Şimdi Ara

Okumanız Gerek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bildiğiniz üzere Metin2, bayağıdır oynanan bir oyun. Hiç düşündünüz mü bu oyunu kimler yaptı acaba? ILLUMINATICILER... Evet doğru okudunuz. İllüminaticiler. Masonlar yani. Hade len yörü get yimezik olm biz diyeceksiniz eminim. Savaş Metini'nin üzerine bir bakın bakalım. O da ne? Bir göz! Anlamı??? İllüminati.

Sadece Metin2'de değil. GameForge'nin bütün oyunlarında İllüminati izleri var. Gameforge'nin oyunlarını lütfen oynamayın. Neslimizin beynini yıkamaya çalışıyorlar. Eğer gerçekten müslüman biri iseniz, bu oyunu oynamayın. Sene bilmem kaç, bi çocuk bu oyun yüzünden öldürüldü. Aynı olay Çin'de de meydana geldi. Uyanın beyler. Uyanık uykucularsınız. Gözlerinizi açın artık. İllüminati dinimizi sonlandırmaya çalışıyor. Siz bu oyunları oynamaz iseniz vazgeçecekler belki nerden bilirsiniz. Kandıramadık deyip oyunu Türkiye'de kaldırabilirler. Diğer ülkeleri araştırın bakalım kaç tane sunucusu varmış? Mesela ABD'nin 1 sunucusu var.
    Bizim kaç?? 45, belki 46 oldu. Yeminle beyler oyunu bıraktım kafam beynim yerine geldi. Millet bişi diyodu bana, öyle bakıyodum mal gibi. Uyanın beyler, uyanın.

Ha bir de. Ban yeme olaylarından bahsedeyim biraz. Hani internette sitelerde item satılıyor dolu dolu. Nerden buluyorlar acaba bu itemleri?? Hiç merak ettiniz mi? Araştırdım, bakındım, ettim ve anladım ki bu itemler, BAN ALMIS HESAPLARDAN geliyor. Yaa. Siz daha bir yerlerinizi yırtın güçlü olacağız diye. Bu arada önceki yardım isteme konularım tümden yalandı. Bakalım ne kadar adam var bu oyunla ilgilenen diye bi yalan attım ortaya gitti. Neyse, konumuza dönelim. Siz çabalayıp, EP falan çekip para ve zaman harcıyorsunuz ya bu oyuna. GM midir her ne zıkkımsa, o sizi bir gördü mü, kaçış yok. 1-2 gün, belki 1-2 saat, belki de 1-2 ay sonra, ban almış olacaksınız. Sonradan sitelerden bakarken kendi itemlerinizi görürseniz hay senin ***** diye sövmez misiniz? Eee, adam hem dinden çıkarıyor, hem bilinç altı (subliminal) mesaj vererek beyninizi yıkıyor, hem de b*k gibi para kazanıyorlar. Bunun yanında bir de hayatınızı bitiriyorlar.

Merak edip siz de araştırırsanız anlarsınız. Belki şimdi bana hiç inanmıyorsunuzdur. Fakat yine de içinizie bir kurt düşmüş olabilir. Bir araştırın, edin. Araştırmanın çok faydası var. Mesela bir oyun gördünüz, hemen atlamayın oyuna. Bir araştırın, nedir necidir? Ondan sonra rahatlıkla oynayın.

Son sözüm şu: Uyanın beyler, uyanın.

Okuduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Herhalde artık siz de bırakırsınız diye ümit ediyorum. Bırakmazsanız da kendi hayatınızı mahvetmiş oluyorsunuz, o size kalmış. Ben bilgilendireyim de, ne olur, ne olmaz.

Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

• Gördüğün her göz illuminati değildir. Bendede göz var sendede var o zaman hepimiz üstad-ı muhterem olmuş olmamız gerekmez mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazienza

Gördüğün her göz illuminati değildir. Bendede göz var sendede var o zaman hepimiz üstad-ı muhterem olmuş olmamız gerekmez mi.
    Abi her canlıda göz var ama 2 tane. Illüminati tek göz. Her yerde olur mu bir şey ya? Her yerde var.
  • Oyunbu oyunun meselesi olmaz bu coknormal zaten.insan belli bir sure sora birakio zewkine.oynuo
  • quote:

Orijinalden alıntı: shozprenic

Oyunbu oyunun meselesi olmaz bu coknormal zaten.insan belli bir sure sora birakio zewkine.oynuo
    Doğru, fakat bilinçaltı mesaj verdiği için oynayanlar da o illüminati denen şeye doğru kayıyor. İllüminati oyununda hadi bismillah falan diyorlar. Ama yazamıyorlar. Yani Allah yazacaklar ya, Al*lah yazıyorlar. Eee, oyun illüminati oyunu. Hiç izin verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 3 Ağustos 2013; 16:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcevsq126

Doğru, fakat bilinçaltı mesaj verdiği için oynayanlar da o illüminati denen şeye doğru kayıyor. İllüminati oyununda hadi bismillah falan diyorlar. Ama yazamıyorlar. Yani Allah yazacaklar ya, Al*lah yazıyorlar. Eee, oyun illüminati oyunu. Hiç izin verir mi?

Alıntıları Göster
    Hmm.. Doktora falan gittin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los Dormouse

Hmm.. Doktora falan gittin mi?

Alıntıları Göster
    Vay be. Oyun milletin beynini almış götürmüş varya. Hiçbişey demiyorum.
  • quote:

Vay be. Oyun milletin beynini almış götürmüş varya. Hiçbişey demiyorum.

Alıntıları Göster
    Ben zaten bırakmıştım bırakmam iyi olmuş.
  • Ohoooo ne şarkıcılar var illumination taraftarı ve eminim bir sürü şarkılarını dinlemişsindir.bu adamlar her yerde kurtuluşu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Ohoooo ne şarkıcılar var illumination taraftarı ve eminim bir sürü şarkılarını dinlemişsindir.bu adamlar her yerde kurtuluşu yok
    küçük çocukları gerçekten etkiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inception*

Gördüğün her göz illuminati değildir. Bendede göz var sendede var o zaman hepimiz üstad-ı muhterem olmuş olmamız gerekmez mi.

Sende etraftan duyduğun lafları gelip burada satma millete.Konuyu açan arkadaşın anlatım tarzı biraz üstünkörü olmuş ama söylediklerinde doğruluk payı var.Öyle" her gördüğün gözü illumunati sayma " deyip bu olayların farkına varmaya başlayan insanları kendi yalan yanlış bilgilerinle susturmaya da çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir_sefasi

quote:

Orijinalden alıntı: Inception*

Sende etraftan duyduğun lafları gelip burada satma millete.Konuyu açan arkadaşın anlatım tarzı biraz üstünkörü olmuş ama söylediklerinde doğruluk payı var.Öyle" her gördüğün gözü illumunati sayma " deyip bu olayların farkına varmaya başlayan insanları kendi yalan yanlış bilgilerinle susturmaya da çalışma.

Alıntıları Göster
    ciddi olarak mı yazdınız bilmiyorum ama, amerika da oynanan oyunlar dota, lol, wow ve guild wars. şimdi yavaş yavaş neverwinter. türkiye de bu kadar popüler olmasının sebebi ücretsiz olması, illimünatici arkadaşların beyin yıkaması değil.

ayrıca illimünatiCİ dediğiniz zaman tüm ciddiyet kaçıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wamad

ciddi olarak mı yazdınız bilmiyorum ama, amerika da oynanan oyunlar dota, lol, wow ve guild wars. şimdi yavaş yavaş neverwinter. türkiye de bu kadar popüler olmasının sebebi ücretsiz olması, illimünatici arkadaşların beyin yıkaması değil.

ayrıca illimünatiCİ dediğiniz zaman tüm ciddiyet kaçıyor.

