Şimdi Ara

Okullarda Yapılan üst-canta araması (Lise)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Lise 2. Sınıfa gidiyorum. Herhangi bir üst araması olurken -Hocam arama izniniz varmı? Ben üstümü aratmıyorum. Dersem herhangi bir hukuksal kaynak gösterebilirlermi bana? Biraz araştırdığımda bunun herhangi bir kanunda direkt olarak geçmediğini öğrendim. Ama yorumlanabilir diyenler çoğunlukta. Sizler ne düşünüyorsunuz? Herkes düşüncelerini yazarsa memnun olurum. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirdir ne goturuyosun okula liseli

• Kendini amerikan filminde mi sandın liseli

Bu kadar artı alacağımı bilmiyordum beni çok duygulandırdınız gerçekten bu günleri de mi görecektim neyse kısa keseyim buradan bütün sevdiklerime selamlar gerçekten çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightr -- 5 Ocak 2015; 21:39:19 >
  • balici

• Yav altı üstü yakalayacakları bir sigara onda da okulda içmiyorum hocam çıkışta lazım zor dayanıyorum hemen çıkışta yakıp içmem lazım dersin dert etme liseli

• Arama izni ne alaka liseli
  • Ne demek ne alaka? Birinin üstünü aramak kolay işmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hukuk forumlarina danisabilirsin

• Sanki ne taşıyosun ya ne bu atarlı ergen olma çabaları liseli

• Polis değilki arama izni olsun.

• arkanda durucak ailen varsa diyebilirsin. yoksa ararlar babanı, baban gelir okulun ortasında beni işten mı getirtiriyorsun diy ağzına sıcar
  • Birşey taşıdığımdan değil. Haklarımı savunuyorum. Her yapılana he denemek lazım.

• okul kuralına göre yasaldir. müdür okul kurallarına seyinin keyfine göre bi şey ekleyip uygulayabilir. buna karşı cikilamaz.

• Sanirsiniz adam tinerci bonsai sigara falan pazarliyor

• İstersen milli eğitime şikayet et. Ama hocalar bunu duyarsa notla tehdit edebilirler.
  • Sana sessiz kalma hakkına sahipsin diyebilir.

• çok film izliyorsun sen sınıfta konuştuğun herşey delil olarak aleyhinde de kullanılabilir
  • Sana bir zarari olmadikca bu sekilde hakkini araman yanlis olur.

Basta boyle bir seyi sorman hocana saygisizlik neden adam senin iyiligin icin yapiyor o aramayi ornegin okul cocugunun birinde uyusturucu vb. var senin yiyecegin ekmege veya icecegin suya katsa nereden haberin olucak?

Bu gibi seyler iste direkt sigara vb dusunme hocam okullarda artik cok daha fazlasi var cantanin icinden neler cikabbiliyor.

Ben kurban bayramindan once bicaklari bileticektim cantamda 3 tane kocaman bicak vardi kim nasil gorucek hatta bileyecek kisiye vermek icin ciikardim adam diyor cantanin icinden cikana bak disardan bakinca icinde sadece kitap var sanarsin demisti

• Tamam ama okul kuralları da bi yere kadar. Mesela polisin bile bir yeri araması için savcılıktan arama izni çıkartması gerekiyor. Bunun okulda hiçbir izin olmadan yapılması zoruma gidiyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.