Şimdi Ara

Okullar Açılınca Çalışma Programım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16.20 civarı evde olurum sanırım(17.10 da olabilir)

17.00-17.30 arası o gün deftere yazdıklarımızı okuma
    18.00-20.00 ödevler
    20.00-21.00 o gün işlenen konulardan test
    21.00-23.30 karışık test
    23.30-24.00 kitap okuma

-17.10 da evde olursam;

18.00-18.30 o gün deftere yazdıklarımızı okuma
    18.30-20.30 ödevler
    20.30-23.30 karışık test(o gün işlenen dahil)
    23.30-24.00 kitap okuma

-Nasıl olmuş ne gibi değişiklikler yapılabilir
    -20 ekime kadar bu programı uygulayarak başarılı olabilir miyim?
    -20 ekimden sonra akşamları okulda olacağım için çok test çözemeyebilirim bu bir eksi midir?

• Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    etüt olacagı için - olmaz gibime gliyor.
    pragoramın gayt güzel düzenli olabilirsen ne mutlu sana ;)
  • Kasımdaki teog için rahatız az konu var ama nisandakinde çok konu var

Bizim okulda geçen yıl 8ler 2.teoga kadar olan bütün konuları martta bitirip tekrar yapmışlardı. İnşallah bizde bitiririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Kasımdaki teog için rahatız az konu var ama nisandakinde çok konu var

Bizim okulda geçen yıl 8ler 2.teoga kadar olan bütün konuları martta bitirip tekrar yapmışlardı. İnşallah bizde bitiririz

yarıyıl tatili ne güne duruyor. derslerden kurtulmak için mi
  • Ben okulla konuşup etütlere katılmak istemiyorum diyeceğim. 12 saat okulda kalıp 4 saat de evde çalışmak 14 yaşında birinin fizyolojisine aykırı
    ben olsam kalırdım bizim okulda 9 saat sürecek evdede çok çalışamıyacam çünkü etmenler olaçak çşitli engelliyecek ama okulda hocanın gelmmesi hariç hiçbir şey çalışmanızı engelliyemez.
    biz erken büyüyoz :D milenyum çocuklarıyız kndini genelle kıyaslama. yaş ortalamasına göre yapılamıyacak şeyler yapılabilir. gauss a bak adam 14 yaşında üniversiteye gitmiş.
  • okuldan gelince dinlen yemek ye sonra ders çalışmaya geç ama ilk konu tekrarı sonra soru çöz sonrasında yatmadan önce kitap okuyup yatarsın saatleri sen ayarlarsın

test çözmen eksi değildir konuyu anlasan yeter bilmediğin bi soru tipi bile çıksa karşına konuyu bildiğin için öyle yada böyle yapabilirsin tek odak noktan konuyu bilmek olsun
  • O adam farklı biz farklıyız bu sistemin zekayla alakası yok. Ölümüne ezber ve test. Neden yıllardır bu tarz sistemler kullandığımızı biliyorum ama anlatırsam karışır buralar.

Neyse bizim dersler 08.30-15.40(16.30 da olabilir) arası.
    son zamanlarda ezber degil yorum agırlık verildi. eskiden kimse mantıgını kavramadan soruyu ezberleyip kazanıyordu. ama sadece ezber oldugundan konu ile alakalı degişik bir soru çıksa yapamayacak gibi olurlar(heralde) çünkü sadece ezber.
    bizim dersler 8.15-16.40 mış:D
  • Benim program büyük ihtimal şöyle
    1 de evdeyim 1 buçuğa kadar yemek 2 buçuğa kadar uyku ondan sonra ilk varsa ödev yoksa tekrar defter okuma ondan sonra ful test akşam 6 ya kadar ondan sonra 7 ye kadar yemek falan sonrada yarınki konunun tekrarı çanta hazırlama az bir şey tv uyku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hafta dersler boş olacağı için gerçi çarşambadan itibaren başlar da yine boş bana okulda test çözucem sizce verim alır mıyım?

• ben geçen sne denedim son hafta çalışacam diye(yazdan önceki) çalışamadım. herkesin arasında anormal oluyordum. bide bizim sınıf en yüksek bagıran kazanır yapıyorlar çalışılmıyo. ama bu sene blki yaparım(ozel okullarda ilk gün nasıldır bilmem)
  • Bende anormal görünmekten korkuyorum ama kimse umrumda değil. Aynen bizde de en yüksek bağıran kazanır yapıyorlar :D

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.