Şimdi Ara

Okumadan Lenovo ALMAYIN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arkadaş aldı y580gittim test ettim, full hd render falan aldım. oyun oynadım. 0 sorun. kendisininde hiç bi şikayeti yok böyle olması ilginç.
  • Acaba vstan dan alınan serilerde mi sorun var y580 serilerinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hiçbir sorun yok tek harddiskin 5400 Rpm'de dönmesinden şikayetçiyim okadar şimdiye kadar hiçbir sorununu göremedim iyi forumlar .
  • Arkadaşlar burada hata yapıyor bence. Dendiği gibi, teknoloji şans işidir. Sen 9.000 lira verip alsan da aynı sorunları yaşayabilirsin.
  • delinin biri kuyuya bir tas atiyor hicbir akilli cikaramiyor.

Yorumlari bastan sona okudumda konuyu acan arkadasin cani yanmis bu konudan baya bir abartmis.

1.5 senedir LENOVO kullaniyorum hicbir sikinti yok.Elektronik seyler sans isidir.Ilk aldigimda kurulumda adamlar farkettiler ki touchpad bozuk hemen degistirdiler.Buda benim sansim.

Yok lenovo kotuymus isiniyormus yok agirmis oynuyormus ,servisi bakmiyormus.

Sikayetvar.com a girin bi asus,lenovo,casper,toshiba,hp yazinda sikayetleri bir okuyun 100lerce sikayet var.Ozaman bu yorumlara gore hic laptop almayalim dimi ?

Uzun lafin kisasi ozelliklerini begeniceksin notebookun kafana yatarsa markasinada kafan yatarsa alacaksin gerisi senin sansina kalmis..Bu kadar kafaniza takmaya gerek yok..Dunyanin en buyuk firmalari bile kullanici hatasi diyerek mallari kabul etmiyorlar..Memnun olan 1 kisiye memnun olmayan 1000 kisiye soylermis.Bu arkadasta o taktigi uygulamis.Gidin bakin 4-5 foruma daha bu konudan bahsetmistir..

• lenovo z570 aldım vatan indiriminden 5 aya ekranı gitti açılmamaya başladı verdim servise iyice kötü etmişler birazda şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Daha önce kullanmadığım bir markanın ürününü [size=4]kesinlikle almam şansa bırakılacak bir iş değil çünkü
    Şuan kullandığın cihazlar sana havadan mı geldi? Tecrübeye sahip olmak veya tecrübe edenlerden deneyim kazanmak önemli. Büyük konuşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

Daha önce kullanmadığım bir markanın ürününü [size=4]kesinlikle almam şansa bırakılacak bir iş değil çünkü
    Şuan kullandığın cihazlar sana havadan mı geldi? Tecrübeye sahip olmak veya tecrübe edenlerden deneyim kazanmak önemli. Büyük konuşmayın derim.

Daha önceden kullandığım ürünler havadan gelmedi ama olumlu yorumlar geliyorsa ya da dünyaca tanınmış bir firmaysa daha çok güvenirim her yerde şikayet edilen bir markayı almam yukarda olduğu gibi

• quote:

quote:

quote:

Daha önceden kullandığım ürünler havadan gelmedi ama olumlu yorumlar geliyorsa ya da dünyaca tanınmış bir firmaysa daha çok güvenirim her yerde şikayet edilen bir markayı almam yukarda olduğu gibi

dostum

hangi markayi savunuyorsan eger adini yaz sana 100 lerce sikayet bulayim link atayim..Bilende yorum yaziyor bilmeyende..Bos bos konusmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackQueSs

quote:

quote:

quote:

dostum

hangi markayi savunuyorsan eger adini yaz sana 100 lerce sikayet bulayim link atayim..Bilende yorum yaziyor bilmeyende..Bos bos konusmayin.

hiçbir markayı savunmuyorum ama ben daha olumlu yorum göremedim lenovo ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

G580'de var mı acaba bu sorunlar. Tam yeni laptopumun markasına karar vermiştim ki bu yazıları gördüm.

soyle soyliyim y580 lenovonun en ust modelidir. g580 de en giris seviyesi urunu gerisini sen hesapla
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackQueSs

quote:

quote:

quote:

dostum

Dogru soyluyorsun ama sirketimde bir yigin notebook bakimini yapiyorum her cesitinden notebook var. Lenovonun ibm den aldigi thinkpad ler super ama bu ideapad serisi rezil otesi.

zaten ama suclu biziz yani alanlar ozeliklerine gore en ucuz bilgisayar ariyoruz degil mi ? o da tabiki kaliteden serviste kotu calisanlardan bize giriyor.

y580 z580 g580 den uzak durun paylayan bomba bunlar

Bence gidip ozeliklerine gore en pahali bilgisayai alin o da Apple Sony, Toshiba.

Ortasi bence Dell yerinde servisi iyi kalitesi ok yani kabul edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

lenovo z570 aldım vatan indiriminden 5 aya ekranı gitti açılmamaya başladı verdim servise iyice kötü etmişler birazda şans işi

sans degil ozeliklerine gore ucuza aldin. simdi niye ucuz oldugunu anlamissindir.

soyle soyliyim o zaman sansinizi ozeliklerine gore ucuz bilgisayar alarak denemeyin. !!

en guzel ornegi lenovodan aldiginiz z g y serisini servis alamazsiniz lenovo en ucuz rezil servisi veren yere yaptiriyor bdh diye bir sirket

thinkpad modellerine bakin bunlar oyle vatanda satilmiyor pcdepoda falan var ama ozeliklerine gore cok pahali T serisi Hatta x1 carbon muhtesem, ilah

http://www.lenovo.com/products/us/laptop/thinkpad/x-series/x1-carbon/

bunun servisini bilin bakalim kim veriyor. IBM partnerlari yani IBM thinkpadin arkasinda duruyor idepadin degil

http://blog.laptopmag.com/10-reasons-why-consumers-should-buy-business-notebooks

Não sou rico, para comprar coisas baratas! (I'm not rich, to buy cheap things!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_guru -- 6 Eylül 2012; 20:34:38 >

• Bende lenovo kullanicisiyim.bundan önce y530 kullandım.hiç sorun yoktu.bu yüzden tekrar lenovo aldim.fakat şansıma makinenin harddiski problemli çıktı.arkadasın dediği gibi teknoloji şans işidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

lenovo z570 aldım vatan indiriminden 5 aya ekranı gitti açılmamaya başladı verdim servise iyice kötü etmişler birazda şans işi

sans degil ozeliklerine gore ucuza aldin. simdi niye ucuz oldugunu anlamissindir.

soyle soyliyim o zaman sansinizi ozeliklerine gore ucuz bilgisayar alarak denemeyin. !!

en guzel ornegi lenovodan aldiginiz z g y serisini servis alamazsiniz lenovo en ucuz rezil servisi veren yere yaptiriyor bdh diye bir sirket

thinkpad modellerine bakin bunlar oyle vatanda satilmiyor pcdepoda falan var ama ozeliklerine gore cok pahali T serisi Hatta x1 carbon

http://blog.laptopmag.com/10-reasons-why-consumers-should-buy-business-notebooks

ucuza falan almadım 1800deb 1300e düştü imzamdaki laptoptu

• quote:

Orijinalden alıntı: Eordu

Bende lenovo kullanicisiyim.bundan önce y530 kullandım.hiç sorun yoktu.bu yüzden tekrar lenovo aldim.fakat şansıma makinenin harddiski problemli çıktı.arkadasın dediği gibi teknoloji şans işidir.

iyi makina alirsan mesela Lenovo thinkpad arizalanmaz. Teknoloji sans isi degildir once bu kafalari degistirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_guru -- 6 Eylül 2012; 20:36:54 >
  • quote:

quote:

quote:

thinkpad modellerine bakin bunlar oyle vatanda satilmiyor pcdepoda falan var ama ozeliklerine gore cok pahali T serisi Hatta x1 carbon

ucuza falan almadım 1800deb 1300e düştü imzamdaki laptoptu

o zaman pek fena deyim. Lenovo bu g z y leri yok fiyatina satiyor sonra en az 25% i patliyor 1-2 seneye

thinkpadler 3-5 sene gidiyor ne de olsa IBM

• old_guru önce diğer konuyu mavhettin, şimdi de bunu ediyorsun.
    Nedir arkadaşım, diğer firmalar Lenovo'yu kötüle diye para mı veriyor?
  • teknoloji şans işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eordu

Bende lenovo kullanicisiyim.bundan önce y530 kullandım.hiç sorun yoktu.bu yüzden tekrar lenovo aldim.fakat şansıma makinenin harddiski problemli çıktı.arkadasın dediği gibi teknoloji şans işidir.

iyi makina alirsan mesela Lenovo thinkpad arizalanmaz. Teknoloji sans isi degildir once bu kafalari degistirin.

İhtiyacım gereği bu modelin özellikleri bana uygun geldi.thinkpad serisi sorunsuzdur değildir bilemem.ama ideapad y530 serisi laptopum kaç kez düştü birsey olmadı hala sapasaglam çalışıyor..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.