biz bir gün bir arkadaşa sınıf arasında 10 milyon toplayıp dersin ortasında yangın alarmına basmasını sölemiştik.böylece ders kaynayacaktı.basamadı sora bizim bir arkadaş basmaya karar verdi tma kimse görmeden basına biz huncaaaaaa aşağıya doğru bayağı gırgırdı ya[ngt]
Valla onu bunu bilmem ama o salak yangin bilmemnesini ilk yumrukta kiramamistim :) bunu hatirliyorum tabi gerginiz arkadaslar beklkio iihhh-iih die 2 kodum iki kodum aman be mina korum die 3i bi gomdum yemekhanedekiler nasil kosuo kcuuk cocuklar(ilkokul 1-2) bogazlarda peceteler bazi ayular ellerde elmalarla yada muhallebiyle ulan yangin alarmi verioz :) millet yemek derdinde bu arad bizim okulda cok katliam cikardi 800kisilik okulda 120kisiydik ama deprem tatbikatinda nedense altta kalanin cani ciksin oynardik merdivenlerde hele onden giden kesin kas goz daalirdi ittigimiz icin[evlol] (depremde oldu bahanesiyle:)) bu arada kizlari itmeyin yazik bikere bi kizin ustune(yazik kendiside okulumuzun en guzel kiziydi)[sml2k] 4 kisi dusmutuk nese simdilik bukadar hatirladikca yazarim Saygilarimla
Farkındamısınız, burası "itiraf.com" kokmaya başladı.
Okulun sokağı gözetleyen güvenlik kamerası vardı. Bizim sınıfın ( 2.kat ) penceresinden biraz ağaıdaydı. Arkadaşlar ayaklarımdan sarkıttılar beni ben de kamerayı yukarı doğru döndürüp bütün sınıf aşağıdaki güvenlik görevlisine hareket çekmiştik..
1 dakika dolmadan okulun müdür geldi sınıfa, teşhis ettirdi güvenlik görevlisine...
Ortaokuldayken, yatılı okuyordum. Hem de " daimi " yatılı..!!
Yarım bardak su içine, az biraz tebeşir tozu, az biraz limon ve toz şeker, karıştır dikle ! Ateş ayen 39.5. Doğru revireee.. Sınavlar NANAY !.. Raporda var nsılsa..!
Salak Doktor Teşhisi; " Difteri " !
Okul aynen ilaçlandı o gün. Herkes Tatile..!, Bendeniz, doğru hastaneye, karantina'ya. Ertesi gün de kimse duramadı okulda kokudan.. O Gün de, TATİL !
3. Gün; Yanlış teşhis- Bendeniz aynen okula-
<b>KAHRAMAN Omuzlarda !</b>
Kolaymı beeaa.. Tek Başına koskoca 3000 kişilik okula 2 Gün Tatil yaptırtmak..??!!..Hemde sınav zamanı !, O sene sınıfta kalmıştım...::)) Ne ittim beaaa..!
<b>Haaa..!..o gece reviride yakmıştık guruptaki arkadaşlarımla, yanlış hatırlamıyorsam..yoksa, reviri başka sefer mi yakmıştım ?..neyse, ne güzel günlerdi..beaa..!</b>
bu arada okulu bosverde bugun evde bilgisaayr odasi kitli diye kapi camina yumruk attim cam kirildi bisiler oldu iste :) ama kiztim tabe tam yeni sistem alcaz oda kitli milletle irtibat koptu diye deliye dondum bi komusum 16yasinda oldumuzua unuttuk indi cam :) elimdeki yarik kapandi ama sargiya alip gitcdm okula yinede yarin hos salaklimiza bak solak olmama ragmen sag yumrukla kirdigimdan bi bokuma yarmicak ama olsun eline ne yaptin sorusuna guzel bir cevap :)
ortaokuldaydık... Oglecıydım ve kış aylarıydı...
Bi ara mahallenin elektrik direklerinin kablolaları deişiyordu ve bu yüzden aksam ustu elektrik kesildiginde okulun iiçi zifiri karanlık oluyordu. Bu gibi durumlarda bizi 2 saat filan erken eve yolluyordu acayip haz duyuyorduk tabe bu olaydan... Neyse bizim elektrik direkleri olduktan sonra , biz bu elektirik kesintilerini arar olduk... Bi gun Dersin bitmesine 3 saat vardı ve herkes can sıkıntısından patliyordu. Benim aklıma bir hinlik geldi ve arkadaştan ataç rica ettim , atacı bir guzel actiktan sonra her iki ucu bir prizin deliklerine gelcek şekilde onu bi soktum prizde bi kıyamettir koptu ve okulda elektirik neyim kalmadı uheuheuhe. Merak eedenler icin soyliyim ataçı prize sokarken iletken olmayan defter kabıyla tutuyordum carpilmadım tabe... Sonra okul hobareey eve gidiyooz die cigliklar atti... Tabe bizim okulun akıllı hademesi baktıkı heryerde ceyran var bizde nie yok hemen gitti ve sigortaları kontrol etti. Ve olay halloldu elektirikler geldi ve derslere devam...Okulu tatil ettirmedik ama milletin canı sıkılıyordu hafiften can sıkıntısını aldık. atrakson oldu anlıycagınız. Daha ver derseniz anlatırız. ama yoruldum saygılar.
buyruuuuuuuunnnn!!!! ben bu harekete oskar veririm!!!!
Walla ben üniversitedeyken yurtta birisine bir Aıds şakası yapmıştım..Burada anlatılamayacak kadar uzun ve komplike bir şakaydı..Syemde arkadaşım hayatını bir daha gözden gecirdi ama tam 4 gün aidsli oldugunu zannetti.. eşşek şakasıydı ben de sonra çok pişman oldum ama adama da bir ders vermem gerekiyordu :)
Ben orta okuldayken işte mayıs ayları falandı bizim sınıfn penceresinin yanı balkon gibi birşey ama kolonlu şekide o balokna çıkan aşağıdaki sınıf görebiliyor hem aşağısıda balkon ama kapalı sonra bi aradaş vardı çok makara ya bunun ayakkabsını attık bizim balkona bu gitti almaya o anda bütün camları kapadık bu açın açın diye inliyor ama açmıyoz bizim o ders boştu herkez dersdeydi sonra bu bi baktım martı gibi süzüldü aşağıya 5 dk sonra 2 hoca ile yukarı geldi felaket gülmüştük anlatıyor aşağıdaki hocanın halini yatıyoz yerlere bi anda pencereden çocuk iniyor aşağıya euheuhe çok komik ya.
İNANMAYIN KARDEŞİM SİZİMİ İNANDIRACAM.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme