herkes okulda yaptığı en tehlikeli şeyi yazsın. ben başlatim
bizim okulun maçı için dersten kaçmayı düşünüyorduk arkadaşlarla.daha önceden yapmıştık bunu ve öğretmenler bişey dememişti.tam kaçıcağımız zamanda hoca sınıfa gelince afallamıştık.ama boş boş oturup en yakın arkadaşımı maçta yanlız bırakamazdım da.2 saniye düşündüm ve aklıma çok deli bir fikir geldi[akum]
hocayı derste uyutup dersin ortasında kaçmak!!!!!
öğretmen din öğretmeniydi ve sırayla dua okuyoduk.ben ve arkadaşlarım önceden okuduğu için bize sıra gelmedi.tam şansımıza da sınıftaki en ayı 2-3 kız duayı okuyamadı ve hocanın önünde bekliyorlar.biz de onlara hocaya yakın durun ki hoca kapıyı görmesin dedik.bir arkadaşımızı da hocayı oyalaması için ayarladık.hoca sonuçta bizi göremiyordu.hemen üstümüzü giyinip çantayı kapmayla dışarı fırladık.ilk arkadaşım kapıdan çıktı sora ben çıktım.daha sora da bir başka arkadaşım.en son çıkan ayı arkadaşımız ise kalçasını sallaya sallaya geldiği için kapıya çarptı ve hoca gördü.
çocuk kaçmaya devam etti.hoca bizim peşimize düştü.tam bir kovalamaca ortamıydı.biz kaçıyoduk hoca kovalıyodu.sonunda okuldan çıktık ama hocanın bizi farketmesiyle ve bir öğrencinin de bizim isimlerimizi hocaya vermesiyle maça gidecek moral kalmadı ve hem dinden hem de türkçeden sözlü notlarımız 1(!!) geçti.karnede muazzam biçimde 2 tane 4 duruyor.toplam 5 tane 4 var[evlol]
sora sınıfa gelip bizi bu itliği yapan çocuğu bir güzel benzettik ama bu notları geri getirmeye fayda etmedi.[}:)]
Valla hocam ne diyim mike kadar olmasin(kiz dovmek burun kirmak[evlol]) Simdi bikere okuldan kacip kumpirciye gittik sonra okula geri donup [krl] okulun sinemasina gidip ardindan hocaya hevesle filmi anlatip disipline gitmemiz enkomigiydi Cunki daha kumpircideyken bizim kizlar bizi arayip yoklama alindigini s.ctimizi solediler bizde madem sictik bari sivayalim die bole bi salaklik yaptik cezasi buyuk olmadi ama Sonra bir yangin alarmi vardi orta okulda bi yumruk kodum herkes yemekteyken milletin yemegi zindan oldu binbir telas okul bosaltildi zate 120 kisiydik topu topu izime ulasamadilar[evlol] Hmm ilkokulda ise ingilizce hocamla kavga etmistik o benim bogazima yapismisti (kadindi kendisi) ben oldurcekmisin lan deyip agladi falan kadini siniftan cikardilar simdi onun icin uzuluyorum[dntw]..... Ama en guzeli beden hocasinin masasinin rafina isemememizdi (teker teker [evlol]) Ders saati geldiginde rafi bir cektiki hahahaha olduk gulmekten temiz calisirdik yine yakalanmadik [sml2k]Birkac sey varki onlari anlatabilcegimi pek zannetmiyorum [evlol] Bunlara ragmen ortaokul muduru beni sinifta cok konustugum icin okuldan atiyordu o ayri bir konu nasil bir salakliktir bu :) son olarak aklima geldi atasozleri ile aram hic iyi degil artik sinav kagidina azime yapilan bok tasi bile deler yazdim meger hocaya hakaretmis [:P] bide kendim bulmamis baskasindan kopya cekmistim ama onu icin ayri yargi almadim sadece oyle iste gerisini siz dusunun
Bu arada bir arkadasla dersin ilk 10 saniyesinde atilmak uzerine bahse girmistik (aklima din hocam geldi :)) hocam bugun kendimi cok cenabet hissediyorum demistim adama yazik oldu cok kizmisti[^] siniftan atti atmasinada bide o azari isitmes kismi olmasaydi [ban]
Okul içinde donlarla koşturup sonrada öle çatıya çıkmıştık ama pek tehlikeli deildi çünki kimse yoktu
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pSyCo</i> <br />Bu arada bir arkadasla dersin ilk 10 saniyesinde atilmak uzerine bahse girmistik (aklima din hocam geldi :)) hocam bugun kendimi cok cenabet hissediyorum demistim adama yazik oldu cok kizmisti[^] siniftan atti atmasinada bide o azari isitmes kismi olmasaydi [ban] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ABI BUNE BOYLE YAAA SUPER NERDEN BULURSUNUZ BOYLE SEYLERI....
