Şimdi Ara

Okulda Geçirdiğinizi Eğlenceli Vakitler.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir keresinde derste din hocamızı bekliyorduk,çocuğun biri de penecereden küfrediyordu.Hoca gelince hepimiz ayağa kalktık,çocuk hocanın geldiğini duymamıştı -başı pencerenin dışındaydı çünkü- küfretmeye devam ediyordu.Gerisini hayal gücünüzde canladırabilirsiniz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 3 Temmuz 2006; 22:03:31 >
  • geçen gün dershanedeyiz. dershanenin dışında yangın merdiveni var. ama binaya tutunmuyor daha onun fiziğini çözemedik böle havadı asılı bişey. ayrıca paslanımş yer yer kopmuş ve parmaklıklar arası bir insan geçebilecek büyüklükte ve pencereler olan yerler boş bırakılmış atlayacan o arayı. neyse ben merdivene saklandım. hoca geldi pencerenin önündeyken ark çaldırdı ben pencereyi tıklayıp hocam geciktiğim için özür dilerim dedim girdim. bizim sınıfta yani dağa çıkılıyo gibi çıkılan bi yerde derse girdikten 10 20 dakka sonra falan rahat hala ağrıyor ayakların hoca dumur oldu haliyle neyse diğer ders 2 kişi saklandık hoca birimize aaa diye şaşırırken diğerimiz girdi. ve final. 40dk ara var. biz bu merdivenden mi hızlı çıkılır normal merdivenden mi falan öle koşuşturuyoz neyse benim fikrim geldi. üç kişi merdivenden aşşağıya indik indiğimiz yer de başka binanın çatısı sokağa çıkabilecek yer arıyoz. birden bir pencere açıldı içinden dershanenin ilgili kişisi çıktı bizi azarladı falan idareye gönderdi. orada da haşlandık bi güzel geri sınıfa çıktık hocaya özür dilerim idaredeydik dedim. niye idaredeydiniz dedi. yangın merdiveninden yan binanın çatısına çıktıkda dedim. hoca felç

• mustafa sandalın "aramızda bir top" şarkısı vardı seneler önce.. aramıza bi arkadaş alır bu şarkıyı sölerdik en basitinden.... bu en iyi niyetlisiydi tabi
  • Zamaninda taa 8. siniftayken 8.sinif biterken sinifca veda fotorafi cektirecektik.Siniftan 1 ki$i koridora cikmi$Ti neyse hazirlandik fln baktik 1 ki$i eksik bekledik sonra kapi acildi arkasi donuk bir arkada$ "olum nerdesin toplu resim cektirecektik senin olmadigini gorduk topsuz cektirmeyelim diye seni bekledik" gibi bir$ey dedi tabi sinifa giren o ki$i degil mudur yardimcisiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

geçen gün dershanedeyiz. dershanenin dışında yangın merdiveni var. ama binaya tutunmuyor daha onun fiziğini çözemedik böle havadı asılı bişey. ayrıca paslanımş yer yer kopmuş ve parmaklıklar arası bir insan geçebilecek büyüklükte ve pencereler olan yerler boş bırakılmış atlayacan o arayı. neyse ben merdivene saklandım. hoca geldi pencerenin önündeyken ark çaldırdı ben pencereyi tıklayıp hocam geciktiğim için özür dilerim dedim girdim. bizim sınıfta yani dağa çıkılıyo gibi çıkılan bi yerde derse girdikten 10 20 dakka sonra falan rahat hala ağrıyor ayakların hoca dumur oldu haliyle neyse diğer ders 2 kişi saklandık hoca birimize aaa diye şaşırırken diğerimiz girdi. ve final. 40dk ara var. biz bu merdivenden mi hızlı çıkılır normal merdivenden mi falan öle koşuşturuyoz neyse benim fikrim geldi. üç kişi merdivenden aşşağıya indik indiğimiz yer de başka binanın çatısı sokağa çıkabilecek yer arıyoz. birden bir pencere açıldı içinden dershanenin ilgili kişisi çıktı bizi azarladı falan idareye gönderdi. orada da haşlandık bi güzel geri sınıfa çıktık hocaya özür dilerim idaredeydik dedim. niye idaredeydiniz dedi. yangın merdiveninden yan binanın çatısına çıktıkda dedim. hoca felç

neyse benim çişim geldi der gibi olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNSuRGeNTe -- 7 Aralık 2007; 6:35:02 >

• Cogu komik gibi gelen seyler nedense hep hocalara saygısızlık ile yapılmış.Hem ogretmenler en kutsal meslegi yapıyor deriz hem de onlara karsı saygısızlık ederiz.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Ağlanacak halimize gülüyoruz nedense..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 7 Aralık 2007; 8:18:37 >
  • 2 adet osuruk bombası sınıfa getirilir. Bu öğrenen ahali en arkayı tamamen boşaltıp en ön sıralara 3'erli şekilde oturur.
    Eleman birinci bombayı atar fakat patlamaz. Herkes beklemektedir. Bir cengaver gidip bomba dediğimiz paketi eline alır veeeee
    ...adamın suratına patlar. Bunu müteakip ikinci bomba da atılır ve ders iptal olur. Hocayla aramız iyi olduğu için bunlar yapılmıştır fakat bu kadar da yapılmaz artık diyen hoca bu şekilde ders işleyeceğini söyleyip bizi tekrar o sınıfa alır

(Suratına bomba patlayan elemanın yanına a hafta yaklaşılmaz)
  • Ben Liseyi 5 yılda bitirdim.
    benimle beraber 7 arkadaşımla beraber
    ve son sene bize ayrı sınıf yaptılar
    bir yıl son sene ayrı sınıf ve 7 en ii arkadaş
    düşünün....
    daha ne solııım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.