Şimdi Ara

Okullarda Yapılan üst-canta araması (Lise) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChanqeR

Birşey taşıdığımdan değil. Haklarımı savunuyorum. Her yapılana he denemek lazım.

adam ChanqeR ve haqqını arıyor
  • Muhahah.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yakında avm ye girerkende izniniz var mı diye sorarsın.
  • Okulun disiplinini sağlamak amacıyla yapılan aramalar bunlar.Ben de üzerimi aratmak taraftarı değilim fakat idarecilerin görevi disiplini sağlamak.Senin onların üzerinde hiçbir hukuksal dayanağın yok bana göre.
  • Hayır arkadaşım size ne bali mi taşıyor sigara mı. Göstermek istemiyorsa istemiyordur nedir bu milletin hayatına karışma laf sokma ezikleme çabası.

Hukukla ilgili forumlara yazarsan doğru cevabı yazarlar.
  • okumayın lise 2
  • O degilde nasi bi mahallede okulun merak ettim, ben lisedeyken hic kimse birsey aramiyordu

• Hiçbir şey yapamazsın sen öğrencisin.
  • Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Dostum sonucta orda üstünü arıyanlar güvenlik görevlileri işleri bu. Düşünce tarzın çok yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam ama okul kuralları da bi yere kadar. Mesela polisin bile bir yeri araması için savcılıktan arama izni çıkartması gerekiyor. Bunun okulda hiçbir izin olmadan yapılması zoruma gidiyor.

Iyi tamam sen karsi cik hoceeeem arama izniniz vir mii de asi ruhlu kardesim benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 5 Ocak 2015; 18:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

Tamam ama okul kuralları da bi yere kadar. Mesela polisin bile bir yeri araması için savcılıktan arama izni çıkartması gerekiyor. Bunun okulda hiçbir izin olmadan yapılması zoruma gidiyor.

Iyi tamam sen karsi cik hoceeeem arama izniniz vir mii de asi ruhlu kardesim benim

Tavsiyen için teşekkürler. Tam olarak o şekilde olmasa da bunu yapmayı düşünüyorum.

• quote:

Dostum sonucta orda üstünü arıyanlar güvenlik görevlileri işleri bu. Düşünce tarzın çok yanlış.

her okula guvenlik mi dikecekler. bu cok zor. daha onemli şeyler var.....

ayrıca eger arama yapılmasaydı sacma sapan seyleri okula getirirdiniz. bir an için ergen oldugunuzu unutmussun. şu konuda bile neden arandıgınızı tam idrak edememişsin hocaların sizi araması batıyor. bunlar guvenliginiz için
  • Kaynak gosterirse ne yapçan liseli

• ChanqeR kullanıcısına yanıt
    madem birşey taşımıyorsan neden rahatsız oluyorsun.

yeni nesil pek atarlı la dikkat çekme çabaları filan boş iş evladım bunlar orda güvenliği sağlamalılar git dersine çalış sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

quote:

her okula guvenlik mi dikecekler. bu cok zor. daha onemli şeyler var.....

ayrıca eger arama yapılmasaydı sacma sapan seyleri okula getirirdiniz. bir an için ergen oldugunuzu unutmussun. şu konuda bile neden arandıgınızı tam idrak edememişsin hocaların sizi araması batıyor. bunlar guvenliginiz için

Onu demek istemedim. Öğretmenin üstünü aramasyıya güvenik görevlisinin araması farklı şeyler. Herneyse ne için arandığımızın farkındayım tabiki ama atanmak istemiyorum abi. Zorla yapabileceği birşey değil sonuçta, öyle bir kanun yok araştırdım. Ama sonuç olarak 2-3 dal sigaranın lafını yapmıyorum. Hoş birşey değil.

• Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Avm ye girerkende üzerini sadece detektörle arayabilir elle arama sadece şüpheli bir durum varsa yapılabilir kanuna göre.
  • Ulan sanki gaspçı arıyo.
    Ozaman okula yasak madde getirenlere karşı hukuk mücadelen olucak hocalara karşı değil.
    Kimse bişey getirmese aramaya gerek kalmaz ki sanki aranmakda çok büyük bir şeymiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

madem birşey taşımıyorsan neden rahatsız oluyorsun.

yeni nesil pek atarlı la dikkat çekme çabaları filan boş iş evladım bunlar orda güvenliği sağlamalılar git dersine çalış sen

Kusura bakma moruk senin gibi herşeye susamıyorum.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Bencede doğru bir yaklaşım zararı olmadıkçta yapılan uygulama doğru birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Avm ye girerkende üzerini sadece detektörle arayabilir elle arama sadece şüpheli bir durum varsa yapılabilir kanuna göre.

tamam söylerim liselere detektör dagitirlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.