Şimdi Ara

Okulda Geçirdiğinizi Eğlenceli Vakitler.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul zamanında yaptığınız komik ve eğlenceli anıları anlatınca ortaya çok güzel şeyler çıkabiliyor

daha önce başka bi kaç forumda böle topicler açıldı gerçekten komik şeyler var

ilk ben:

Bi gün bi ark okulun tuvaletinde çöp poşetinin içine tamamen su doldurup sınıfın ortasında yere bırakmıştı

Sonrasında müdür bunu odasına çekti.. Karar : Uyarı

Sizin war mı böyle anılarınız ?

Aklıma geldikçe yazıcam ben

• bir gün lise 2 deyken okula sakallı gelmiştim.kapıda müdür yardımcısı vardı içeri giremezssin dedi.
    o zamanda okul müdürüne imzalatmam gereken kağıtlar vardı hocam şu kağıtları müdüre imzalatim çıkacam dedim.tamam dedi girdim imzalatıp geldim.kapıda aynı müdür yardımcısı vardı bu seferde dışarı çıkamazsın diyor.tabi ben giremeyince arkadaşlarda dışarıda bekliyorlardı.bende gittim arkadan duvardan atlayıp geldim.hocanın yanından geçim hadi eyvallah hocam yarın görüşürüz dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankurt1987

bir gün lise 2 deyken okula sakallı gelmiştim.kapıda müdür yardımcısı vardı içeri giremezssin dedi.
    o zamanda okul müdürüne imzalatmam gereken kağıtlar vardı hocam şu kağıtları müdüre imzalatim çıkacam dedim.tamam dedi girdim imzalatıp geldim.kapıda aynı müdür yardımcısı vardı bu seferde dışarı çıkamazsın diyor.tabi ben giremeyince arkadaşlarda dışarıda bekliyorlardı.bende gittim arkadan duvardan atlayıp geldim.hocanın yanından geçim hadi eyvallah hocam yarın görüşürüz dedim

vay öküz hoca vay
  • serkankurt ve ben mi gitmişiz koca frumda okula

yoksa yazmaya mı üşeniyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortumorrov

serkankurt ve ben mi gitmişiz koca frumda okula

yoksa yazmaya mı üşeniyosunuz

Adı üstünde okul bu,ne kadar eğlenceli olabilir ki?
  • yine lise yıllarımı anımsattınız bana be..duyguladndım şimdi...Lise 3teyız rapor almamıza bi kaç hafta kaldı yanı son gunlerımız artık lisede...Dİn dersımız var ..SInıfta kımse kendı yerınde oturmuo tabi..Hoca derse geldı ...
    Sınıfta inanılmaz bi gürültü herkes sanki son gunuymus gıbı delı gıbı konusuyo..Hoca kızdı bagırdı ve su acıklamayaı yaptı..Yonetmelıkte aslında kızla erkek oturamaz....Kızlarla otuaran erkekler ayaga kalksın ..Bızım fırlama bı arkadasta yanndaki arkadsı erkek olmasına ragmen ayaga kaklktı....Sınıf olayı gec anladı aama kopan koptu o sıraada....
    neyse aradan bı hafta gectı..Yine din dersı..Bılırısınz lise de sıralra 3 gruop olur..Kızları bı gruba gondedık..Diğer
    iki grup sırayı da bırlestrdk..hep erkekler oturuyoz...Hoca derse bi geldi....Slm sabah vermedn oğlum kızım bu nasıl oturma düzeni...Hocam haremlik selamlık......Derse gectık neyse..Hoca ders anlatmıyo yazılıları okuyo sınıfta....tembel hoca ...BEn tenefuste dısarıdan aldgm kola kapagı yarıcapındakı tası tahtaya bi attım.....Şak dıye bı ses::sınıf sustu..Hoca hangı terbıyesız attı bunu dıyınce bızım arkadas..Malkocoglu benm dedı..Ardından ben kalktm ....Hayır malkocoglu benm dıye ....Ardından bizim başka bi arkdas benm adımda MALKOCOGLU baska arkadasta MALKOCOGLU BENM DEDI...derken butun erkekler malkocoglu hepıımzız dıye bagırdik.....Hoca gülmekten kızamadı bile..hadı oturun demekle yetındı..neydi o günler be özledım walla ...4 sene gectı ama hala aklımdalar hepsı tek tek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habader -- 4 Temmuz 2006; 12:45:26 >

