Merhaba arkadaşlar. Sizlerden çok önemli bir konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Gelelim konuya. Ben bir özel üniversitede okuyorum 2.sınıftayım. Fakat okulumdan özellikle sosyal hayatı bakımından hiç memnun değilim. Hiç bir şekilde hiçbir sosyal faaliyet yok maalesef. Herkes dersine giriyor ve biten direk evine yurduna gidip evinde yatıyor.Artık dayanamaz duruma geldim.Bence mecburiyetten dolayı sürekli bilgisayar oyunları ve dizilere takılıyorum zaten bilgisayarda olmasa herhalde yaşayamazdım gibime geliyor.Bu okulu bitirdiğimde ilerisi için iyi olacağının bilincindeyim ve herkes de aynı şeyi söyleyip sabret diyorlar.Fakat yarın okul bittiği zaman da iş-güç-para kazanma derdi işin içine girdiği zaman yine aynı durum olacak kendime ayıracak zaman bulacağımı düşünmüyorum.Kısacası insanın en güzel geçmesi gereken 18-24 yaş arasını ben çok kötü geçiriyorum.Herkes üniversite hayatında yaptıklarını ileride hatırlar anlatır falan ama eğer bu okulda devam edersem hiçbir şekilde böyle bir imkanım olacağını düşünmüyorum. Olay bu okulu bırakıp tekrar sınava hazırlanmayı düşünüyorum sizlerin olumlu veya olumsuz fikirleriniz benim için önemli arkadaşlar çok teşekkürler.
Okuldan değil senden kaynaklıdır o durum.O kadar asosyal insanın bir araya toplanmasına imkan yok
Bence de. Biraz daha kafanı kaldır dostum okul içinde.
arkadasım bak ben 27 yasındayım.İstanbulda cok güzel bir üniversitede okudum sosyal haya desen bizden iyisi yoktu. her gün gez toz ye iç alem karı kız ws.Ama sonra noldu hepsi gelip gecti.millete ne yasadıgını anlatsan nolacak anlatmasan nolacak.her gün okuluna git-gel sen de evde dersini calıs yat, bırak sosyal hayatın olmasın nabacan sosyal hayatı.Diplamayı al ondan sonra bak keyfine.bırakma sakın okulu falan
Neden bu tür konuları mesaj sayısı 0 olanlar açar?
quote:
Orijinalden alıntı: -TeReN-
arkadasım bak ben 27 yasındayım.İstanbulda cok güzel bir üniversitede okudum sosyal haya desen bizden iyisi yoktu. her gün gez toz ye iç alem karı kız ws.Ama sonra noldu hepsi gelip gecti.millete ne yasadıgını anlatsan nolacak anlatmasan nolacak.her gün okuluna git-gel sen de evde dersini calıs yat, bırak sosyal hayatın olmasın nabacan sosyal hayatı.Diplamayı al ondan sonra bak keyfine.bırakma sakın okulu falan
Bende buna karsiyim.Birakin sosyal hayatida olsun,dersleride iyi olsun.Her seyi dengede tutucaksin.
Surekli eve kapanip ders calisan,bilgisayar ile ugrasan adamdan hayir gelmez.Insan iliskilerini ogrenemez.Surekli gezip dolasandanda hayir gelmez.Hadi geziyorsun tozuyorsun,hc mi kendine sormassin ben bu universiteye niye gidiyorum.Ailem bana para niye gonderiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
Neden bu tür konuları mesaj sayısı 0 olanlar açar?
Anlamadığım konu şu; okulu bırakıp eğlence merkezi, hayvanat bahçesi türünde bir yer mi açacaksın, nedir? Önce buna bir açıklık getirebilirsen bu konuda birşeyler söyleyebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme