Şimdi Ara

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okullar ne zaman açılacak" sorusuna, "Temmuz ve Ağustos değil de Eylül ve Ekim aylarını daha dikkate alıyoruz" yanıtını verdi.

EDİT: İnternet sitelerinin hepsi mi kolpa olur meğer koşullar düzelirse mayıs-haziran gibi açmayı düşünüyoruz açıklaması varmış yeni dönemin başlangıcı ya da telafi eğitimin cevabıymış yukarıdaki açıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 22 Nisan 2020; 17:46:36 >

• Bu bitane urfali adam var koskacaman yazmiş OKULLAR EYLULDE AÇILACAK diye

Bi güzel sovdum adama bu ne boyle ya bi ki tik fazla almak yerine boyle seyler yapilirmi ya ki bu 1 2 tane degil surekli boyle yapiyor bu adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayısta açılır mı cidden???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eylül-ekimde açılacak demiş adam neresinden okuyorsunuz haberi?
    ya da görmek istediklerinizi görüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

Bu bitane urfali adam var koskacaman yazmiş OKULLAR EYLULDE AÇILACAK diye

Bi güzel sovdum adama bu ne boyle ya bi ki tik fazla almak yerine boyle seyler yapilirmi ya ki bu 1 2 tane degil surekli boyle yapiyor bu adam
    matematiğin güler yüzü
  • olay basitçe şu. milli eğitim bakanlığı ve ösym önce bi meclisten karar geçirdi yani en başında bunu istiyorlardı. sonra turizm bakanımız sayın ersoy çıktı yanlış olmasın 1 gün sonra dedi ki "turizmin mayıs sonunda normale dönmesini yazında normal seyrinde devam etmesini bekliyoruz" bunu yurt içi turizmi için söyledi. yurt içindeki insanların turizme katkısı biliyorsunuz ki çoğunlukla aile olarak yapılan gezilerden turlardan sağlanıyor. velhasıl kelam bu açıklamadan 4 saat sonra gene yanlış olmasın meb bakanı bir yere röportaj vermiş. "biz kesinlikle yazın okul olacak tarzı bir şey demedik. meclisten geçen karar geçmiştir ama uygulamak zorunda değiliz. biz telafi eğitimden bahsettik telafi eğitim hızlandırılmış eğitimdir. EBA dan yaptığımız eğitimdir" dedi ama açııklamada en dikkat çekmeyen yer ve bence en önemlisi "biz kararları alırken tek başımıza alamayız alacağımız kararlar diğer bakanlıkları(bence turizm bakanını kastediyor) direkt olarak etkiliyor. bu yüzden bir karar alırken tüm herkes toplanır böyle önemli kararlar tüm bakanlıklarla beraber alınır" dedi. gene bugün çıktı ve dediki turizm bakanının bu normale dönecek sözleri üzerine TEMMUZ VE AĞUSTOS aylarında kesinlikle okul olmayacak. ama arkasına ve önüne ekledi bizim eğitim planımız şu an için mayıs haziran ve eylül ekim 4'lüsüdür. bu da demek oluyor ki bu bakanın kesin bir şekilde konuşması için başka bakanlıkların devreye girmesi gerekiyor. şurda kalmış 4 mayısa 1.5 hafta hala net bir karar yok. anlamıyorum ne bekliyorlar. virüs gelecek 3 mayısa kadar sonra eğitim diyince akan sular durur diyip 4 mayısta gidecek mi? her gün çıkıp senaryo falan diyor. keşke herbirini tek tek açıklasa artık altının dolması gerek bu sözlerin. onun dışında twitterdan yaptığı paylaşımlar ve açtığı hashtagler her defasında okulu açma yönünde ağır basıyor. inatlada LGS'yi ertelemiyorlar. bu konuda çok katı olan ösym bile 2 kere öteledi msü'yü. MEB'in kararsızlıkları öğrencileri de özellikle lise öğrencilerini ders çalışma konusunda belirsizliğe sokuyor. okula döner dönmez yazılılar mı olacak vs vs gibi. gerçekten kendilerini çoğu anlamda geliştirip bu belirsizlikleri atmaları gerek. onun dışında eba eğitimin çok kötü olduğunun farkındalar. yoksa hiç kimse çok iyi online eğitim verirken okulların açılmasını bu kadar istemez. Ama şu an için okulların tatil olacağı gene diğer BAKANLIKLARDAN doğrulanıyor gibi. Dademin sağlık bakanı koca çıkıp KISA DÖNEMDE OKULLARIN AÇILMASI gibi bir şey düşünülmez tarzı bir şey dedi. bu da yavaştan mayısın da gideceğini gösteriyor. ama mebin artık çıkıp ARKADAŞLAR ŞU ŞUDUR BU BUDUR. BİZ BU DÖNEM VEYA BU AY OKUL AÇMIYORUZ. bunu da geçtim virüs 1 hafta içinde 0 a inse aileler ortama güvenip çocuklarını okula yollayabilecek mi? öncelikle kademeli olarak önlemlerin azaltılması gerekilmez mi? ben sanmıyorum bi anda tüm kısıtlamaların kalkıp hadı sokağa çıkın denileceğini. Neyse bu konuda bilgilenmek isteyen herkes Eğitim bakanlığı hariç her türlü bakanlığın konuşmalarını dinleyebilirler. çünkü ziya selcuğun açıklamaları senaryolar ve kimsenin bilmedikleri hazırlıklardan oluşuyor. kendisini çok severim ama bu durumu pek iyi yönetemiyor gibi. Özellikle eba akademik desteği kullandığını sanmıyorum çünkü türkiye'nin en iyi öğretmenlerini bu adamlar varsaymak diğer öğretmenlere haksızlık. ilk haftadan saldım izlemeyi. o fizikçiyi 2 gün daha izlesem yavaş konuşmaya her şeyi ağırdan almaya falan başlardım. neyse saygılar. bakanım sizi çok seviyooree. ama biraz daha kesin şeyler bekliyoree

• Okuyamadım kardeş durumumuz yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 23 Nisan 2020; 3:2:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtlar ne zaman belli olur?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Okuyamadım kardeş durumumuz yoktu
    ben okudum ama keşke okumasaydım dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.