Şimdi Ara

Okullarda Yapılan üst-canta araması (Lise) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendinden yaşca büyüklerine hakaret etme çabaları
    http://www.memurlar.net/haber/374323/
    oku şu sayfayı böyle bir yönetmelik var bu konu hakkında daha doğru dürüst bilgi sahibi olmadan nasıl yorum yapabiliyorsun hayret edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 5 Ocak 2015; 18:44:05 >

• öyle bişey diyemezssin arayabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Ulan sanki gaspçı arıyo.
    Ozaman okula yasak madde getirenlere karşı hukuk mücadelen olucak hocalara karşı değil.
    Kimse bişey getirmese aramaya gerek kalmaz ki sanki aranmakda çok büyük bir şeymiş gibi.

Bu işlemi 2-3 kez yaptılar sene basından beri ve en fazla çıkan şey sigara,çakmak, telefon. Sonuçlar bunu gösteriyorsa, kimse güvenliğimi tehdit edicek birşey getirmiyorsa bunu yapmanın anlamı ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChanqeR kullanıcısına yanıt
    http://www.memurlar.net/haber/374323/
    burdaki siteden alıntıladım. “Sağlığa zararlı ve bağımlılık yapan maddeleri kullanmamaları, bu tür maddelerin kullanıldığı yerlerde bulunmamaları istenir.”
    ayrıca sigara gibi bağımlılık yapan maddeleri bir tehdit olarak görmüyorsan o okula gitme sen
  • Arar tabi la sen kimsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen üslubumuzu bozmayalım.http://www.memurlar.net/haber/374323/ aradığım cevapları sitede buldum. Ninja törtıl arkadaşıma teşekkürler. Ama sigara gibi maddeleri tehdit olarak görmüyorum kendim kullandığım için bunu da söylemeden geçmiyim.

• Kardeşim üstünün aranmasina karşıysan aratma çünkü hiçbir yaptırımı olamaz. Sessiz kalmayın hiçbişeye yeni nesil olarak siz daha akillisiniz Ben lisedeyken (1997) jöle bile sürsek yikattirirlardi, hoca tokat attı mi "noolur hocam az ses geldi bidaha" diye haykirirdik. Aksini iddia edeni allah affetmez

• Hocayı em, bir daha bir şey diyemez...

• Bunu yapacak yürek sende de yok joe o yüzden sus ve okuluna devam et

okulda olan olay okulda halloluyor genelde. Uğraşma karşı çıkma derim. Ha çıkarsın, ama zararlı yine sen olursun. Hem hocaların sözlüde önyargılı davranır, hem en ufak hareketinde-yanlış davranışında zarar görürsün. O yüzden boşver.
  • Aferin hakkını ara dik başlı ol.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Hakkını araması için üstünde 5 kilo eroin mi gizlemesi gerekli? İster zararı dokunsun ister dokunmasın, izinsiz yapılan üst-baş arama yasal olarak yanlıştır. Millet her konuda "ergene bak hakkını arayacakmış, ergene bak sivri olacakya" diye çıkışmaya bayılıyor. Ülkenin bu halde olmasının sebebi, insanların haklarını bilmemesi, bilinçlenmemiş olmasıdır. He not olarak söyleyeyim cinsel organının oraya saklarsa kimse de bulamaz, dokunamaz, bir şey diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Estacado -- 5 Ocak 2015; 19:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Aferin hakkını ara dik başlı ol.

• Görende çantanda bomba var sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanqeR

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Ulan sanki gaspçı arıyo.
    Ozaman okula yasak madde getirenlere karşı hukuk mücadelen olucak hocalara karşı değil.
    Kimse bişey getirmese aramaya gerek kalmaz ki sanki aranmakda çok büyük bir şeymiş gibi.

Bu işlemi 2-3 kez yaptılar sene basından beri ve en fazla çıkan şey sigara,çakmak, telefon. Sonuçlar bunu gösteriyorsa, kimse güvenliğimi tehdit edicek birşey getirmiyorsa bunu yapmanın anlamı ne?

Hani okul kuralları varya onun için arama yapıyolar.
  • 06ankara_06 kullanıcısına yanıt
    okullarda üst araması yasal değildir üstü aranan öğrenci ailesi ile savcılığa gidebilir lütfen gitmemezlik yapmayın bu gibi yasal olmayan iş yapan öğretmenler derhal cezasını almalı
  • By dediginiz hukuki boyutu. Ama gerçekler de var. Bu aramanin kimseye bir zarari olmaz aksine zararli bir durumu ortaya çıkarabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polis dediğin gibi savcılık izni ile Özel mülkü arayabilir
    Kamuya açık bir yerde istediği gibi kişiyi arayabilir.
    Hocamız anlatırdı eskiden Hafta sonları kahve kahve gezip öğrencilerinin isimlerini alarak işlem yaparlarmış
    Kasmayın bu kadar alt tarafı arama
  • Dostum ben meslek lisesinde okudum. Lisede ülkücü kılıklı, ülkü ile alakası olmayan serseri tipli insanlar vardı. Yanında çakmak, sigara taşıyanları geçiyorum. Bıçak, çakı, muşta hatta ve hatta havalı tabanca getirenler gördüm. Okul çıkışında hoşlanmadıkları, tartıştıkları kişilerin kulaklarının dibinde tabancayı ateşlemelerine şahit oldum. O sebeple bu tür güvenlik önlemleri önemlidir. Belki şuana kadar yakalatan olmamıştır ama muhakkak geçmişte bulunmuştur buna benzer zararlı gereçler.

• Aklıbaşında düşünemeyen ergen tayfası, aramaların mantığını anlamaz.
    Macera aksiyon olsun diye okula gelenler var,
    Napalım yani arama yapmayalım da sınıffta sokak savaşları mı çıksın
    Lise 3’te bıçakla sınıfta olay çıkaran gördüm.
    Kontrol disiplin olmazsa liseli ergenler birbirni keser.Hatta ortaokulda bile olayların önüne geçilmez.

• üst aramalarında kaynaklı intihar olaylarına bile rastlanmıştır. Eğer üst aramaları gerekli birşey olsa kanunda yeri olurdu devlet büyükleri kanuna üst aramalarını koymadılarsa vardır bir bildikleri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.