Şimdi Ara

okuldan 2 gün uzaklaştırma aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi benle birlikte 9 arakadaş okulun yurdundan kaçıp çorba içmeye gittik. Daha sonra müdur yardımcısına yakalanmamız üzerine disiplin işlemi başlatıldı. Bu dediklerim mayısın başlarında gerçekleşiyor. Şimdi haziranın 12 si olmuş ve bunlar bizi çağırdı cezanın tebliğini tutuşturdular elimize. Verdikleri kağıtta da cezanın 11 hazirandan itibaren uygulanacağı yazıyor fakat bunu 12 sinde veriyorlar ve bildiğiniz gibi 13 ünde okullar kapanıyor. Herhangi bir uzaklaştırma da uygulanmadı bize. Acaba korkutmak için mi yapıyolar desem müdür su an gezide ve altında imzasi var. Bir de yönetmeliğe göre bizim kınama cezası almamız lazım fakat son gün verdikleri için itiraz da edemiyoruz. Fen lisesinde 2.sınıfta okuyorum arkadaşlar bu idarenin amacını anlayamadım ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olur musunuz

• Hangi tablet yaw H kullanıcısına yanıt
    f. the SYSTEM :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hangi tablet yaw -- 12 Haziran 2014; 17:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bir sey yok ki dostum bu saatten sonra olan olmus biten bitmis. Kacmanizdan dolayi uzaklastirma almissiniz.

• Meb e başvur istersen bizimkilerden bazıları bilimum durumlarda böyle yapmışlardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.