Şimdi Ara

Okullar açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler forumda goremedim yazmamış kimse ancak bugun liseler açıldı televizyondan gördüm

GO TO RANKED

Bitek ben bekliyordum sanırım dereceli için

• Hadi hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yaşındakiler yok iken kafa rahat

• Sabah maç attım hiçbir fark yok mallar hala mal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Sabah maç attım hiçbir fark yok mallar hala mal

Aynen öyle. Ne derseniz deyin ; oyunda muhattap olduğunuz çoğu kişi 12-18 yas aralığı. 25 yaşlarındakiler bile çocuk gibi davranıyor. Yine o kişi ler düşüyor sizin oyununuza.

• Okullar açıldıda bunun sabahçısı ayrı, öğlencisi ayrı, tam günü ayrı, okulu kıranı ayrı, okuldan kaçanı ayrı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla dün geceden beri sağlam win streak yaptım iyi ki açıldı şu okullar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okullar başladı!
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dereceliye genelde saat 23:30 civarı giriyorum ona ragmen ortalık mal kaynıyor. Bu aralar en çok duydugum bahane mausun pili bitti oluyor. Adam nasusa karşı temo aldı dk 20 nasus 4/0/0 gidiyor. Neymiş mausun pili bitti. At yalanı seveyim inananı sonra gg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

Dereceliye genelde saat 23:30 civarı giriyorum ona ragmen ortalık mal kaynıyor. Bu aralar en çok duydugum bahane mausun pili bitti oluyor. Adam nasusa karşı temo aldı dk 20 nasus 4/0/0 gidiyor. Neymiş mausun pili bitti. At yalanı seveyim inananı sonra gg.

Bu yalanları facebook gurubunda falan mı paylaşıyorlar herkes aynı yalanı söylüyor.

• Oyun oynadığım dönemde 20 yaş ve üstünde 10-15 tane insan tanıdım :ASD:ASD:AS:D diye gülen, karşıdaki teemo ezik hadi şunları ezelim xd diyen, ölümüne flame yapan ana bacı dini değerlere türk milletine söven. Bunlardan ne beklersin ki? Ne farkı var 10 yaşındaki çocuktan. Bence direk geri zekalılar çünkü o yaştaki çocuğun doğasında trollük var. Bunlar büyümüş ama zekası geri kalmış. Kısacası bu oyunu oynayan aklı başında insan sayısı çok az, beklenti içine girmeyin.
  • neredeyse 2 haftadır girmiyorum oyuna bugün 1 2 normalden sonra ranked a başlayacağım ilk 10 maçım duruyor halen
  • @Trakyacopy

Vallahi bilemem ama çete olabilir bunlar. Toplanıp dereceliye girip maçları bloke edip çıkıyor olabilirler. Ben bu oyuna para yatırıyorum az bişi zevk almak için ama 2 tane mal gelip oyunun azına sı.ıyor. Geçen gün soloda aatrox la kha 2 kez öldüm nasıl oldu anlamadım sonra jung geldi yardım etti 2 dk sonra durumu 2/2/0 ye getiridim oyunu kazandık sonra kha yı rahatça kestim. Ben orada hata yaptım ama takımca toparladık. Bu veletler 2 kez ölsün paso adam kesmek için saldırır ama bilmez ki farm yapıp biraz kasıyım gang gelirlersede kill alıp durumu eşitleyim.
  • bahtımı seveyim işten çıkış saatim ile okul çıkış saatleri aynı
  • Az önce attım oyun gene ana avrat küfürler havada uçuşuyor

• Hiçbir değişiklik yok TR yine aynı TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight0fheaven -- 10 Şubat 2014; 14:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Okullar açıldıda bunun sabahçısı ayrı, öğlencisi ayrı, tam günü ayrı, okulu kıranı ayrı, okuldan kaçanı ayrı..

büyük bir yaraya parmak basmış
  • 1 Hafta daha bekleyin ilk hafta yoklama alınmaz ne zaman unuttunuz? Kaçıp girerler oyunu bitirirler haberiniz olsun.
  • Büt haftası gece girdiğimde herşey çok güzeldi sabaha kadar ölümüne oynuyor ve aşırı zevk alıyordum.Full itemli +45 dk tflerden sonra kimseye sen şunu yapmadın diyemiyordum.Herkez görevini yapıyordu sadece karşı takım daha iyiydi.Ellerinize sağlık deyip herkeze honor vererek oyun bitiyordu. Okullar kapandı... gece oyuna girmez olaydım... Liseli veletler klavye delikanlısı kesilmiş ana avrat sövüp skype verip telefon istiyorlar.Hepsine skype verdim fakat biri bile açıp yüzüme bi şey söyleyemedi.Oyundaki erkekler iş konuşmaya gelince söndü :/ Ölümüne afk troll :/ saat sabahın 5 i adam trollemeye gelmiş... Bu sabah 8 gibi oyuna girdik.Takımdaki vi miz jungle i bozuldu diye oyundan cıktı. 4 kişi çok iyi direndik ama yetmedi :/biraz daha beklemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: smashx

quote:

Aynen öyle. Ne derseniz deyin ; oyunda muhattap olduğunuz çoğu kişi 12-18 yas aralığı. 25 yaşlarındakiler bile çocuk gibi davranıyor. Yine o kişi ler düşüyor sizin oyununuza.

quote:

Orijinalden alıntı: smashx

quote:

kesinlikle 22 yaşındayım diyo davranışlar 12 yaşındakiyle aynı hala anlamış değilim nası böle davranıyolar :( gerçekten üzücü ama bazende iyi insanlar geliyo :)

• en kötü gece atılır ranked 2-3 gibi o saattede girmezler heralde aileleri izin vermez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.