mrb arkadaşlar bitlis adilcevaz göldüzü köyü ioo okulumuz gariban bir okul fakat 500 ööğrenci var törenlerde ses sistemi şart max 400 ytl ye ses sistemi lazım internette aradım ama pek bişey bulamadım sizin bildiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
2. El Z5500, Z-2300 yada Creative G500 İncelemenizi Tavsiye Ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: İmportant
2. El Z5500, Z-2300 yada Creative G500 İncelemenizi Tavsiye Ederim.
Arkadaşımız tören sırasında seslendirme istiyor z5500 öneriyorsun :) Çok güldüm :)
Firari83,
Törenin yapılacağı yer açık alan mı, kapalı alan mı? Kaç m2 lik bir alandan bahsediyorsunuz? Seslendirme ne içi yapılacak? (konuşma, müzik, v.s.) 500 kişilik olacağını yazmışsınız. Max bütçeniz 400 TL midir?
İyi günler.
500 kişi yaklaşık = 2*300 watt hp, 4 kanal stero 500w power, 1 adet kablolu mikrofon+ sehpa ve hp sehpası +kabolusu elektrik uzatması lazım ama o fiyata bulman zor gibi
arkadşlar okuldaydım yeni döndüm bu bütçenin içinde hoporleride olmalı çok şaşalı bişe değil ama bozulmasın yeter bütçe =400ytl
slm bütçenizi biraz yukarıya taşıyarak tam okul için kullanacağınız bir sistem var ama söylediğim gibi bütçeyi biraz yukarı taşımanız gerekiyor whwrfedale pro. pm 600 sys 6 kanal giriş amfi 2 adet 300 watt herbiri hop ve microfon hediyeli bir pro sistem dir bence incelemeniz lazım