu sonra banada vurdu bi tane arkadaşın koluna falan vurdu.en son çocuğunda kalçasına vurdu kırıldı sopa!
    Millet izliyor tabii bu arada.Hoca baktı sopa kırıldı şaplak falan atıyor.resmen dayak yiyoruz küfür falanda ediyor.(abartmıştı ama 2 bağırdık diye yapılmaz bu)sonra bıraktı gitmiş o dayağın üstüne dilekçe vermiş.gerçi attıramadı bizi.

bu okul zamanlarımdaki en mafya tarzı anım
    ders fizik.hoca konular bitmiş bir kaç kıza şarkı söyletiyor.en nefret ettiği de birisi şarkı söylerken başkasının dalga geçmesi.
    Bizimkinler iğrenç sesli bir kızın sesine dayanamayıp güldü.hoca çok sinirlendi arkadan çağırdı birini ben eliyle vuracak sanarken KAFA ATTI ÇOCUĞA! Çocuğun kafası şişti oturdu yerine diğer gülen çocuğuda çağırdı.Çocuk titriyor tabii enseye şaplağı yedi domalda durumuna geçerken k.çına yedi tekmeyi kendini kapıda buldu.
    SINIF TAM SESSİZLİKTE.Hoca hala sinirli tek bir ses duyuyurduk.Arkamda kahvede gibi oturan çocuk anahtarı sallıyordu.Hocanın kafa ona döndü aldı anahtarı elinden anahtarla dövdü çocuğu.Yanımdaki sıra arkadaşım kendini tutarmadı güldü.Sonra aldı bunu tokat manyağı yaptı hoca o kadar seri tokat atıyorduki tokattan havalandı bir an.Yoğururmuş gibi bezdirdi bunuda sonra çıktı sınıftan.
    Bizim kızlarda bazıları ağladı olaydan sonra.Olay büyüdü.anahtarla dayak yiyen çocuk şiakyet etti hocayı.Sonra geri aldı falan...

• quote:

Soğuk bir kış günü okulda müdürü arıyorduk(neden hatırlamıyorum)okulda bir oraya bir buraya koşturuyoruz.Tabi kışın herkes grip olmuş falan koşturdukça burnumuz akıyor bir elimize peçete hönkürüp duruyoruz.Neyse müdürü en alt katta elinde kupa bardağı gezerken gördük.Hocam hocam diye seslendik arkasından sonunda bize döndü.Keşke hiç dönmeseydi...Burnunun iki deliğini de peçeteyle tıkamıştı beyaz peçete burnundan aşağı doğru uzanıyordu.Arkadaşım onu o halde görünce gülme krizine girdi.

Ho ho hahahahahha hoca hahahahaha hoc hahahaha (hocam demeye çalışıyor,elinide ayol yapar gibi yapıp duruyor ileri geri)
    Hoca tabi şaşkın.Ben ise korku ile komedi arasında kalmışım.Ama korku baskın çıktı tabi "şeyy"diyorum hocaya bakıyorum patlatıyorum kahkahayı.Arkadaş halen kopuyor tabi..

Hoca halen şaşkın "söyle oğlum"diyor.Arkadaş hocam biz diyor sonra pııııhhhf hıhahah diye gülüyor(kendini tutuyrdu gülmeyim diye yine saldı).Ben hemen atılıyorum tabi "şeey hocam biz" dedim o sırada hoca bardağındaki çayı yudumladı bardağı geri çekti ve bıyığından damla damla çay akmaya başladı.Ben bunu gördümya artık geberiyorum.ölüyorum gülmekten yere çömelmişim(nden bu kadar komik geldi bilmiyorum)ama arkadaş zaten komada elinide şeyinin üzerine bastırıyor sapık.Sonra hoca bağırdı "iyice densizliği ele almışsınız" diye devamı geliyordu kii burnundaki tıkaç hoop çayının içinde düştüü ben zaten ağlıyorum yerde gülmekten.Hoca "defolunnnnn" diye bağırıyor..Arkadaş zaten kopuyor koş koşş dedi bana herhalde hocadan korktu kaçalım dedi diye düşündüm ama merdivenlerden çıkarken olayın ciddiyetini anladım.Arkadaşım altına işiyordu.Koşup erkekler tuvaletine girdik ama tamamını yapmış.Başlıyor gülmeyle karışık ağlamaya.Benim güle gitti tabi ne oldu niye ağlıyorsun diyorum bir yandanda gülüyor.3-5 dk sonra toparladık kendimizi o ağlıyor gülmesi kesildi.Gitti musluğa arkasını dayadı ıslatıyor.Ne yapıyorsun be dedim halen ağlıyor.Sonra 5-6 dk sonra tüm pantolonu ıslanmıştı gitti arkasını tuvaletteki kaloriferlere dayadı kuruması için..

