Şimdi Ara

OKULU BIRAKACAĞIMI VE YENİ BİR BÖLÜM TERCİH EDECEĞİMİ SON DERECE BASKICI BİR AİLEYE NASIL AÇIKLAMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nolamaz şimdi aradım teyzem açtı. ABD ye dönmüş iki gün önce. internetten irtibat kurmaya çalışıcam
  • thecurlyone kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar muhendisligi diyodun onu neden dusunmuyosun? Kusura bakma ama tipi birakip lise ogretmenligi
    ,psikoloji tercih edilmez sahsi fikrim İTU ,ODTU de bilgisayar muhendisligi oku bence.hem doktor oldugunda kazanacagin parayi kazanma ihtimalin var(iyi bir muhendis olursan) hem de ezbere dayali degil.bilgisayar muhendisligi dersleride tipa nazaran kolaydir zorlanmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • electro-man kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın zaten mühendislik olursa bilgisayar olacağı garanti gibi ama odtü boğaziçi gibi yerler olursa hazırlık da okumam gerecek(burdaki hazırlığı atlasadım ama ing seviyesem şuan iyi değil)
  • thecurlyone kullanıcısına yanıt
    Ya olsun hazirlik oku zaten muhendislikte cogu kitap ingilizce.bolumu %30 okusan bile kitaplarin bazisi ingilizce olacak.ilerde yuksek lisans doktora yapmak istersen yine ingilizce cikacak karsina

• Kardes bence de o kuzenine bahset(maaşallah bu arada) onun lafı geçer gibi duruyor. Yanlız sana şunu da söyleyim tıptan mezun olursan yüksek maaşla ilaç şirketlerinde yönetici falan da olabilirsin. Dile kolay ama 4 seneni yakmışsın tıp ile. Ha şu da var şimdi yatay yapsan başka bölüme onu da aynı sürede bitireceksin..

• bende aile baskısıyla 2 yıllık makine okuyorum ne işe yarıyacaksa zorla itelediler beni
  • helal olsun bende 2.sınfta makine mühendisliğini bıraktım aksine bende ailem destek çıktı böyle karşılamalarını beklemiyodum.bilg.mühendisliğini yazacağım.hayallerimin peşinden gidiyorum.insanlar hayalleri olmadan yaşayamazlar bence.kendi adına iyi bir seçim yapmış olabilirsin.hayatta başarılar...
  • Maddi yanını mutlaka düşün. Çok kazanabileceğin başka meslekler de var.

İyi haberlerini bekliyoruz:)

• İnşallah durumun düzelir,empati yapmayı denedim gerçekten zor git dua felan et (bir işe yaramayacak.) bir şeyler yap ama ne diyim, gerçekten bazı ailelerde dediğin gibi bir durum var "doktor olsun öğretmen olsun" gibi hep belirli meslekleri destekliyorlar, ama unutma okuyacak olan sensin hayatının sonuna kadar sen gidiceksin zaman gelicek annen baban gidicek bunlar gerçekler ama acı gerçekler bunu sende biliyorsun ne yapar san yap anneni babanı fazla üzme ama kendi kararın olsun ! sevmiyorsan değiştir bölümü
  • 93'lüyüm ben de bıraktım bu yıl.
    Sınava girdim güzel sıralama yaptım tm'den ama hala ne olacağımı bilmiyorum ve uyuyamıyorum bildiğin yine yanlış hata yapmmaktan korkuyorum.
    Hayatımda hiç bir ideal, gelecek beklentisi vs bir şey yok. Ne yapacağım ben yaş oldu 21
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.