Alıntıları Göster
    Adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: JorWix

Adam haklı beyler

Alıntıları Göster
    Ya aslında herşeyde illuminati bulmamızın sebebi , adamlar , kurucuları yada bu işaretleri belirleyenler cidden zekiymiş usta , günlük hayatta sürekli kullandığımız şeyleri seçmişler sembol olarak

biraz ararsan nerede olursa olsun illuminati bulursun ,emin olamayız onlar kendilerini ifşa edene kadar
  • 2010'da 2 ay falan oynayıp bıraktım. O da okul başladı diye yoksa bayağı sarmıştı. Geçen sene bir arkadaşın önerisiyle yükledim ama oyun öyle sıkıcı öyle basit geldi ki anlatamam.
  • yav he he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

yav he he.
    Mesela Tarkan'ı çok dinlerdim zamanında da, baktım şarkısında eliyle illüminati işareti yapıyo, la ilahe illallah, muhammeden resulullah deyip adamı hiç dinlememeye başladım. Mesela ablamın çok sevdiği bir güreşçi vardı Lita diye. Dövmesinde tek gözlü canavar vardı. Ablam sövdü etti bıraktı falan. Aslında söylememem lazımdı. Önemli olan sizin fark edip bu tür oyunları bırakmanız. Böyle oyunları oynamayanlara selam olsun. Zaten diğerleri yolunu seçmiş. İyi günler.
  • quote:

Mesela Tarkan'ı çok dinlerdim zamanında da, baktım şarkısında eliyle illüminati işareti yapıyo, la ilahe illallah, muhammeden resulullah deyip adamı hiç dinlememeye başladım. Mesela ablamın çok sevdiği bir güreşçi vardı Lita diye. Dövmesinde tek gözlü canavar vardı. Ablam sövdü etti bıraktı falan. Aslında söylememem lazımdı. Önemli olan sizin fark edip bu tür oyunları bırakmanız. Böyle oyunları oynamayanlara selam olsun. Zaten diğerleri yolunu seçmiş. İyi günler.

Alıntıları Göster
    İlluminati falan yalan arkadaş, bu kadar insanın ağzına salça olmuş örgüte örgüt demem ben.

Herkes de bir araştırmacı olmuş orda burda göz arıyor, bir kendinize gelin arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

İlluminati falan yalan arkadaş, bu kadar insanın ağzına salça olmuş örgüte örgüt demem ben.

Herkes de bir araştırmacı olmuş orda burda göz arıyor, bir kendinize gelin arkadaş.

Alıntıları Göster
    En son metin 2'yi 2 yıl önce oynamıştım ondan sonra Lol'a başladım. Ayrıca hala metin 2 oynayan varmı ?. Varsada yaş aralığı 7-14'dür filan. Diğer sitelerde metin 2 konusu açanlara bebe gözüyle bakıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power128

En son metin 2'yi 2 yıl önce oynamıştım ondan sonra Lol'a başladım. Ayrıca hala metin 2 oynayan varmı ?. Varsada yaş aralığı 7-14'dür filan. Diğer sitelerde metin 2 konusu açanlara bebe gözüyle bakıyolar.

Alıntıları Göster
    Yahudilerin hristiyanların herneyse müslüman olmayan adamların sayesinde bu teknolojileri kullanıyorsun vede adamlara iftira atıyorsun. yat kalk allaha şükret böyle akıllı adamlar yaratmış. bunlar olmasaydı dünyanın düzeni olmazdı.

herneyse oyuna açıklama getirelim. Oyun kendisine çok bağlıyor çok bagımlılık yapıyor. Gerçekten 10 numara oyun yapmış ( Güney Koreliler ) Bu oyun Kore oyunudur. Müslümanlar yapsında Oynayak Ozaman senin gibi düşünen insan çok ama icraat olmayınca gavur diye hitap ettiğiniz adamlara allah razı olsun demek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 10 Ağustos 2013; 3:10:22 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.