Şimdi Ara

Okullar aciliyor motivasyon ve moral bozukluğu içerir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum 15 tatili geride biraktik.kimimiz planladigini yapti kimimiz yatti sonuçta her zaman bir kaygi vardi.Okullarda genelde egitim yerine para kazanmak icin var olan öğretmenlerden ders dinlemeyi bir o kadarda sevmesemde elimizden hicbirsey gelmiyor.Okul puani diye tutturduk gidiyoruz.Hayallerimizi tutturmanin obpden daha onemli oldugunu unuttuk.Test az cozuyorsun derler zaman biraktiklarini zannederler.Ders edebiyat olur sira altinda test cozersin sözluyudayarlar dibe. Arkadaslar artik sonlara yaklastik biz gelecek gunlere umutla bakabilmek icin bugunlerden yarinlari inşaa ediyoruz.Artik calismamak yok calismak var .Artik zafer var.ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofKings -- 9 Şubat 2014; 21:07:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tatili iyi degerlendiremedim ama bundan sonra gercekten calismamak yok calismak var zafer var insallah

• tatile iyi başlamıştım bir iki günden sonra çalışmadım artık zamanın durma-yatma zamanının olmadığının farkına vardım.
    Çalışmaya başlama zamanı zaman bizim zamanımız

• quote:

Orijinalden alıntı: gladhtc

tatile iyi başlamıştım bir iki günden sonra çalışmadım artık zamanın durma-yatma zamanının olmadığının farkına vardım.

Insallah istediğin yer olur.Once cefa sonra sefa

• Açıkçası yan gelip yattım son hafta. İhtiyacım vardı çünkü. Şimdi yeniden yavaş yavaş tempoya giriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofKings

quote:

Orijinalden alıntı: gladhtc

tatile iyi başlamıştım bir iki günden sonra çalışmadım artık zamanın durma-yatma zamanının olmadığının farkına vardım.

Insallah istediğin yer olur.Once cefa sonra sefa

inşallah emek veren herkes hakettiği yerde olur :)

• Ygs ye kalan günler azaldıkça sanki daha bilmediğim çok şey varmış gibi geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.