Şimdi Ara

Okumadan Lenovo ALMAYIN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qabRiéL

old_guru önce diğer konuyu mavhettin, şimdi de bunu ediyorsun.
    Nedir arkadaşım, diğer firmalar Lenovo'yu kötüle diye para mı veriyor?

sen boyle dusundugune gore Lenovo sana para veriyor.

birakin sans kader zihneyitini de kafadaki saksilari calistirin urun niye ucuz satiyor diye.

Sizce neden thinkpad pahali ideapad cok ucuz. Neden bu konunun basligi sakin Lenovo almayin,..

diger arkadas teknoloji sans isidr demis o zaman gidin casper alin o da sans degil mi?

ne akildan yoksun insanlarsiniz siz yahi
  • Evet, öyle. 3 yıldan beri Casper kullanıyorum, hiçbir sorun çıkartmadı.
    Sadece bu arkadaş da değil anti-lenovocu olan, kim imzasına "xxx almayın!" diye yazar ki?
  • adam msı ge 70 yazmıs kalkmıs lenovo kotulemıs gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Evet, öyle. 3 yıldan beri Casper kullanıyorum, hiçbir sorun çıkartmadı.
    Sadece bu arkadaş da değil anti-lenovocu olan, kim imzasına "xxx almayın!" diye yazar ki?

kasa marka vs. omemsizdir ozelikler onemlidir degil mi... o zaman niye o kadar cok model var marka var ?

neden lenovo thinkpadleri o kadar pahaliya satiyor neden g serisini cok ucuza satiyor
  • suan lenovo marka pc den yazıyorum touch pad calısıyor ses te yok ama ben birkac gün daha arastıracagım
  • Burası tavsiye yeri değil ama hangi marka önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan2435

adam msı ge 70 yazmıs kalkmıs lenovo kotulemıs gayet normal

Benim kötülediğim şey 2 bin 700 para verip aldığım bilgisayardan
    ekran kartı olarak
    daha iyi bir bilgisayarı 700 lira ucuza almış olsam bile daha ilk ayında touch padinde böyle bir sorunun oluşmuş

sanki XP de HD video izlermişçesine performans almamdır..

IBM gibi bir firma sadece para için bile olsa Lenovo gibi 3. kalite laptop üretip satan bir firmaya ismini vermemelidir.

Keşke kız arkadaşıma GE 60 aldırsaydım da aynı paraya daha az performanslısını
    hem o daha mutlu olsaydı
    hem ben vicdanen rahat ve sorumluluğumu tam yerine getirmiş hissetseydim.

Eğer X lira bütçeniz varsa o paraya en üstün performanslı bir Lenovo almaktansa bir ASUS bir MSI bir DELL alın ve

ÇOOK DAHA FAZLA MUTLU OLUN.!

EDIT: Bizzat kullandım

Toshiba
    Apple
    ASUS
    ACER
    MSI
    Lenovo

İçlerinde
    o performansa değmeyecek bilgisayarlar da oldu (Toshiba)
    o amaçta kullanmadığım bilgisayarlar da oldu (Apple)
    o performansa biraz daha az para isteyebilirler dediğim bilgisayarlar da oldu (ASUS ACER)
    o performansa değen bilgisayarlar da oldu (ASUS)

şu anda MSI kullanıyorum ve değerlendirme aşamasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imOKAY -- 6 Eylül 2012; 23:49:55 >

• Şu an evde iki makina çalışıyor..Biri HP DV 6 iki yıllık makina...Diğeri DELL İnspiron 8 Yıllık makina...Yılbaşında büyük indirimler olursa her zaman DELL diyorum...Gece , gündüz ne zaman istersen Dell ireland yaz sitesine gir...Makinana çheck up yaptır, güncelleme yaptır, sürücü yüklemesi yaptır...Beş kuruş para yok.. Çok seviyorum..BÜTÜN ÖFKEM UCUZ MAKİNALARINI WİN 7 STARTER yüklü satıyorlar..Onun 15 usd ödenip WİN 8 olma şansı yok..Almıyorum...Bekliyorum..Hem ucuz olacak hem hızlı olacak hem beyni büyük olacak hem WİN 7 Home basic yada Home premium yüklü olacak..Halamın bıyıkları olsa dayım olurdu.750 - 1250 Lira arası bir makina alacağım....Saygılarımla..

• Forum anlaşması 16. madde :

http://forum.donanimhaber.com/m_34494164/tm.htm

16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.