Şimdi Ara

Okulu bırakmayı düşünüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıda planımı yazdım, tavsiyelere açığım. Özellikle tecrübelilerden...

Okulu bitiremeyeceğimden emin gibiyim, nefret ediyorum. Okulu bırakıp Kpss'yi kazanıp memur olmayı düşünüyorum, oluru nedir? Birde Kpss hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Puan sistemi, soru türleri, atamaların nasıl yapıldığı vs.

• Hangi okul,hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Hangi okul,hangi bölüm?

muğla turizm/konaklama işl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Ay

quote:

Hangi okul,hangi bölüm?

Bırakırsanız üzüleceğiniz bir bölüm değil. Bence imkanınız varsa tekrar sınava girin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Ay

quote:

Hangi okul,hangi bölüm?

Bırakırsanız üzüleceğiniz bir bölüm değil. Bence imkanınız varsa tekrar sınava girin.

hocam okuyabileceğime inanmıyorum. derse girmek bile o kadar zor geliyor ki... sınava tekrar girmek dışında başka öneriler bekliyorum kpss gibi.
  • Ders zor geliyorsa KPSS nasıl halledeceksin? KPSS ortaöğretim taban puanları çok yüksek. Lise mezunları için eğer meslek liselerinden (sağlık meslek, teknik liseler vs.) mezun değilsen normal memur olarak atanman için en az 91-92 puan alman gerekiyor sınavdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Ders zor geliyorsa KPSS nasıl halledeceksin? KPSS ortaöğretim taban puanları çok yüksek. Lise mezunları için eğer meslek liselerinden (sağlık meslek, teknik liseler vs.) mezun değilsen normal memur olarak atanman için en az 91-92 puan alman gerekiyor sınavdan.

okul ortamı zor geliyor hocam. yoksa turizm dersleri çok da zor değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu bırakmak istiyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da okusaydın havayollarında kabin memurluğunu önerirdim, bölümünle de uyumlu.
  • quote:

İstanbul'da okusaydın havayollarında kabin memurluğunu önerirdim, bölümünle de uyumlu.

kabin memurluğu aslında dil bilsen bölüm farketmeksizin yapılabilir.. iyi bir ingilizce ile işletme mezunu ile girebilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yellowred81 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum eski kabin memurlarındanım. :)
  • quote:

neden bıraktınız nasıl olmuştunuz ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yellowred81

quote:

Eğitimim dolayısıyla kendi isteğimle bıraktım. İyi derecede İngilizcem vardı çeşitli sınavlara (psikoloji, yazılı ve sözlü İngilizce vs.) tabii tutulup hepsinden geçmiştim.
  • quote:

quote:

quote:

Eğitimim dolayısıyla kendi isteğimle bıraktım. İyi derecede İngilizcem vardı çeşitli sınavlara (psikoloji, yazılı ve sözlü İngilizce vs.) tabii tutulup hepsinden geçmiştim.

hangi şirketteydiniz hocam maaş vs nasıldı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi şirketteydiniz hocam maaş vs nasıldı ?

TK 3500'den az almaz, ek primlerle falan daha da yükselir 5-6 bin liraya kadar. Diğer şirketlerde de 2500-4000 lira arası değişiyor.

• okulunu bırakma lise mezunu kalırsın kpss zor 90 kusur puan alman lazım şuanda hayat çok zor kendine + lar yetenekler katman lazım zamanın boşa geçer yaşın büyür sen öyle kalırsın yada başka mesleklere yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal19

okulunu bırakma lise mezunu kalırsın kpss zor 90 kusur puan alman lazım şuanda hayat çok zor kendine + lar yetenekler katman lazım zamanın boşa geçer yaşın büyür sen öyle kalırsın yada başka mesleklere yönel

evet hocam kpss konusunu biraz araştırdım da ortaöğretimle çok zor görünüyor, ne yapsam bilemedim. kafam karışık bu aralar. yorum yapan herkese teşekkürler bu arada.
  • Ortaöğretimden sittin sene kazanamazsın..kazanacağın hizmetli cart curt..hakkari memur bile 97-98 kapattı puanlara bak...bölümünü bitir bırakma..ortam yoksa yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur bak sana birşey diyim okulu bırakmış herkes alt katta çalışıyor yani depoda ;) 35.000 m2 alanda buz gibi yerde 3-5 kuruş paraya çalışıyorlar . Ben yeni mezunum ve 8 tane alttan dersim vardı lisede kaldım okumak istemedim aile zoruyla okudum şuan üst katta sıcacık odamda oturuyorum . Kimseyi ezmek yada küçümsemek için konuşmuyorum hayatın gerçejlerini söylüyorum karar senin ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkese teşekkürler kpss zorluğu ve anlatılanlar nedeniyle devam etmeye karar verdim diyebilirim, en azından bu sene elimden gelenin en iyisini yapıp sene sonu derslerin durumuna göre bir şey düşünürüm. umarım bir kaç yıl sonra konuyu güzel bir şekilde editlerim.
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Vay be yıllar geçmiş. Son durum ne?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.