Şimdi Ara

okuma icin tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ben buyuk oranda okuma isi icin kullanicagim bi tablet ariyorum. Reader'lar da gayet kullanisli ve guzelmis ama renk yokmus onlarda sanirim. Ben daha cok akademik yayinlari kullanacagim icin renk ve resim gerekiyor ne yazik ki. Ben de minik tabletlere yonelmeye karar verdim ama bu konuda gercekten cok cahilim. hic bi fikrim yok yani. Ipadlere baktim biraz, retina ekran falanmis goz yormazmis. Onun gibi baska modeller de var mi?
    dort temel seye ihtiyacim var; pdf vs. formatindaki dosyalari iyi acmali. pili uzun dayanmali. Gozu yormamali. Bide uzun omurlu olmali. Yani 2-3 hatta 4 sene sorun cikmadan kullanmak istiyorum.
    Butcem de 1000 liraya kadar.
    Internet hatti olup olmamasi onemli degil, sanirim fiyatlari etkiliyormus. Sadece wi-fi olsa yeterli yani :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç başkaları ile uğraşmayın İpad'e yönelin. 9.7" olanlarına bakın. Pdf için daha uygun boyutta. Gözü yormaması için de parlaklığı kısın ve karanlıkta kullanmayın cihazları. Karalıkta parlaktık en sonda bile olsa gözü mahvediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama olarak da, cabinet veya xodo kullanabilirsiniz. Not almaniza altini ustunu cizmenize vs imkan verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsiv icin Ssd mi Hdd mi?
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Icin Powerbank Var Mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.