lıse 2 ıdı 1.sıfıta tanıstıgım cok yakın bı arkadasım var ıdı halada cok ıyı arakdaslıgımız devam etmekde 14 sene oldu sanırım neyse... matematık o sene cok zordu trıgonemetrı falan sabahcı ıdım bıde belkı bılırsınız ıst rahmanlarda suleyman demırel lısesı vardı orda okuyordum sabah kalktım ulaaa bugun yazılı vardı dımı neyse gıtmıycem dedım oylede boylede 0 alcam sonucta belkı hoca affederde sonra yazılı yapar kopya falan gecerim demıstım yolda o cok sevdıgım arakdasımla beraber gıderdık yururduk okula kadar konu yazılıdan acıldı oda gıtmek ıstemedı o alcaz en ıyısı rezıl olmayalım dedık sonra rahmanlardakı mc ın acılmasını bekledık tam 10 a kadar sabahta 7 bekle babam bekle :)) yoldakı herkezle muhabbet o bıcım yagmurda yagıyor copcu vardı onunla bı koyu sohbet superdııı yaaaa ogun gulmekten kendımı zor tutmustum neyse super saatlerın ardından hamburgercı acılmıstı ve bısıler yedık eve gıttık 4 saat oturunca adamlar kovacak dedık Allah tan bısı demedıler okula ertesı gun gıttık hoca yazılı yapmıs herkez butun sınıf yanı 0 alınca yazılı ıptal olmustu tekrar yazılı yaptı ve gıne 0 almıstık ama o gunu hala arkadasımla hatırladıkca cok gulerız superdı o gunler yaaa uuffff bak efkarlandım sımdı ıste boyle bı anım vardı...
valla benim de çok anım var hocalarla felan dalga geçtiğim. ama başımdan geçen en tehlikelisi buydu[akum]
az önce anneme bıçak çektim. eve polis geliyor.
ne güzel yaaa[akum] nezarette bikaç gece geçir de forum sakinleşsin biraz[evlol]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i> <br />az önce anneme bıçak çektim. eve polis geliyor. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ufak at da civcivler de yesin.
valla bence türk eğitim sisteminin bi parçası olmak bile yeterince tehlikeli :) 13 yıldır içindeyim ordan biliyorum....
Haahhaha anneme bicak cektim hee anneme bicak cektim polis geliyor iyiydi bu arada bisi unutmusum erkekler sotunma solonundan 4 arkadas boxerla kosa kosa kizlarin soyunma solanuna girdik abi gercegi ogrendikki isteyince 3.5 saniyede giyinebiliyorlar meger orda lafliyorlarmis daldik iceri bunlar salkim sacak kimisi ayakkabisini daha yeni cozuo kimisi sutyen kilot sacini tari amma koediydi ama okul ozel olunca bi bok olmuo(bilfen ortaokulu herkese tavsiye edilir)[evlol] bu arada artik lisedeyiz onlar gelip bizle soyunuyo artik[:P][sss][:P]
ilkokula 6 yaşında başlamışım. eee tabii korkuyoruz okuldan.[jwdwn] sınıfa bi baktım . içerde enaz 40 çocuk oynayıp zıplıyorlar.[bgdnc2] içeri girmek istemiyorum. annem arkadan itiyo. öğretmen önden çekiyo. bende keçi gibi içeri girmemek için direniyom tabii.
tam o sırada öğretmenin (bayan) dizine bir vurdum ama öğretmen öyle bi ağladı ki. [bwlng][bwlng] çok pis vurdum ya.[}:)] vurduktan sonra benim ayağımda acımıştı ama deydi yani. tabii sonra kuzu kuzu içeri girdik. bu olaydan sonra öğretmenim hep benimle ilgilendi . valla beni çok severdi . eee tabii bendee onun sayesinde okulun en başarılı öğrencilerinden biri olmuştum.
biz öğretmenlerin hakkını nasıl ödücez ?
ortaokula giderken erkekler arasında bayaa bi modaydı ders esnasında mastürbasyon yapmak. Bu modaya bir gün bende ayak uydurayım dedim ve malumunuz, yaptım. Kızın biride bizi görmüş tabi. Yanımda oturan arkadaşıma söylemiş, söyle ona bida öyle şeyler yapmasın diye. Bu olaydan sonra ne zaman o kızı görsem kıpkırmızı olurdum... Napim ama o zaman in di bu olay tabi erkekler arasında...[V][V][V]
Lise3 te baskılarına dayanamayıp müdür ve başyardımcısıyla kapışmıştım(bir arkadaşla) sonra tasdiknamemizi aldık. başka bir okula geçtim öyle tamamladım[arindr]
haa bu arada gittiğim okulda da namımız yürümüştü çoktan
orta 3 deydim okul bitti eve gidecez sınıfta ben ve arkadaş kaldık tahtaya işiyoruz tam o sırada snıfa bir kız girdi çantasını unutmuş gördü bizi falan ondan sonraki günded şikayet etmiş hem disipline girdik hemde tahtayı bize temizlettiler neyse ucuz kurtulduk birde teneffüsde herkes sınıfta ben ve arkadaş var ben aldım sınfıın çöpünü camdan aşağı attım cam kapalıydi birde param parça camlarla birlikte kos koca çöp uçtu okulun bahçesine bir grup ayakta durup konuşan öğrenninn üstüne düşmüş hemde :) bizde hiç çaktırmadık şahit de yoktu bizi gören ama ondan sonrakş gün müdür ve 4-5 öğretmen okulun bütün sınıflarını geziyo ve arıyor sıra bizim sınıfa geldi aynı şöyle dedi "geçen gün ......... yapıldı kim o o.çocuğu bileniniz varmı" :)