Şimdi Ara

Okulu bırakmayı düşünüyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

doğru karat vermiş misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Okula devam ettim. 2 yıl uzatmalı, zar zor da olsa bir de Erasmus yaparak o okulu bitirdim. Sonra hemen askere gittim aradan çıkardım, başka yerlerde çalıştım falan en son traktör aldım, şimdi köyde kendi işimi yapıyorum. Bir de hobi olsun diye İstanbul'da yine okula başladım, bu sefer severek okuduğum bir bölüm. Özellikle kışın boş zamanım olduğu için de ara sıra part time işlere giriyorum. Şuan yine Erasmus'tayım, Slovakya'da. Özetle, benim için işler bayağı iyi yönde ilerledi, daha iyisini düşünemezdim.

Şuan olduğum noktaya gelene kadar canım çıktı adeta ama savaşmadan bir şey kazanılmıyor. Dış etkenlere bazen müdahale edemiyorsunuz, önünüze aşamadığınız bir sürü engel çıkıyor illaki ama etrafından dolanmak, üstünden atlamak, yıkıp geçmek gerek bazen. Olay biraz da kafada bitiyor, hiçbir zaman pes etmemek gerek.

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt

Kaybınız için üzüldüm. Henüz o kadar yakınımdaki birini kaybetmediğim için acınızı tahmin edemem ancak ne olursa olsun hayat bir şekilde devam ediyor (demesi kolay tabi). Bu zamana gelene kadar ben bunu anladım. Dediğiniz gibi insanın ailesinden başkası yüzüne bakmıyor ama doğal olan da bu sanki.

Ben şahsen eldeki pozitiflere bakıp kaybettiğim mücadelelere takılmamaya çalışıyorum. Hayat bir savaş ve daha iyisi için savaşa devam.

Geçmiş olsun hocam şu an ne durumdasınız okulda kötü bir sene geçirdim demişsiniz davranışları değişti mi size karşı düzeldiler mi bu olaydan sonra?

• Aynı hocam. Hak ettiklerini bulurlar umarım. Çok da fazla konuşmak istemiyorum.

Hocam biraz detay verir misiniz öğretmenlerle ilgili sorun mu, ben de bi okulda staj yapıyorum o yüzden merak ettim

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

Erasmus için parayi nerden ayarladin ? Benim arkadasta gidecekti maddi durum yuzunden gidemedi dolar 19 olmus. Ne guzel kendi isini yapiyorsan ziraat zevklidir. Engeller derken asamayacagin engeller var benim arkadas egm de komiser yard cisiydi antidepresan kullandigi icin ayirdilar simdi evde issiz gucsuz oturuyor agir depresyonda.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

Kaybiniz icin uzgunum derken anlamadim bisey yazmiyor yukarida ne kaybi ne olmus kim ne yasamis ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Sanırım cevap yazdığım arkadaş mesajını silmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    İlkinde çok daha gençtim işim yoktu, parayı çevremdekiler saolsun öyle ayarladım, bir de hibe vardı zaten. Şimdiki Erasmusta kendi çalıştığımla geldim. Birde burda part time iş buldum öyle ek gelir yapıyorum. Ama mesela aldığımız hibe geçinmek için gayet yeterli. Aşırı pahalı bir Batı Avrupa ülkesi olmadığı sürece hibeli kazanmak şartıyla herkes gelebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam öğretmenlerle ilgili mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.