Neyse sonra müdürün yanına izin kağıdı almaya gittik falan bağırdı çağırdı izin kağıdıda vermedi arkadaş gün boyu sırasından kafasını kaldırmadı.Ben hariç kimse onun altına işediğini bilmiyordu...

Alıntı yapığım için kızmayın ne olur. Okurken neredeyse bende gülmekten yapıyordum Karnım ağrıdı yüz kaslarım gevşedi

• Şu tost beni iyi güldürdü . Attiriyim geleyim diyor ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 24 Haziran 2010; 3:48:45 >
  • quote:

Alıntı yapığım için kızmayın ne olur. Okurken neredeyse bende gülmekten yapıyordum Karnım ağrıdı yüz kaslarım gevşedi

Yok yahu ne kızması hatta sıkıldıkça alıntı yapabilirsin sorun yok :)
  • quote:

gece gece yıkıldım yemin ediyorum bu nedir ya

• Son 2 ders tarih, 4. tenefüsteyiz, bahçede maç yapıyoruz. Zil çaldı, içeri girmedik.
    O sırada nöbetçi öğretmen Osman hoca gldi.

H:
    "Olm zil çalmadımı girsenize,"
    B:
    "Hocam ders boş!"
    H:
    "dersiniz ne?"
    B:
    "Tarih"
    H:
    "Senin ben ..."

(sonra tarih dersinin adı çıktı, boş ders diye)

-----------------------------------------

1 Hafta sonra

1. ders zili çaldı biz koridordayız. Konşuyorz arkadaşlarla, derken mantıkçı geldi.
    ben :
    "Hocam son 2 ders boş"
    Hoca :
    " hahah tarih dersimi? olm yazık lan adama, kaynatmayın dersini"
    Ben :
    "Yok hocam son 2 ders mantık"
    Hoca :
    "go away from me chip"

-------------------------------

Derken hemen hemen tüm dersleri boş ilan ettik
    Bu Boş olan Edebiyat dersinden video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 24 Haziran 2010; 5:20:14 >

• up
  • quote:

off yarıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: tcan

kantinden yemek almıştım tost. o sıralar bi kız seviyodum veletken onu kızdırmak için yanına gittim sırasına oturdum. işte senin buran niye böyle şuran niye şöyle diyodum sonra ağzımda yemek var tabi ben hararetli bi şekilde gülerken ağzımdaki yemekten ıslak bi parça sarı bişey. lapa olmuş. kızın suratına uçtu yapıştı yanağına sonra kız o lapa olan şeyi aldı baktı ağlamaya başladı zarıl zarıl sonra suratıma tükürdü onun da dişinin arasında kırmızı domates parçası kalmış tükürünce o da benim yüzüme fırladı ben tükrüğü sildim derken farketmemişim o domates sabahtan akşama kadar alnımda kalmış

kop kop kop :D

dur ben de anlatam
    bi gün işte arkadaşlarla boş derste horoz dövüşleri yapıyorz kendi aramızda..tabi herkes bizi izliyor herneyse dovusu ben kazandım ve sırama oturuyordum ki tam o anda hani otururken
    cep genişler ya(kumaş pantolon) cep genişlemiş o anda ben de yan oturuyorm sıraya sıranın sivri tarafını cebim içine almış bi oturdum caaaaaaaaaaaaart die yırtıldı ..o gun sansıma da kalpli ayıcılı boxer var içimde.. millet bi yarıldı soora mudur yardımcısına gittim izin alam die (19.5 gün devamsızlık var zati) soora mudur yardımcısı da koptu bana izin vermemişti sınıfta acar maskara olduydum