• ohoooo bende çok anı var dur bi kaçını yazim.Bi keresinde arkadaşlarla para toplayıp Lahmahcun alıp Matematik dersinde yemiştik.Tarih dersinde çekirdek ve gazoz alıp içmiştik.Başka bi tarih dersinde 3 arkadaşımız uzun eşek oynamışlardı(yuh walla).Dersin ortasında osuranları,yere balgam atanları saymıyorum bile.He bi arkadaşımız da diğer arkadaşla iddiaya girmişlerdi(2 milyonuna) dersin ortasında kimseye bişey demeden KOCAMAN harflerle adını yazmıştı.Daha varda şimdilik aklıma gelenler bunlar.Aklıma gelince yazarım yine
  • Bizim sınfın anılarına bu forum yetmez...

Bilenler vardır belki sınıfımıda yazayım;

EKAL 10FEN-E--->>>11FEN-E
  • auhauha bakın var işte devam millet
  • Birgun okulda sınav vardı bız 2 arkadas ben ve yanımda oturan arkadas kopya cekmeye karar verdık
    sonra benım arkadas vaz gectı ben cekecm dedım ve hoca gordu benı yakaladı
    bende
    "Hocam ben yapmadım yanımdakı arkadas yapmam ıcın zorladı"
    sonra hoca arkadası sınıf ıcınde cok pıs dovdu sucu onun ustune attım ve dısıplıne gıttı arkadas

Ben yırttım
  • lise ikide bir arkadaş kızlardan birine tacizde bulundu, açıkçası parmak attı kızın utanıp şikayet edemeyeceğini sandı, kız gidip nöbetçi hocaya söylemiş, hocada müdüre, derste arkadaşı müdür odasına çağırdılar, sonra nöbetçi öğretmenle beraber sınıfa geldiler,öğretmen gel bakalım dedi kızı çağırdı sonrada çocuğa senin şahidin vardı kim o dedi, ben de bakıyorum kimi çağıracak diye, çocukta beni çağırdı, ulen kalktım gidiyoruz çocuk bana yalvarıyor, " ne olur yanlışlıkla eli geldi de, öyle şey yapmaz de " ben de tamam dedim, neyse girdik odaya, müdür bana " cengiz bu kıza terbiyesiz bir harekette bulundu mu ? " dedi, ben de

" EVET HOCAM BULUNDU, BEN DE KENDİSİNE HİÇ YAKIŞTIRAMADIM " dedim hayatımda bu kadar şaşırmış bir yüz ifadesi daha göreceğimi sanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: sadıkali

lise ikide bir arkadaş kızlardan birine tacizde bulundu, açıkçası parmak attı kızın utanıp şikayet edemeyeceğini sandı, kız gidip nöbetçi hocaya söylemiş, hocada müdüre, derste arkadaşı müdür odasına çağırdılar, sonra nöbetçi öğretmenle beraber sınıfa geldiler,öğretmen gel bakalım dedi kızı çağırdı sonrada çocuğa senin şahidin vardı kim o dedi, ben de bakıyorum kimi çağıracak diye, çocukta beni çağırdı, ulen kalktım gidiyoruz çocuk bana yalvarıyor, " ne olur yanlışlıkla eli geldi de, öyle şey yapmaz de " ben de tamam dedim, neyse girdik odaya, müdür bana " cengiz bu kıza terbiyesiz bir harekette bulundu mu ? " dedi, ben de

