Şimdi Ara

okulu/dersi/ders çalışmayı sevmek ve ders çalışmak için ne yapmalıyım lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar ben okuldan nefret edıyorum bazı arkadaslar bende dıebılırler ama benımkı ayrı ve aşırı bir nefret derslerım sımdıye kadar ıdare edıyordu ama artık lıseye gectım dersler zorlastı ve sınavlarım baslıoyor lutfen bana tavsıye verın ders calısamıyorum onceden bu sorunu bılgısayara bağlardm ama artık bilgisayarla alakası olmadığını anladım ders calısmam gerektiğinin farkındaym ama bı turlu kalkıp calısamıyorum sorunum bunlar sızden yardm bekliyorum calısmak-okulu sevmek için ne yapabilirm sımdıden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav ile okula yerleştiğin için rahatladın.9. sınıfın dersleri hakikatten ağırdır.Müfredat değişti.İlk sınavlar yaklaşmıştır.Notlar düşünce sınıf geçme kayısıyla çalışmaya başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih.ertan

Sınav ile okula yerleştiğin için rahatladın.9. sınıfın dersleri hakikatten ağırdır.Müfredat değişti.İlk sınavlar yaklaşmıştır.Notlar düşünce sınıf geçme kayısıyla çalışmaya başlarsın.

hocam bu gıdısle sınıfta kalıcağımın farkındayım onun ıcın calısmak ıstıyorum fakat bır turlu calısamıyorum nasıl denır motıve olamıyorum yanı bana bır tavsıyede bulunun ne olur nasıl calısabılırım ?

• Dediklerini sevmen için insan olmayı bırakman gerekiyor.En azından Türkiye'de öyle yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackCrystal

quote:

Sınav ile okula yerleştiğin için rahatladın.9. sınıfın dersleri hakikatten ağırdır.Müfredat değişti.İlk sınavlar yaklaşmıştır.Notlar düşünce sınıf geçme kayısıyla çalışmaya başlarsın.

hocam bu gıdısle sınıfta kalıcağımın farkındayım onun ıcın calısmak ıstıyorum fakat bır turlu calısamıyorum nasıl denır motıve olamıyorum yanı bana bır tavsıyede bulunun ne olur nasıl calısabılırım ?

Ben şuan 10.sınıf a gidiyorum 9 harbiden zordu ders çalışmak istiyorsan sessiz bir yere gitmelisin eger matematik çalışacaksan muzik ile iyi gider çevrende ki bütün elektronik cihazları kapat telefon bilgisayar vs
    Dipnot:Şuan da benim ödevim var ama çalışmıyorum çünkü elim de telefon var

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackCrystal

quote:

Ben şuan 10.sınıf a gidiyorum 9 harbiden zordu ders çalışmak istiyorsan sessiz bir yere gitmelisin eger matematik çalışacaksan muzik ile iyi gider çevrende ki bütün elektronik cihazları kapat telefon bilgisayar vs
    Dipnot:Şuan da benim ödevim var ama çalışmıyorum çünkü elim de telefon var

dikkate alıcağım tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Dediklerini sevmen için insan olmayı bırakman gerekiyor.En azından Türkiye'de öyle yapmalısın.

hocam en azından sınavlara calısmamız gerek bende bunu soruyorum

• zorlanıyorsan okulu bırak,okuyunca işsiz kalıyor herkes
  • ilk sınavdan al 30-40 sonra başlarsın hafiften 9. sınıfta fazla kasmadan konuları çok ayrıntıya girmeden güzelce öğren bak keyfine
  • İçten gelmeli,zorla güzellik olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

ilk sınavdan al 30-40 sonra başlarsın hafiften 9. sınıfta fazla kasmadan konuları çok ayrıntıya girmeden güzelce öğren bak keyfine

hocam 30-40 almak bıle zor ne yapacagım bılmıyorum kendıme calışma ortamı hazırlamam gerek ama basaramıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.