Şimdi Ara

OKUMADAN GEÇMEYİN ACELE +60 CHAR ARANIYOR SERVER ÖNEMLİ DEĞİL FİYATTA ANLAŞIRIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACELE +60 CHAR ARIYORUM SERVER FARKETMEZ FİYATTA ANLAŞIRIZ ÜZERİNDEKİLER İİ OLSUN YETER PARA HAVALE OLARAK DA AKTARIRIM ELDEN DE VEREBİLİRİM FARKETMEZ AMA BİR YAMUK YAPMAYA KALKANI YAKARIM ONA GÖRE : )

by_zago@hotmail.com mail adresim elinizi cabuk tutun ilk önce davranın charını alıcam tabi beğenirsem hi ho aceleeeeeeee ediiinnnn

• izmirde elden alabileceksen anlaşırız
  • sen benim msn ekle unu ayarlaruk : )
  • aga gereecde 77 lvl nuker var yuzuklerıne kadar +5 ıstersen anlasırız msn adresım emre.expert@hotmail.com
  • 62 str bow redsea
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=14567158

Fiyat çok uygun 72 level blader venice'de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • level 71 full str glavie 72-77 seti süper ve hazır mustafa031031@hotmail.com
  • Arkadaşlar dikkat edin benim pasificteki ilk charımda böyle hacklenmişti acil alırım acil gibisinden aman dikkatli olun kimseye kastım yok sadce uyardım.
  • Bu adamda bişeylikler var.Yamuk yapmayın diyerek kendisinin tam dürüst olduğunu göstermeye çalışıyo ve buda genelde yamuk yapacakların kullandığı taktiktir.İkincisi furkan'nında dediği gibi acele acele dediğine görede bişeylikler var.Ben güvenmeyin derim ama siz bilirsiniz tabi yinede...
  • taktik kolay 1gun yada 2 gun sifre yerinde bekletıolar sanasatıo parayi alıo ewine gidip sifre gitmiş bulunuo
    ben yapmam yapmaıdmda yapılan arkadaslardan gordum satmam satmadımda takasda etmem ztn bazı lawuklara verdik sifre kaptırmıslar uyardım
  • 67 full str blade babel
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

Bu adamda bişeylikler var.Yamuk yapmayın diyerek kendisinin tam dürüst olduğunu göstermeye çalışıyo ve buda genelde yamuk yapacakların kullandığı taktiktir.İkincisi furkan'nında dediği gibi acele acele dediğine görede bişeylikler var.Ben güvenmeyin derim ama siz bilirsiniz tabi yinede...

Birde 8 mesajı var...
  • Bişi daha mert_m2 nin sos set satılıktır topiğinde bunun dediğişey ''mert niye satıyon lo''
    Cevap mert_m2:sıkıldım feyk ulan feykk .

Evt feyk feyk demiş mert bunda bir bit yeniği var ama hadi bakalım... LöL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 12 Haziran 2007; 18:37:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Bişi daha mert_m2 nin sos set satılıktır topiğinde bunun dediğişey ''mert niye satıyon lo''
    Cevap mert_m2:sıkıldım feyk ulan feykk .

Evt feyk feyk demiş mert bunda bir bit yeniği var ama hadi bakalım... LöL

Evet 8 mesajı olan bir adama ne kadar güvenebiliriz ki?

• Güveni siz mesaj sayısına göremi anlıyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

Güveni siz mesaj sayısına göremi anlıyorsunuz ?

adamın ne mal olduğunu hakkında az da olsa bilgi verdiği için
  • demek burda gezinmıo anlamında takip eden bilio kim akıllı kim hırsız die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.