" EVET HOCAM BULUNDU, BEN DE KENDİSİNE HİÇ YAKIŞTIRAMADIM " dedim hayatımda bu kadar şaşırmış bir yüz ifadesi daha göreceğimi sanmıyorum

• quote:

lise ikide bir arkadaş kızlardan birine tacizde bulundu, açıkçası parmak attı kızın utanıp şikayet edemeyeceğini sandı, kız gidip nöbetçi hocaya söylemiş, hocada müdüre, derste arkadaşı müdür odasına çağırdılar, sonra nöbetçi öğretmenle beraber sınıfa geldiler,öğretmen gel bakalım dedi kızı çağırdı sonrada çocuğa senin şahidin vardı kim o dedi, ben de bakıyorum kimi çağıracak diye, çocukta beni çağırdı, ulen kalktım gidiyoruz çocuk bana yalvarıyor, " ne olur yanlışlıkla eli geldi de, öyle şey yapmaz de " ben de tamam dedim, neyse girdik odaya, müdür bana " cengiz bu kıza terbiyesiz bir harekette bulundu mu ? " dedi, ben de

çok güzel yaf bi benim başıma gelmiyo bu tip şeyler

• darılmayın ama birşey söylemek istiyorum komik olarak anlattığınız anıların çoğu komik ve eğlencei değil. ama arada güzelleri de var. Hele geçenlerde böyle bir konu yine açılmıştı o harikaydı
  • quote:

Arkadaş da baya cesaretliymiş

• bende bitane anlatıyım bunu dh de biri anlattı benim değildir alıntıdır yani ama çok komik

Bunlar birkaç arkadaş körüklü otobüsle okuldan mı ne dönüyolarlar. Biraz gidiyolar artis bi arkadaş (kız) "bu otobüs çok dolu ben öndekine binip gitcem" deyip durakta. otobüsün körüklü olduğunu unutup farkında olmadan aynı otobüse biniyo parayı veriyo arkaya bi gidiyo arkadaşları orda salak hala farkında değil "Siz ne zaman geldiniz" diyo.

bunu anlatan arkadaş anlatınca kırılmıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

peki sonra ne oldu.odadan cıkında cocuk sana da bı barnak attı mı .

• biz bir keresinde okuldan kaçıyoduk (tam olarak öğle arası 1 saatti ve dışarı salmıyorlardı bizde o arada dışarı çıkmak için kapıdan atlıcaz) ben kapıya çıktım arkadaş hemen arkamda ben aşağıya atladım ve arkadaş kapının üstünde karşımı yanlış hatırlamıosam kaymakam şoke oldum arkadaşta öyle ve arkadaşın sözüyle koptum 'hocam ben... şey... bişey düşürmüştümde'

bizim lise matraktı ya koridorda yemek yiyenlere koşanlara ceza kesmeler en alt kattaki boşluğa çocuğu çekip kirişe bağlayıp kardeşime asılmışın numaraları(bu ayrı bi olay zaten)

fizik dersinde çıkıp beden yapmamız (yok yazılmadan) (hocanın bizden kurtulmak için bulduğu bir çözüm)

sınıfta tamirat nedeniyle ip çekip orada geçirmeme

hoca sınıftayken kemer ve kağıt savaşı yapmamız herkez ayakta vsvsvsvsvsvvvsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 3 Temmuz 2006; 21:56:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: çağlayan7

quote:

quote:

peki sonra ne oldu.odadan cıkında cocuk sana da bı barnak attı mı .

atmadı, o zaman tanışmış olsaydık sana yollardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÜZ YILLIK AŞK -- 3 Temmuz 2006; 22:10:34 >

• quote:

quote:

öyleydi, bir kerede öğle tatilinde üç kişi gondola bindik iki sefer gitti, adama ana avrat küfür etti, adam bizi yarım saat salladı okula giderken düşüyoduk artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.