• İngilizce dersinde hocam beni ayağa kaldırdı ve ingilizceyle "evlenicek yaşta mısın?" sorunusunu sordu.Aslında ben ilk sorduğunda soruyu anlamadım.Şaka mahiyetinde küfür mü ediyorsunuz hocam ne diyorsunuz dedim.Hocam biraz gülümseyerek Türkçe karşılığını söylemişti.Bende ingilizce cevap yerine Türkçe ile "tabi ki.ben evlenmeye hazırım" tarzı bir cümle kurdum.Hoca direk bana (biraz gülümseyerek) "seninle kim evlenir be" dedi.O zaman sınıf önünde utanmıştım ve o kızgınlıkla bende hocaya "sizinle evlenmişlerse benimle hayli hayli evlenirler" dedim.Hoca put gibi kaldı 1 dk ve sonra ağlamaya başladı ve bu olay sınıf dışından çıkmayacak dedi.Sonra ayağa kaldırım yanına çağırarak "sen benim kocama nasıl hakaret edersin" dedi ve ardında kocasını aradı.Tenefüs sırasında abartmıyorum bayılır gibi oldu.Öğretmen arkadaşları sınıfa kolanya,ayran felan getirtip hocayı ayıltmaya çalıştırdılar.Ayılcak bayılacak ne varsa anlamadım.Fakat bu sınıftan çıkmayacak konu dediği şeyi M.Yardımcısını ve diğer sınıflarada yaymış.Müdür yardımcısı beni sonraki gün yanına çağırdı ve sen hocana "anani s.....m" demişsin yavrum dedi." Vallahi o an şaşırdım ve ardından hocam öyle şey olurmu dedim.Olayı anlattım hocam bana öyle birşey olursa söle ben o hocanın icabını bakarım demişti.Okulun çıkışında ise okulun bütün öğrencileri beni tebrik etmeye geldi.Helal olsun diye...Herkes gıcık kapıyormuş hocaya...

5 sene geçti be hey gidi günler hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 24 Haziran 2010; 10:47:01 >

• Bi kere sınıfın en güzel iki kızı vardı. Öndeki sıra boştu gittim yanlarına naber falan dedim.Muhabbet açıldı arkalardan bi kız bu akşam kızlar toplanacaz Alperleri de çağır siz de gelin dedi ben de tamam dedim. Sonra bu kızlardan biri ooo dedi çıkıyonuz mu falan dedi hayır lan ne işim olacak dedim. Çıkıyonuz çıkıyonuz dedi ( bu arada bunu söyleyen kız da 21 yaşında üniversiteli biriyle çıkıyo kendisi 15 yaşında)Sonra ben de sinirlendim ''sus lan çıksam bile en azından 21 yaşında abi dediğim insanlarla çıkmıyom'' dedim.(off keşke demeseydim şimdi bile utandım)Sonra arkadan sesler yükseldi ne diyosun sen yaaa gibi(söyleyenlerin hepsi kız) Sonra söylediğim bu kız ağlamaya başladı. Teneffüste gittim özür diledim şaka yaptım bu kadar alınacağını tahmi edemedim dedim ve olay burada kapandı ama sınıfta en çok utandığım an budur herhalde

• Yaz yaklaşıyordu, kızın biriyle su savaşı yapıyorduk, her tarafının ıslanmasına( fantazilerimin gerçek olmasına) ramak kalmıştı ki, o bana su atarkeeen ben manevrra yapayım dedim. Ve cartt diye bi ses duydum arkadan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

Yaz yaklaşıyordu, kızın biriyle su savaşı yapıyorduk, her tarafının ıslanmasına( fantazilerimin gerçek olmasına) ramak kalmıştı ki, o bana su atarkeeen ben manevrra yapayım dedim. Ve cartt diye bi ses duydum arkadan....

Şlak Sesini Duymuşsundur
    [Kapak Olsun Misali]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.